• Hnlovac
    7.8k
    Stigne se i 1 I drugo bez beda. Uostalom, Bulj i njegovi dolaze tako da cirkus kajav se ocekuje vjerojatno neće biti
  • masacusec
    8.2k
    Ovakva rekonstrukcija raskrižja Horvaćanska-Selska je pomračenje uma
  • pešća
    2k
    Meni je ironično u Zagrebu prosvjedovat za događanja u Lici a neki dan u Savi pomor ribi od zagađenja dok iz Grada kažu sve u redu. O Jakuševcu da ne pričam.

Bulj i njegovi dolaze tako da cirkus kajav se ocekuje vjerojatno neće bitiHnlovac

Kaj bi to trebalo značit?
  • Hnlovac
    7.8k
    da je šansa za guranjem jedne ekipe znatno smanjena i da ce svi spektri drustva bit prisutni

A zašto ne bih otišao na nešto kaj je o Lici? Pa prvenstveno sam Hrvat, Zagrepčan sekundarno
  • Jaro
    12.6k
    + ovo u Lici nije samo "u Lici" - to je slika cijele drzave i kako ona danas funkcionira. Je, troje ljudi je prevezlo par tisuca slepera otpada i sakrilo u Lici...
    S druge strane - licemjerstvo nekih po pitanju ekologije,otpada i "trovanja naroda" je bezgranicno. Niti jedan politicar ili lokalni mocnik koji ce se naslikavati na ovome prosvjedu nema rijeseno pitanje otpada lokalno u svojoj selendri (vecinom se kace na blize vece gradove pa njihova smetlista natrpavaju)...
  • Hnlovac
    7.8k
    ma logično, skupljanje bodova i guranje svojeg kod nekih uvijek ima.
  • jedan u nizu
    19.3k
    Niti jedan politicar ili lokalni mocnik koji ce se naslikavati na ovome prosvjedu nema rijeseno pitanje otpada lokalno u svojoj selendriJaro

Pa ne mozes usporedivati nesto sto u cijeloj drzavi nije sredeno, a to su energane i spalionice, pa zapravo odlagalista otpada, koja postoje oduvijek, stoje kako su i zamisljena. Da nisu bajna za prirodu - nisu, ali tako cijela drzava funkcionira i nista nije ilegalno.

S druge strane, imas OPASNI otpad koji je ilegalno zbrinjen. Ne govorimo o tisucu kamiona mijesanog otpada uvezenog iz Italije pa je samo tu istresano.
    Govorimo o opasnom otpadu, koji se po zakonu ne smije tako zbrinuti, i kako je netko ubrao finu lovu da rijesi taj otpad i onda je bacio negdje gdje ce zagaditi prirodu i vodu za jednu od najciscih regija u zemlji.

Mi Hrvati smo skroz u kurcu.
    30 godina ljude boli kurac kako otpad nastaje, gdje se zbrinjava i sto se dogada s tim.
    Onda kada su spomenute spalionice prvi put, svi se digli na noge kako to zagaduje (kao zagaduje vise od Jakusevca wtf). Pa su prosvjedovali ljudi kako to ne zele i kako je to zlo. Pa se sad politicke opcije prepucavaju kako je tko zbrinuo otpad i tako skupljaju jeftine poene.
    Pa se sad opet spominje i spocitava zasto se nisu napravile spalionice i energane.
    Iste one protiv kojih se prosvjedovalo godinama.

Dok se mi prepucavamo i prosvjedujemo
    - protiv Jakusevca
    - protiv spalionica
    - protiv podzemnih spremnika
    - protiv czg Resnik
    - protiv ilegalnog u lici
    - protiv energana
    - i sve tako u krug kako kome pase
    Ostale zemlje su izgradile spalionice, neke koriste energiju od toga i sad ih ladno boli ona stvar.

Samo cemo se mi gusiti u smecu jer se vladajuci ne mogu dogovoriti jer sve te tocke koriste kao poene jedni protiv drugih.

I to je ono najjadnije. Sav nasa komunalna pitanja i kvaliteta zivota opcenito, pate i zaostaju, jer se politicke opcije svadaju oko ideoloskih pizdarija.
  • Sajla
    23.7k
    O Hrvatskoj, našem gradu i ljudima sve govori to da ispred škola moraju biti betonske prepreke maltene kao u Izraelu na prijelazima između židovskog i arapskog dijela jer se ljudi zaletavaju 100 na sat, a policajca koji bi ih kaznio nema nigdje. Nisu npr. Švicarci bolji, civiliziraniji ili pametnij od nas pa se zaustave kad te vide da si samo pogledao u smjeru zebre. Našeg čovjeka ne zaustavlja ni briga za samog sebe, kamoli briga za drugog, a nema nikoga da ga kontrolira i udari ga po džepu tako da pamti godinama. Kad se takve stvari uvedu, onda možda za generaciju ili dvije postanemo normalnije mjesto za život. Do tada - smeće, ležeći policajci, jeftina prepucavanja.
  • Droljo
    31.7k
    Ne kužim zašto te spalionice nebi napravili negdje van gradova, gdje nema nikog? Ima napuštenih kamenoloma, drljavih pozicija koje ne služe ničemu po cijeloj Hrvatskoj. Tu ne govorim o parkovima prirode itd.
  • Jaro
    12.6k
    ma nek sagrade bilo gdje, al znamo da cemo se mi prepucavat o thompsonu, zds, kozi koja je okacila slikom derista sa sajkacom i slicno...
    Ovi luzeri u Becu imaju 4 u gradu. I jos si griju bolnice i kucanstva od njih... I jos i struju proizvode... Totalni luzeri... I medicinski opasni otpad spaljuju, ne koriste svoj "Jakusevac"...
  • mali M
    10.4k
    a ti bi sad koristio logiku jel?? Politika = Random neizvedivo obećanja... Nerealno je koristiti logiku u političkim pitanjima, pogotovo ako su jednostavna rješenja...

Btw... Ovo što rade sa Zvonimirova je zločin... Od svetica moraš ići skroz do džamije da bi prešao Zvonimirovu. Ja zbilja ne znam tko je toj mentalno izazvanoj ekipi dao da vodi Zagreb.. čak i one stvari koje po defaultu dobro odluče kriminalno izvode...
  • NitkoBitan
    38.6k
    Stigne se i 1 I drugo bez bedaHnlovac

Sve letim da sa Katom Smajser dijelim prostor.

https://www.facebook.com/share/r/1H3c6mBWex/
  • Hnlovac
    7.8k
    možeš i s Buljem dijelit prostor ak hoćeš, bar ja planiram

Screenshot-20260903-201311-Facebook.jpg
  • NitkoBitan
    38.6k
    Nema boljeg izbora od njih dvoje?
  • Hnlovac
    7.8k
    Grmoja, Troskot, Selakica
bold