• Archangel
    291
    Politika kockanja, ako upali svi ćemo biti super sretni :D
    Ili vjerovanje da naši doktori će bolji posao napraviti
  • scooniepenn
    7.4k

Brumado nije potpisao, ali je dogovoren i to će učiniti u zimu kada mu istekne ugovor. OK, prihvaćam da većini to nije čudno.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Da prođemo jeftinije? Imam dva poznanika, braća su, jedan je auto limar drugi lakirer. Oni stalno kupuju vani lagano karambolirane aute po nižoj cijeni, srede ih i prodaju za duplo.
  • Paggini
    97.8k
    Brumado nije potpisao, ali je dogovoren i to će učiniti u zimu kada mu istekne ugovor. OK, prihvaćam da većini to nije čudno.scooniepenn

Brumadu je raskinut ugovor, bez kluba je, nije još potpisao. Na zimu ili kad god ako potpiše će biti pri kraju rehabilitacije i ulaziti će u normalan trening u siječnju/veljači. Ako naša služba na liječničkom procijeni da mu je koljeno dobro, opet, u čemu je problem? Nije nam stiska ni frka da nemamo napadača, pa ne možemo njega pričekati da se oporavi. I opet, nismo ga pikirali ni vrbovali kad je bio ozlijeđen, jel.

I opet, pričaš o fetišima kao neki FB tetak, a imamo 2/10 trenutno u ekipi koji su ozlijeđeni, s tim da je jedan jako visoko kotirani produkt Barcelonine škole kojeg smo dobili za 600k i postotak, pa svaki klub našeg ranga bi riskirao s njim za te novce i to bi zvao dobrim rizikom, ali kod nas je to fetiš na ozlijeđene.
  • scooniepenn
    7.4k

Kako se drugi klubovi našeg ranga nisu toga sjetili. Šalu na stranu, ali ovdje se radi o budućoj zamjeni za Belju i prvom krilu. Još bi mi bilo jasno da pričamo o rotacijskim igračima, a ne igračima predodređenima da postanu nositelji. No, kao što sam rekao očito je do mene, jer je drugima to sasvim logično.
  • Orc123
    17k
    Meni logicno da dovedes igraca velikog potencijala kad imas peiliku za to jer da nije u ovakvoj situacoji ne bi ga nikad doveo ili ne sigurno po ovakvoj cijeni. Zato se i ide postepenp s povratkom jer nam smisla brzati, ni nema potrebe.
  • Mr Anderson
    21.8k
    A valjda je procjena da se s nekim igračima isplati riskirati. Ustvari jedino Brumado od njih ima težu ozljedu. Nadam se da Danijeva nije takva. Obzirom na konstituciju Brumada, ako je operacija prošla dobro on bi brzo mogao ba teren.
  • ElDorado
    14.1k
    što god tko tu pisao procitaj malo o Daniju iz spanjolskih medija. On je bio vec najavljivan kao novi prvotimac. Serija nesreca i jebiga. Naravno mi ulazimo u rizik ali da li bi ga drugacije mogli dovesti?! Nije on nikakav igrac iz 4. lige. A ponavljam mislim da u ugovoru postoje ograde oko toga.
  • CastAway1986
    6.5k
    Jel se moze pohvaliti Almena bez da se posere po Lisici ? Drugaciji profil krila od ova dva španjolca i shodno tome ako se vec rjesavamo jednog krila prije bi prodao Topica !
  • scooniepenn
    7.4k

Popratio sam dosta toga o njemu i potencijal je neosporan. Nadam se da će ga ozljede zaobići pa da vidimo gdje će nas i njega to dovesti.
  • vjeko1701
    29k
    Naravno da je logično da ugrabiš priliku dovest igrača kojeg možda ne bi mogao ili bi bio puno skuplji na temelju trenutne ozlijede, posebno ako se taj igrač dovodi za budućnost a ne odmah sada. Pretvaraš se kad da nijedan klub na svijetu ne ulazi u takve rizike. Sad je to kao neka avangarda koju samo radimo mi, neviđeno ikada.
  • ElDorado
    14.1k
    S Brumadom ne gubimo apsolutno ništa. Dogovor je sa ce u prosincu doci na detaljne preglede i da ce se onda odluciti. Cinjenica da je Zvone rekao di je operiran i zasto znaci da smo ukljuceni na neki nacin u sve to.
  • ElDorado
    14.1k
    Slucajno sam naletio negdje da jje Djugarden il kak se vec zove jucer kupio igraca 5. lige za 1.5 milja. Pa ti vidi. Vrijeme je da shvatimo malo neke relacije. I sta i kako radi nas sportski sektor.
  • scooniepenn
    7.4k

Ne mislim da smo mi avangarda ili vizionari, samo da su se poklopile tri takve situacije u jednom prijelaznom roku. Ako mogu birati uvijek sam za rizik s igračima koji su zapeli u karijeri, nego onima koji su postali dostupni zbog ozljeda. No, nadam se da je struka pogodila.
  • ElDorado
    14.1k
    moje skromno misljenje je da nam Stojakovic uopce nije i ne treba. Ali valjda nekaj u njemu vide
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.