• rokikaciga
    17.8k
    images?q=tbn:ANd9GcTpvEnON5pBWW-73zruvIHMF_mPLAnHxsFFMA14YneKqQ&s

Dobrodosao najbolje krilo HNLa :heart:
  • Ludovic IX
    12.7k
    s moje strane, ja nemam problem di je on igrao jer je lik profesionalac i iskreno, ni ne očekujem da on za godinu dana zavoli dinamo ko što ga volimo mi. on je tu da igra, i ako ima sreće da završi natrag u ligama petice a opet s druge strane , ima lovu koju je zaradio u arabiji da nije lakom za istu. (više nije )

s druge strane, nitko od nas se ne treba vezat za imena, niti odakle su došli. boli me briga jel je iz dinamove škole ili pjeva dinamove pjesme u slobodno vrijeme. mene ko navijača, zanima samo ono što pruža na terenu.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    @Niko1986 nakon ZD podcasta potpisao za prvu momcad najdrazeg nam kluba :cool:
  • Mr Anderson
    21.8k
    Istine radi postoji priča da Dani zapravo nije prošao ljecnicki tj da se s njim islo svjesno u rizik pa u ugovoru postoje i određene klauzule oko toga. Da li je to istina ne znam. U svakom slucaju on nije dosao ozljedjen nego nespreman i najvjerojatnije se s njim radi kako ne bi doslo do ponovne ozljede (radi se nesto s nekom tetivom).ElDorado

Glavno da je meni forumski KGB odmah skočio na vrat jer sam se usudio sumnjati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.