• Navijač Dinama
    12.9k
    Almena nije neka elita niti vjerujem igrač koji je zamišljen kao A opcija transfera. Ustabilizirat ce se vjerujem i iznjet taj dio dok ne vidimo kakav je i za što je spremljen i kovan Rodriguez.

Igra 1n1, igra protiv postavljene odbrane, playmakerske sposobnosti uz krilo može igrat i ofenzivnog veznog te ima i udarac.

Dok je bio u tovarlandu je bio jedna od svijetlijih tačaka u tome mraku tamo, meno osobno dobar upgrade, kakav takav ali jest i kako god okreneš i za Lisicu i za Topića. Naravno dosta se ljudi podsmjehivalo sa istim, možda i bi kad bi imali neki kurac od desnog krila sad kad je Bakrar otišao, ma da onda to i dovoljno govori o samoj kvaliteti našeg rostera.

Netko je već pisao, ali i meni je veća enigma zašto igrače poput Almene, Ivanuseca i Kotarskog nismo doveli prije dvomeča sa Norvežanima, ne kažem da bi ishod bio drukčiji, ali bi sigurno imali puno više šanse i potrebne širine sa klupe, pogotovo golmanske kvalitete koja ne bi tek tako primila dva gola kakva je ona druga dva recimo primio Nevistić u Norveškoj.
  • Sajla
    23.6k
    Kotarskog se trebalo dovesti prije meča s Thunom jer u onom trenutku kad je nastupio za Kopenhagen u kvalifikacijama (kraj 7. mjeseca), više nije mogao igrati za nas. A kako je točno u dan išla priča s Livakovićem i kad je sve skroz propalo, to mislim da ne znamo. Ivanušca sigurno Feyenoord ne bi pustio u to vrijeme pod istim uvjetima kao danas, a jedino se možda Almenu moglo dovesti još tada.
  • badjibadara
    10.6k
    Mladi i talentirani Španjolac sada će biti pod paskom kondicijskog trenera Ivana Štefanića i njegove ekipe, a prema onome što saznajemo, mogao bi konkurirati za momčad krajem kolovoza ili početkom rujna.

Fuck, fulali su za čitava dva tjedna :gasp:
  • Roky
    183
    Hvala gospon Almena sto ste uklonili slike onog jada i bjede sa instagrama a sad dobrodosli u najveci Hrvatski klub!
  • don
    21.5k
    ali gdje stoji da nije bila pogrešna liječnička procjena trajanja njegovog povratka na terenMr Anderson

tu stoji:

Mladi i talentirani Španjolac sada će biti pod paskom kondicijskog trenera Ivana Štefanića i njegove ekipe, a prema onome što saznajemo, mogao bi konkurirati za momčad krajem kolovoza ili početkom rujna.badjibadara

dakle, ništa nije krenulo po zlu i sve ide prema planu.
  • Mr Anderson
    21.8k
    dakle, ništa nije krenulo po zlu i sve ide prema planu.don

Dobro, recimo da je sve divno i krasno što se tiče malog Danija. Možeš mi onda objasniti koji je povod da dovodimo profilno jako sličnog igrača na njegovu poziciju, a imamo još Lisicu i Topića kojeg planiramo prodati, za sad neuspješno?
  • Archangel
    290
    Vjerojatno će Dani dobivati minute na kapaljku i pomalo povečavati a Almena može odmah uskočiti da igra 60+ min
    Dani ako se ne ozlijedi ponovo će tek u drugog polovici sezone biti na full
  • don
    21.5k
    recimo da je Topić otpisan, desno ti je samo Lisica i uskoro Dani koji može igrat i livo krilo na kojem imaš Hoxhu i Oršića od kojih ne znaš koji je gori.

dakle;
    desno: Lisica, Almena, Rodriguez
    livo: Hoxha, Oršić, Rodriguez.

s tim da uskoro kreće europa a sa njom i ozljede, kartoni tako da 5 igrača na 2 krila mi nije previše.
  • Hebimir Strašni
    363
    [ Bojim se da si u velikoj zabludi ... ali ko' zna možda mali i iznenadi.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Dani Rodriguez je odigrao popriličan broj tekmi na lijevom krilu, tako da on oba krila može pokriti.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Jedva čekam vidjeti Almenu i Belju skupa. Ima da budu naši John Stockton I Carl Malone
  • ElDorado
    14.1k
    Istine radi postoji priča da Dani zapravo nije prošao ljecnicki tj da se s njim islo svjesno u rizik pa u ugovoru postoje i određene klauzule oko toga. Da li je to istina ne znam. U svakom slucaju on nije dosao ozljedjen nego nespreman i najvjerojatnije se s njim radi kako ne bi doslo do ponovne ozljede (radi se nesto s nekom tetivom). Kolko sam pratio njegov Insta lik je vrlo vrlo radišan i uporan tak da se mozemo nadati da ce sve biti ok. Ta ozljeda nema nikakve veze s ramenom koje je sjebao u tekmi prve momcadi.
  • rokikaciga
    17.8k
    Kad ce san Iker :fire:
  • rioda
    18.3k
    Evo ga :cool:

Screenshot-20260902-144053-Chrome.jpg

Trebat će i u Cometu sliku promijeniti :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.