• SanctaSanctorum
    549
    Ovom je neš ozbiljno pošlo po zlu kad se ovako srozao u par godina. Prošle godine loš kao i momčad za koju je igrao, potpis za magarad govori o tome kakav je interes vladao za njega. Sigurno nije došao na malu plaću, nema preprodajnog potencijala, ali je ime braleee. Nikada neće naučiti.
  • don
    21.5k
    slažem se ali ovaj je vrijedan rizika, 152 nastupa u Premijer ligi. Da ga jebeš, ako ništa donit će im neko iskustvo a to im i fali.
  • Zagreb1992
    3.8k

Prošle sezone ništa specijalno kao i cijela ekipa mu ..al ogromno iskustvo ima što im očito i fali
  • Noel
    24.3k
    Prošle sezone ništa specijalno kao i cijela ekipa mu ..al ogromno iskustvo ima što im očito i faliZagreb1992

Pa kak to da nije donio iskustvo Oviedu nego su ispali iz lige i bili zadnji na tablici? :lol:
  • vlatkomarkovic
    4k
    Realno gledajući ne vidim razliku između Dendockera i Bennacera osim u plaći, a sto se tiče ozlijeda nemamo mi bas tu šta argumenata…. Ne znam kaj da velim osim da je ovo low risk high reward dobar posao za njih i da je meni zao da se ovog mi nismo sjetili….
  • Zg123
    4.5k
    Bas me zanima za koliko ce para igrat kod njih s obzirom da je u Spanjolskoj imao oko 3 milijuna eura placu
  • Bernard
    1.4k
    kakvi kraljevi,kakav kružni tok,viđeno preko nekoliko puta,prodaj svoje klince ono što valja,dovuci strance bez prodajnog potencijala da sprže ono što su skupili jedva i onda opet kružni tok,ne razočaraju nikada..
  • badjibadara
    10.6k
    i da je meni zao da se ovog mi nismo sjetili….vlatkomarkovic

Kako ga se nije sjetilo ostalih 728 prvoligaških nogometnih klubova Europe?
  • Keyser Soze
    20.8k
    On je ime, ali čovjek je zadnje minute upisao u veljači.
  • vlatkomarkovic
    4k

Isto kao i Bennacera prošle sezone…..
  • Noel
    24.3k
    čovjek je zadnje minute upisao u veljačiKeyser Soze

Da ponovim ima pola sata i 6 minuta profesionalnog nogometa u 2026 godini.
  • Dzoni
    7.9k
    Čim je pala pinka, odmah se krenulo sa "imenima". Ništa se nije promijenilo, drago mi je za vidjeti

Bennacer je prije dolaska u Dinamo imao zadnju polusezonu u Marseilleu sa 650min gdje je bio jedan od boljih igrača. Ni blizu isto
  • Crusades
    25.8k
    Dajte izvucite Bennacerovu minutažu u sezoni prije nego je došao kod nas i usporedite sa 36 minuta dredlocka u prethodnoj sezoni. Bitno se suptilno posrat.
  • badjibadara
    10.6k
    Isto kao i Bennacera prošle sezone…..vlatkomarkovic

Aludiraš na to da povijest kakvu imaju Boban i Bennacer imaju i Bilić i Dendocker?
  • Diavollo094
    312
    Ali kako oni uvijek imaju sreće tako ih uvijek posere
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention