• ElDorado
    14.1k
    Glupo se sprdat na ovo jer riskiraju uostalom isto ko i mi s pojedinim igracima. A vjerovatno ce pametnije ugovarati nego prije.
  • Frizura Robija M
    912
    već je krenulo, po njima Hugo "najbolji veznjak koji je ikad hodao HNL-om" se po imenu uopće ne može mjeriti s ovim. Znači gledat ćemo nešto neviđeno, al samo još da dođe bar na 3/4 onoga što je nekad bio i gaze sve pred sobom.
  • Mali Zeus
    22k
    tak je trebalo biti i s Rakitićem koji je trebao dominirati ligom kao nitko do sad, kadli ono, najveći potez mu je bio kad je tjerao našu liječničku službu s terena plus negdje još jedan gol.
  • Ludovic IX
    12.7k
    koliko sam škicnuo, spomiju se napadi na titulu. već dugo nisu. bili su skromni nakon razbijačine u splitu lani ali evo, euforija kreće za 3..2..1
  • Mali Zeus
    22k
    pa svake godine isto, kao da nisu prošle godine isto najavljivali kad su im došla perverzna pojačanja iz Španjolske, jedan bio sav nikakav drugi pobjegao čim prije.
  • rokikaciga
    17.8k
    Hugo ima monstruozni "Omakeov" graf i prvi je dokaz da statistika ne pokazuje cijelu pricu
  • tp1997
    3.2k
    Sprdanje Dendonckera, a s druge strane hypeanje i pumpanje oduševljenja Almenom, i ranije Rodriguezom koji inače također ima 38 minuta ozbiljnog profesionalnog nogometa ali u cijeloj karijeri, je stvarno intelektualna akrobacija svoje vrste.

Možemo željeti tovarima sve najgore a da istovremeno probamo biti i realni. Osobno se ne bih ni najmanje žalio da jedan Dendoncker sleti u Dinamo.
  • Mali Zeus
    22k
    možda tebi nije najjasnije da ne pišu svi isto, kao i da se neki ne sprdaju s Dendockerom kao takvim nego činjenicom da oni svako iole pošteno pojačanje tretiraju kao da im je sletio Messi u najmanju ruku. Uostalom moš se sprdati i s Dendockerom i pitati jesmo li fulali s Danijem itd.

S druge strane imaš ekipu koja tretira dolazak Ivanušeca kao da nam je došao poluinvalid i spremno pljuje po Bobanu jer ga je doveo itd. itd.
  • tp1997
    3.2k
    S druge strane imaš ekipu koja tretira dolazak Ivanušeca kao da nam je došao poluinvalid i spremno pljuje po Bobanu jer ga je doveo itd. itd.Mali Zeus

Jednako blesavo i sve to skupa spada u istu klasu "da valja ne bi dolazio" idiotizma. Ivanušec je ozbiljan igrač i ozbiljno pojačanje, Dendoncker je ozbiljan igrač i ozbiljno pojačanje.

Ono što ističem je da nije svaki igrač kojeg mi dovedemo vrijedan akrobacija da ga se opravda, i da isto tako ne treba za svakog igrača kojeg dovedu tovari tražiti način da ga se ismije.

Ne kažem da tako pišu svi, ali bogme piše dobar dio.
  • don
    21.5k
    Sprdanje Dendonckera, a s druge strane hypeanje i pumpanje oduševljenja Almenom, i ranije Rodriguezom koji inače također ima 38 minuta ozbiljnog profesionalnog nogometa ali u cijeloj karijeri, je stvarno intelektualna akrobacija svoje vrste.tp1997

jedina, mala razlika je jer je jedan pri završetku karijere a drugi tek izaša iz škole nogometa Barcelone. Toliko neusporedivo
  • Kaje Ivanišević
    109

Slažem se da ne treba ni naša pojačanja veličat prije nego nešto pokažu, ali transferi sami po sebi ne mogu ući u istu kategoriju.

Almena i Rodriguez imaju 22 odnosno 21 godinu. Potencijal su za prvih 11, daljnji napredak i višestruku zaradu u odnosu na uloženo (Almena je na posudbi, ali kako je Boban rekao, za svakoga ko dođe na posudbu je u planu dugoročnije zadržavanje). U istu kategoriju spada i Nsoki npr.

Njihova potencijalna prinova je sve suporotno od toga, s izuzetkom prvih 11, jer realno 6icu za razvoj ni nemaju.
  • Mali Zeus
    22k
    Ne kažem da tako pišu svi, ali bogme piše dobar dio.tp1997

a gle, dobrodosao na forum....
  • Archangel
    288
    Njihovo "pojačanje" je potrgani starac koji nije 6 mjeseci igrao nogomet i pitanje je samo kada će mu se ozljeda obnoviti. Nije tak lik Modrić ili Perišić.
    Posebno na pozicije 6te koji mora ulaziti u mnogo duela

Neusporedivo s našim klincima koji se vraćaju od ozljede ili nisu još niti blizu dostigli svoj max a mogu lagano kod nas blizu toga doći.

Osim toga mi smo nešto slično napravili prošle godine s Bennacerom i lik je samo uzimao minute Stojkoviću i srećom (a i očekivano) se ponovo ozlijedio. Ako Hajduk nije ništa niti od nas naučio tko smo mi ga zaustavljamo neprijatelja dok radi grešku
  • hardek
    12.5k
    Ja to ovako gledam, da Dendoncker nema neki jebeni problem, Anderlecht bi ga uzeo sigurno.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Za HNL bude Den dobar, nemaju takvog igrača, a za Europu protiv jačih ekipa sumnjam. Ovisi koliko je uopće spreman i motiviran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet