• wolfgang14
    5k

nisi valjda mislio da bi imao veću plaću od mišketa... pa nije Boban lud
  • Paggini
    99.5k
    Mišiću žao mi je, ali Almena mi je sad najdraži igrač Dinama, tako je kako je jebiga, ne pišem ja pravila
  • don
    22.2k
    "Almena je pristao na veliko smanjenje primanja te će u Dinamu imati praktički iste financijske uvjete kakve je imao prošle sezone u Hajduku. Na Poljudu je njegova godišnja plaća iznosila oko 400 tisuća eura, a približno toliko zarađivat će i kao igrač Dinama.

Španjolac se tako odrekao ostatka iznosa koji bi mu pripadao prema uvjetima koje je imao u Saudijskoj Arabiji. Isto je napravio prošlog ljeta kada je prihvatio posudbu u Hajduk. U usporedbi s godišnjom plaćom od oko tri milijuna eura riječ je o razlici od približno 2.6 milijuna eura.

Almena je i prilikom dolaska u Hajduk bio spreman napraviti veliki financijski ustupak kako bi se vratio u europski nogomet."

čovik griješi dok je živ. A sada za povratak u europski nogomet je smanjio plaću za skoro 8 puta.
  • Zagreb1992
    3.8k

Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupost
  • don
    22.2k
    pa 2004 je godište, proša je Španjolsku školu Girone, već osjetio HNL. Šta je nego potencijal? Iskusnjara nije sigurno. Nitko ga u klubu ne bi doveo da zna da će ostat na istom levelu.
  • IvanS
    588
    ↪don

Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupost
    — Zagreb1992

Al pisati samo da se piše je još veća glupost!
    Jesi ti uopće ikad gledao tog Almenu kako igra?
    Vrhunski tehničar, u trku mu se lopta lijepi za nogu, jednostavno s krila opasnost po protivnika, nepredvidiv a i kad se zabije u sredinu otvara si udarac na svoju jaču lijevu nogu.
  • Common Sense
    1.6k
    Je li zaista istina da Almena ima ugovor u Arabiji kojim zarađuje 3-4 milijuna eura godišnje? I da se sada odrekao većine toga i igrat će za 400-500k eura ovu godinu? Ako je tako, čovjeku se očigledno jako sviđa Hrvatska i HNL.
  • Paggini
    99.5k
    Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupost — Zagreb1992

A kak se uzme, sve što si napisao je točno, ali isto dečko ima 22 godine, mlađi je od Lisice hahah, tako da gledajući samo godine - potencijal postoji i za naše pojmove je solidan potencijal. Ne bih ga zvao "ozbiljnim" potencijalom jer to mi je recimo Dani Rodriguez, ali ovaj dečko je pokazao u to malo što je igrao jako zanimljiv profil krila koje s obzirom na godine se može još razvijati i napredovati.

Meni osobno je bio ok igrač, ništa da me oduševi, ali u onom hajduku je iskakao a sad koliko je to relevantno, vidjet ćemo jako brzo. Svakako drugačiji od Lisice, mislim da svi žeđamo za desnim krilom koje može nekog predriblati i stvoriti razliku na postavljenu obranu.
  • Zagreb1992
    3.8k

Da se razumijemo ovo ide sve te igrače koji su kao potencijali i onda idu za lovom u Saudijsku Arabiju od kad je postala in ...Zato se nadam da će Dominguez biti pametan i put europskih klubova i samo napredovati.
  • Paggini
    99.5k
    Da se razumijemo ovo ide sve te igrače koji su kao potencijali i onda idu za lovom u Saudijsku Arabiju od kad je postala in ...Zato se nadam da će Dominguez biti pametan i put europskih klubova i samo napredovati. — Zagreb1992

A gle s druge strane, lik tamo ima 3-4 milijuna eura :lol: Jebiga možemo se mi kerit sa ovim, sa onim, ali to ponuditi klincu koji nije A rang talenta i "hypea" je suludo, a i tom klincu također. Pa evo svi smo tu otkinuli kad smo saznali da mali Chelfi ide za 500k u Arabiju, kao koje pare.

S druge strane, mali je skužio da to nije to i pristaje na rezanje plaće samo da se vrati gdje smatra da pripada, mogu i to cijeniti.
  • Common Sense
    1.6k
    Gledam na transfermarktu kako je išla karijera Almene i vidim puno nelogičnosti. Igrao je nešto sitno za Gironu, 2-3 puta ušao s klupe na 10-20 minuta i zatim se prodao u Arabiju za 5 milijuna eura. I za 3-4 milijuna eura godišnje plaće. To je stvarno nevjerojatan tijek karijere i teška anomalija/disproporcija što se plaće tiče, pa čak i za Arape. Pa jedan Beljo, da ga kojim slučajem sada tamo prodamo, bi teško tamo dobio ponudu za 3 mil. eura godišnje plaće.
  • Masto
    2.5k
    Ako financijski nije prevelik teret okej je poznaje hrvatsku ligu pozicija koja nam treba sretno i aj bok dok dani ne bude spreman il lisicu ne prebaci
  • Crni72
    284
    Dolazak Almene je Ok ak ga gledaš kao potencijal uzet na posudbu uz mogućnost otkupa. S druge strane već imaš Lisicu koji ti je starter i uzeo si Danija (platio si ga tako da ti je on projekt u rangu Domingeza i sličan profil ko Almena ali sa zasada većim plafonom). Na Topića se više ne računa. Svejedno 3 desna krila su previše a pogtovo za Kovu koji ne zna hendlati minutažu. Ipak plus na dolazak jer tovarima skače tlak na max. Ko ih j... Nek im ga metne i za mene bude naj pojačanje.
  • ElDorado
    15.2k
    Ak još netko spomene Lisicu kao naše startno krilo izgorit će mi mozak
  • Maximo
    1k
    Ak još netko spomene Lisicu kao naše startno krilo izgorit će mi mozak — ElDorado

haha, al treba ga istrpit još 2-3 sezone...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.