• wolfgang14
    4.8k

nisi valjda mislio da bi imao veću plaću od mišketa... pa nije Boban lud
  • Paggini
    97.8k
    Mišiću žao mi je, ali Almena mi je sad najdraži igrač Dinama, tako je kako je jebiga, ne pišem ja pravila
  • don
    21.5k
    "Almena je pristao na veliko smanjenje primanja te će u Dinamu imati praktički iste financijske uvjete kakve je imao prošle sezone u Hajduku. Na Poljudu je njegova godišnja plaća iznosila oko 400 tisuća eura, a približno toliko zarađivat će i kao igrač Dinama.

Španjolac se tako odrekao ostatka iznosa koji bi mu pripadao prema uvjetima koje je imao u Saudijskoj Arabiji. Isto je napravio prošlog ljeta kada je prihvatio posudbu u Hajduk. U usporedbi s godišnjom plaćom od oko tri milijuna eura riječ je o razlici od približno 2.6 milijuna eura.

Almena je i prilikom dolaska u Hajduk bio spreman napraviti veliki financijski ustupak kako bi se vratio u europski nogomet."

čovik griješi dok je živ. A sada za povratak u europski nogomet je smanjio plaću za skoro 8 puta.
  • Zagreb1992
    3.8k

Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupost
  • don
    21.5k
    pa 2004 je godište, proša je Španjolsku školu Girone, već osjetio HNL. Šta je nego potencijal? Iskusnjara nije sigurno. Nitko ga u klubu ne bi doveo da zna da će ostat na istom levelu.
  • IvanS
    566
    ↪don

Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupost
    Zagreb1992

Al pisati samo da se piše je još veća glupost!
    Jesi ti uopće ikad gledao tog Almenu kako igra?
    Vrhunski tehničar, u trku mu se lopta lijepi za nogu, jednostavno s krila opasnost po protivnika, nepredvidiv a i kad se zabije u sredinu otvara si udarac na svoju jaču lijevu nogu.
  • Common Sense
    1.6k
    Je li zaista istina da Almena ima ugovor u Arabiji kojim zarađuje 3-4 milijuna eura godišnje? I da se sada odrekao većine toga i igrat će za 400-500k eura ovu godinu? Ako je tako, čovjeku se očigledno jako sviđa Hrvatska i HNL.
  • Paggini
    97.8k
    Al pisati da je ozbiljan potencijal je glupostZagreb1992

A kak se uzme, sve što si napisao je točno, ali isto dečko ima 22 godine, mlađi je od Lisice hahah, tako da gledajući samo godine - potencijal postoji i za naše pojmove je solidan potencijal. Ne bih ga zvao "ozbiljnim" potencijalom jer to mi je recimo Dani Rodriguez, ali ovaj dečko je pokazao u to malo što je igrao jako zanimljiv profil krila koje s obzirom na godine se može još razvijati i napredovati.

Meni osobno je bio ok igrač, ništa da me oduševi, ali u onom hajduku je iskakao a sad koliko je to relevantno, vidjet ćemo jako brzo. Svakako drugačiji od Lisice, mislim da svi žeđamo za desnim krilom koje može nekog predriblati i stvoriti razliku na postavljenu obranu.
  • Zagreb1992
    3.8k

Da se razumijemo ovo ide sve te igrače koji su kao potencijali i onda idu za lovom u Saudijsku Arabiju od kad je postala in ...Zato se nadam da će Dominguez biti pametan i put europskih klubova i samo napredovati.
  • Paggini
    97.8k
    Da se razumijemo ovo ide sve te igrače koji su kao potencijali i onda idu za lovom u Saudijsku Arabiju od kad je postala in ...Zato se nadam da će Dominguez biti pametan i put europskih klubova i samo napredovati.Zagreb1992

A gle s druge strane, lik tamo ima 3-4 milijuna eura :lol: Jebiga možemo se mi kerit sa ovim, sa onim, ali to ponuditi klincu koji nije A rang talenta i "hypea" je suludo, a i tom klincu također. Pa evo svi smo tu otkinuli kad smo saznali da mali Chelfi ide za 500k u Arabiju, kao koje pare.

S druge strane, mali je skužio da to nije to i pristaje na rezanje plaće samo da se vrati gdje smatra da pripada, mogu i to cijeniti.
  • Common Sense
    1.6k
    Gledam na transfermarktu kako je išla karijera Almene i vidim puno nelogičnosti. Igrao je nešto sitno za Gironu, 2-3 puta ušao s klupe na 10-20 minuta i zatim se prodao u Arabiju za 5 milijuna eura. I za 3-4 milijuna eura godišnje plaće. To je stvarno nevjerojatan tijek karijere i teška anomalija/disproporcija što se plaće tiče, pa čak i za Arape. Pa jedan Beljo, da ga kojim slučajem sada tamo prodamo, bi teško tamo dobio ponudu za 3 mil. eura godišnje plaće.
  • Masto
    2.2k
    Ako financijski nije prevelik teret okej je poznaje hrvatsku ligu pozicija koja nam treba sretno i aj bok dok dani ne bude spreman il lisicu ne prebaci
  • Crni72
    252
    Dolazak Almene je Ok ak ga gledaš kao potencijal uzet na posudbu uz mogućnost otkupa. S druge strane već imaš Lisicu koji ti je starter i uzeo si Danija (platio si ga tako da ti je on projekt u rangu Domingeza i sličan profil ko Almena ali sa zasada većim plafonom). Na Topića se više ne računa. Svejedno 3 desna krila su previše a pogtovo za Kovu koji ne zna hendlati minutažu. Ipak plus na dolazak jer tovarima skače tlak na max. Ko ih j... Nek im ga metne i za mene bude naj pojačanje.
  • ElDorado
    14k
    Ak još netko spomene Lisicu kao naše startno krilo izgorit će mi mozak
  • Maximo
    1k
    Ak još netko spomene Lisicu kao naše startno krilo izgorit će mi mozakElDorado

haha, al treba ga istrpit još 2-3 sezone...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.