• austrijanac
    13.6k
    Lijepo vidjet Karla da nam se vratio s člancima
  • Crusades
    25.8k
    Topić se u HNL-u ne može nametnut ni fizički ni tehnički protiv nekoliko ekipa (pola lige negdje), a kamoli u Europi. Predvidljiv, spor. Jedino ima voljni momenat.

Lisica je za klasu bolji igrač. Enter (Droljo TM).
  • bazooka93
    315
    Dobro jutro pije li Iker Almena kavu u Poterru ili Maxi Pubu?
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    552
    Možda nepopularno mišljenje ali ne kužim čemu tolki hype oko Almene... i stvrano mislite da će igrat prije Rodrigueza kad ovaj bude na 100%? Nadam se da će me demantirat al mene nije oduševio baš ni s čime
  • rokikaciga
    17.8k
    Ako ne sjedi u Dabi neka nit ne potpise. :grin:
  • crophantom
    7.3k
    Ja se i dalje nadam da ce se Sergi prodati radi financija i mirne jeseni s te strane, a Gale ionako čeka.
    Neva, jedan od dvojca Lisica/Topic (ja bi prije Topica jer Lisica ti ipak nudi nešto drugačije), Mudri.

Arbera jos nebi prodavao, jer nemamo blage sto moze Nsoki I oce li Orsa ikad doci na pristojnu razinu, ne trebamo raditi jos veci krater na lijevom krilu.
  • ElDorado
    14k
    Pogledao sam malo neke Almenine sažetke. I sam imam sumnji ali ljudi on ima tehniku, dribling i brzinu. Kaj od toga ima Lisica? Brzinu, centaršut i strah. Trebalo bi viditi statistiku Lisice ove sezone. Koliko duela/driblinga. Kako god bilo dok mu je desno bio Ljubičić koji je ipak držao poziciju (zanemarimo ostale mane) još je nešto i igrao u tom trokutu. Ali sada, još s nepredvidljivim Valinčićem, jednostavno nije desno krilo za europski Dinamo. Topić ima volje, želje, energije, ali tehnički jako limitiran (koliko samo krivih dodavanja u zadnje dve tekme) i spor. Nije desno krilo za europski Dinamo. Znači na desnom krilu trebamo potpuni reset. I zato su tu Dani i Almena. Prave odluke.
  • miro
    9.8k
    Ne sumnjam da je Almena dobar igrač, ali ako imamo Danija za desno krilo, kojem će trebat minuta, pa plus toga Lisicu, ja bih puno rađe gledao domaćeg dečka kao zamjenu. Topić je puno puta nakon ulaska donio energiju i neki impuls, s time da tu ne pričam samo o HNL utakmicama nego i o Genku doma i o Thunu dve tekme (ovako na pamet).
  • zmujcinslbrod
    367
    krenuo u bijeloj majici na liječnički pa se vraćao po plavu, zato kasni
  • Masto
    2.2k
    almenu se dovelo da ne moze ic dolje, jedini razlog :D
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    552
    Almeni je najveća prednost šta ima užasnu konkurenciju, bar po trenutnoj formi...
  • bazooka93
    315
    Almena se dovodi jer je desno krilo jako tanko. Prosle sezone je bilo takodjer tanko ali Bakrar se pojavi niotkuda i zabije.
    Lisica je Spikic 2.0. i jos uvijek nije na razini prije mononukleoze
    Topic je ok igrac i karakter ali nije kalibar Dinama.
    Za Danija ne znamo kakav je i trebat ce vremena.
    Almena nije klasa ali donosi 1na1 ulazak u sredinu i kombinatoriku sto odgovara profilu nasih igraca.
  • Orc123
    17k
    Vi se pitate zasto dovodimo Almenu a s pozicije desnog krila smo u potpunosti neopasni a zadnji prolaz 1 na 1 je bio valjda prosle godine. Kakav god bio Almena ne moze biti gori od ove dvojice.
  • rokikaciga
    17.8k
    Sto kazete da ozivimo Renata Sanchesa? :grin:
    PSG mu dao papire jucer
  • skener
    9.3k
    Čita Almena Zonu dok čeka liječnički

Profilna i sve vezano uz Hajduk uklonjeni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.