• Orc123
    17k
    dolazi zdrav, to je najbitnije. Neke igrace ne bi mogli uopce ni dovesti da se nije pojavio problem jer bi odavno nama bili nedostupni, npr. Dani.

Malo pozitive ne bi skodilo, isto tako i vjere. Nisam ni ja bas bio za Ivanuseca pa sad kad ipak malo siru sliku pogledam mislim da ce biti odlicno pojacanje.
  • BPAM
    343

Haha, sorry nisam uopce skuzio. My bad.
    Bio je dugo ozlijedjen nakon onog starta na glezanj, al to je opcenito nezgodna ozljeda.
  • Mulec86
    528
    Jedini minus je nepotpuni roster za Viking , sve ostalo je ovaj rok napravljeno s vizijom i dobro. Ne vidim neka prevelika ulaganja u škart,a potencijal koji se može ostvarit je stvarno velik.

Nsoki,Dani R.,Almena,Stojaković -potencijal
    Oršić,Kravtsov,Brumado*,Ivanušec Kotarski-iskustvo,kvaliteta
    Prevljak,Radeljić-iskusna rotacija

S nekim će se promašit s nekim pogodit kao i uvijek
    Ništa od ovog nije neki prečudan potez i srljanje grlom u jagode,a prostora za uspjeh ima.
  • Plavi Zapad
    30

Nisam spomenuo krive...
    Ali meni su pravi dinamovci decki koji su igrali u nasem omladinskom pogonu i/ili navijaju za klub otkad znaju za sebe.
    Mozda nekome nema razlike izmedju Kacavende, Orsica, Valincica, Mudrazije, Stojkovica i npr Almene. Meni ima.

Zelim sto vise domacih igraca, dinamovca poput Bobana za predsjednika kluba a ne nekog Litvanca.

Molim te nemoj samo shvatiti da imam nesto protiv kvalitetnih stranaca ali draze mi je vidjeti hrvatske igrace, a pogotovo nekoga iz svog grada ili kvarta.

Boban stvara identitet kluba koji je meni blizak i uzivam u tome
  • fakin
    6k
    Sa zadnjom rečenicom se apsolutno slazem, koliko god su se paggini i slicni zadnjih mjeseci smijali mojim izjavama da je bitno koliko neki igrac voli Dinamo i koliko mu znaci, to je jako bitna stvar.
    Naravno da neces nekog debila koji je za županijsku ligu dovesti u Dinamo, ali što više nasih dečkiju poput Orše, Ivanušeca, Mudroga, Kotarskog, Gode to ce mi biti draža ekipa i to je bitan segment kluba, identitet i emocionalna povezanost
  • Orc123
    17k
    ja i dalje navijam za klub, a ne za igrace.
    Igraci i Uprave odlaze, klub ostaje zauvijek.
    Problem je kad neki igrac postane veci od kluba, a takvih primjera nazalost ima.
    Isto tako rijetko koji ostane iz ljubavi u svojem klubu cijelu karijeru, a mnogi i inzistiraju na odlasku a veliki su Dinamovci. To je surova realnost. Ne igraju iz ljubavi vec su placeni za to.

Suma sumarum boli me briga tko ce igrati ako daje sve od sebe za klub kojeg volim. Normalno da je lijepo kad je netko dijete kluba ali da je presudno, nije.
  • Plavi Zapad
    30
    Naravno da nitko od nas ne bi prestao navijati za Dinamo da igra 8 stranaca u prvoj.
    Drugo, kod nas ne moze igrac postati veci od kluba, nebrojeno puta dokazano. Nismo mi...kuzis vec.

Ali da me briga tko ce igrati (iako daje sve od sebe) apsolutno je. S obzirom da kvalitetnog stranca rijetko mozemo platiti, uvijek biram domaceg (barem naseg govornog područja). Lakse se prilagodi sigurno.

Evo npr Kacavenda. Nama je koristan i solidan, a da igra vani u klubu naseg ranga imam dojam da ne bi igrao nista.

Ma ustvari serem ja tu svasta ali draze mi je dovođenje Kotarskog ili Ivanuseca nego Spanjolca s onom profilnom. Iako nemam nista protiv dobrih stranaca ako su upgrade u odnosu na ono sto imamo sto ovdje i je slucaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.