• FazeN
    8.1k
    Kakav kontrast ce biti na golu. Livi izgled ministranta, faca pleše izmedu očaja i plaća većinu vremena, a ovaj izgleda ko da su ga jucer pustili na slobodu iz zatvora u Panami.crophantom

Na stranu plusevi poput 26 godina, zavidna igra nogom, refleksi bolesni, možemo nabrajati komplimente kak hoćeš.
    Ali ovo kaj si napisao, ovaj će unesti toliko živosti, mislim da će burazer i na McKennu zagalamit laganini hahaha
  • Diavollo094
    299
    Faze jel ide i almena večeras
  • Thor
    3.9k
    pa vjerujem da je i njega izivciralo to odugovlacenje i cekanje pa je i on popizdio na lijep nacin.
    O Liviju sve najbolje,svatko ima pravo na svoj put i srecu no mozda bi bilo fer da je ranije tu namjeru objavio. Koga nema, nema. Idemo dalje.
    Sretno mu.
  • rokikaciga
    17.7k
    Kotarski mi bas pase u onaj stereotip golmana ludaka i obozavam to :grin:
    Jedva cekam da stane na gol
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Kad je krenila prica o kotarskom, stari koji ne zna toliko nogometase me pitao jel to onaj "išarani".

Mislim da smo dobili vrhunskog golmana za dugo vremena
  • CastAway1986
    6.4k
    i unfollow stranicu tovara
  • criticus
    9.3k
    Ne sumnjam da će Bara iznijet i Livakovićevu stranu priče. Vjerojatno će on ispast žrtva.

Na kraju ko u svemu vjerojatno je istina negdje u sredini. Puno veća plaća, zov da možeš stat na gol Barcelone, a sigurno smo i mi otezali s plaćanjem Turcima. Nebi bacao drvlje i kamenje na njega, ali definitivno je propustio šansu da stane uz bok najvećih legendi našeg kluba. Šteta.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Sad sam sretan i zadovoljan. Davno sam rekao da je ovo dogovoreno . Nije puno trebalo kad je ljubav u pitanju. Za mene je on bio uvijek jedini pravi izbor. Od onog trenutka kad je Livaković izabrao Baru. I neka su stvari izašle na vidjelo ,da se zna da smo dobili pravog golmana . Odličan potez kluba ,jebački odrađen posao sa Dancima . Sretno Kota, dobro došao doma ,u svoj Klub ,svoj Dinamo
  • Diavollo094
    299
    Kako imam neki osjećaj da možda bude neka bomba još za kraj uz Almenu i Ivanušeca za koju nitko ne zna kao Bennacer prošle sezone
  • don
    21.5k
    Kotarski jednom davno.. Došao je pred svoj sjever

IMG-1094.jpg
  • vlatkomarkovic
    4k

Top, pa mi ni ne moramo danas sve završiti onda….
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    mi Turcima nismo ni euro ponudili ,nikada do tog nije ni došlo jer je Livi u startu odbio i tražio puno više . I od tad je jedina opcija bio Kotarski
  • CastAway1986
    6.4k
    nisam siguran da ce Kopenhagen se usreciti nesto s ovim dealom jer mi Ramaj ne djeluje nesto bolji od Kotarskog..U svakom slucaju mi smo odradili jeben posao !
  • Paggini
    97.5k
    veća plaća, zov da možeš stat na gol Barcelone, a sigurno smo i mi otezali s plaćanjem Turcimacriticus

Barca je dosla dosta nakon našeg odustajanja, nije to bio odabir između Dinama i Barce, jer mi više nismo ni bili u priči, ali mediji su pumpali zlatnu koku klikova koliko su mogli.
  • criticus
    9.3k
    Zar nije Kotarski imao izjave na golu PAOKa protiv nas da je to obična utakmica ništa posebno?

Ja mislim da je on drugi najbolji izbor i stvarno vrh nečeg što si mi možemo priuštit. Samo da dođe na svoju razinu i da ga otkupimo. Razlika njeg i Livakovića je što s Livakovićem točno znamo što dobivamo i on bi bio najbolji izbor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.