• rokikaciga
    18k
    no nogometno gledano ja ne vidim mikića jošShimano9

S razlogom :smile:
  • Shimano9
    70
    Apsolutno, baš kao i cijela hrpa ljudi koja se bavi profi nogometom, iako možda ipak forumaši znaju bolje a ja nemam pojma kao ni struka :cool:
  • rokikaciga
    18k
    Jesi ti sebe stvarno usporedio sa Zvonimirom Bobanom, Dabcem, Capellasom, Kovom i Jerkom Lekom, da si na istoj razini nogometnog shvacanja? :lol:
  • Shimano9
    70
    Ne, samo ti imaš problema sa shvaćanjem. Rekao sam da ti ljudi znaju koji su profi, a ako ja vidim isto, onda mi oni daju za pravo da budem više u pravu nego ti, kužiš logiku sad?
  • rokikaciga
    18k
    Ti si rekao da nogometno ne vidis Mikica, a svi koje sam nabrojao su davali sansu malom, nisu odustali od njega, stali su iza njega i decko je i dalje projekt kluba. Mislim da ne vidis isto kao svi koje sam nabrojao. A i da ne kazem da cak i najveci nogometni umovi znaju i mogu pogrijesiti.

Necu vise ulaziti u offtopic, ipak je tema o Tabinasu
  • Shimano9
    70
    Pa jbt jesi ti lud? Zašto ne čitaš? 100 put sam rekao da želim naše klince i da bi volio da uspoije. Dapače, zagovarao sam šanse, ali jbt jednostavno nije pokazao razinu, ZA SAD, da bude u A ekipi. A to isto vide i oni koji su ga stavili nakon svih šansi u B. Zapravo, ti si potvrdio da su ljudi davali prilike i da su odlučili da ne vide da još ima ono nešto, baš kao što sam i ja rekao. A da li će? Pa jbg, nismo vračare, ono kaj sad vidimo nije to. Da li mogu svi pogriješiti? Pa i to sam ti rekao, čitaj
  • CastAway1986
    6.5k
    Jedna od dužih rasprava odnosila se na Paula Bismarcka Tabinasa. Boban smatra da javnost prema njemu ima određenu predrasudu i vjeruje da je bolji igrač nego što se trenutačno misli. Njegov najveći problem ne vidi u fizičkim ili tehničkim mogućnostima, nego u samopouzdanju, hrabrosti i sposobnosti da se mentalno oslobodi u Dinamovu dresu.

Istaknuo je da je Tabinas uvjerljivo među najbržim igračima momčadi te da fizički ima iznimne kapacitete. Pitanje je, smatra Boban, može li razviti osobnost potrebnu za igranje pod pritiskom Maksimira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.