• Zagi
    18.9k
    Jedva se čekaš istovariti po dinamovim mladim igračima. Svaka čast.
  • Facke
    8.7k
    Pa Tabinas prema napred te cist dobre napravi. Ja bi ga na krilu probal. Ima on brzine u sebe. Scera je iste v nekim situacijama krenul dobre prema napred. Bila je jedna situacija de su nasi decki male zaribali. Isel je Tabinas prema sredine , brz ko munja, dodal onda da su mu vrnuli loptu nazad imel bi 100% sansu za gol. V obrane zna imeti svoje probleme te stoji ali Tabinas je scera ima 3 od 3 zracna duela, osvojil 3 lopte, 6 od 7 dobivenih duela. To koj on nekad zvisi kak nekad Moha, stem morame ziveti. Al da decko od 50.000 € odigra tak utakmicu je vise nego dobre i iznad mojih ocekivanja.

Dosta ljudi tu zaziva Mikica. Ljudi, ak bu decko odigral dobre u B ekipe brze bu dosel do prve momcadi. Ali nek decko prve sredi sebe i glavu. A uostalem, kad je Mikic igral za prvu ekipu zgorel je v rekordnem vremenu. Decku dejte vremena. Kad bu spremen , decko bude v prve ekipe.
    A B ekipa mu bude dosla jake jake dobre. Budite sigurni ak nebude spural kak treba , Leko nebu milosti imel. Tak da je Mikicu bole poslusati i delati te kaj se od njega ocekiva.
  • dumitrumitu
    2k
    Samo da pohvalim novinara koji je na presici poslje utakmice rekao Kovačeviću da Tabinas nije kvaliteta za Dinamo
  • Dzoni
    7.7k
    Nije mnogo igrača pa se ne postavljaju takva pitanja, čak se neke tobože zdušno zaziva u prvih 11
  • Zagi
    18.9k
    Tko god pisao proljeve o tome kak se nakon jedne, dvije ili pet utakmica d2 "sada vidi zašto taj i taj ne igra".

Baturina 15 utakmica u s2, d2 par bodova od ispadanja
    Olmo 27 utakmica u s2 , ništa bolje nisu igrali.

... da ne idem dalje u prošlost.

Uglavnom odlučeno je da će polusezonu Mikić u d23, Tabinas u A momčadi.
    Kaj god ja mislio o tome, tak je kak je i nebu se mijenjalo idućih par mjeseci.
    Razvoj situacije ćemo ispratiti.
  • ZgDLions
    1.9k

Po meni skroz nekorektno, inace novinar ima velike sportske uspjehe i barata financijama kluba i u sve je upućen tak da sasvim ok konstatacija, a i Tabinas radi nered u svlacionici i košta brdo para, a goreg igrača nikad nismo dopeljali, tak da sve pet.
    Podrzao je izjavom i struku koja ga je dovela i trenera koji ga je stavio da igra i time zgubio utakmicu zbog njegovih nedobivenih duela i grešaka.
  • vjeko1701
    28.3k
    Kaj god ja mislio o tome, tak je kak je i nebu se mijenjalo idućih par mjeseci.Zagi

Nemora ni to biti. Niš nije do kraja uklesano u kamen. Takve su date startne pozicije na početku ove sezone. Jedan treba pokazati da može biti treća opcija kada treba odmoriti igrače, drugi treba pokazati da je spreman za seniorski nogomet u kontinuitetu.

Ne bi me čudilo da već prije kraja ove polusezone zamjene uloge ako se pokaže da je to ispravno.
  • Orc123
    16.8k
    Mislim da on ima rok do zime da pokaze nesto ili odlazi....bar cemo se njega lako rijesiti jer mu placa kolko sam cuo kikiriki u odnosu na druge. Vrlo lako ce ga netko uzeti iz hnl ili vani.

Jako puno nedostataka u igri a ima ogroman fizicki potencijal ali je mozda vec pre kasno ili mpzda i nije da ga se doradi da bude na razini Dinama. Do zime ce sigueno biti tu a onda ce se sumirati i odluciti gdje ce dalje.
  • Roky
    167
    Ja mislim da ce se za njega uzet neka lova nije niko corav da on nije neki kapacitet za Dinamo
  • rokikaciga
    17.3k
    Koliko nisam bio za njegov dolazak, toliko razumijem da je tesko dovest nekog tko bi bio zadovoljan sa statusom vjevne rezerve. Sad je rezerva Morisu, a nakon toga ce biti Mikicu (nadam se). I tesko je naci nekog koliko toliko oke beka koji se nece buniti, i koji ce biti zadovoljan sa mrvicama. Tabinas mora jos dosta napredovati, ali nisu Capellas, Zvone i Dabac jucer pali s Marsa...
  • Roky
    167
    placen je 50keki nek mu je placa jos 50 da dobijes 500k za njeg to je full profit ugradis neki bonus
  • rokikaciga
    17.3k
    Mislim da je vrijeme da igrace prestanemo gledat iskljucivo kroz Excel tablice.
  • Roky
    167
    Kroz sta da gledam nema nikakav potencijal do sad nijednom me nije kupio nekim potezom zao mi je al takvog igraca tako gledas
  • rokikaciga
    17.3k
    Napisao sam ti gore. Covjek je stvoren da bude vjecna rezerva ako se poboljsa 30%. Mala placa, nece radit probleme, u vecem klubu nikad nece igrat, zadovoljan s mrvicama i moze odradit kup i HNL koliko toliko oke, fizicka zvijer i samo da takticki poboljsa kretnje to je vec druga prica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.