• masacusec
    8.2k
    Evo ja se nemrem odlučiti koji mi je koncert bio bolji, obljetnica 20 g ili 40 g grupe....
  • mlinchica
    7.2k
    Činiš me sretnim kad tužno je :heart:
    https://streamable.com/q32awv
    Ovi dečki trebaju postati redovni na svim proslavama, otvaranjima/zatvaranjima stadiona i bilo kakvim manifestacijama vezanim za klub.
    I hvala svima koji su omogućili i koji su sudjelovali u sinoćnjoj proslavi.
    :victory:
  • ZGV
    4.1k
    Hvala hvala :mask:
  • NORTE
    26.9k
    Evo ja se nemrem odlučiti koji mi je koncert bio bolji, obljetnica 20 g ili 40 g grupe....masacusec

40 je daleko ispred po svemu.
  • Mikina lijeva kopačka
    931

Meni 40 bolji od 20 za nekih 15-20%, ne više

Edit: sibjektivni dojam, možda i žal za mladošću ima tu udjela
  • NORTE
    26.9k
    Meni je možda i do sjećanja, ali gledajući sve u globalu: puno veći broj ljudi, okupljenih simpatizera, baklje, jug, ambijent, godišnje doba, organizacija grupe danas (i tad je bila moćna), transparenti, sve u svemu daleko najbolje dosad.

Razlika od 20 godina svakako čini razliku, kao i 'promjena' datuma rođendana.

Grupa je kroz 90-e prolazila represiju i povratkom imena također izašla u silu, ali u ovo moderno doba nakon svih borbi i nedaća, opstati i izrasti na ovaj način, to je nagrada za jezgru koja je znala da će do ovoga doći i sanjala trenutak povratka.

Subjektivno, buldog je nikad jača zvijer.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Prema onome što se moglo čuti, Livakoviću je ponuđen šestogodišnji ugovor i cifra u rangu s Josipom Mišićem, koji je najplaćeniji igrač Dinama i takav će i ostati. Doživotni ugovor, dakle, međutim Livi se odlučio za Barcu, a Dinamo se okrenuo prema Kotarskom. Izgleda spremnije od svih nas zajedno, rečeno je, imao je par krivih momenata, no neke obrane su svemirske. Zašto on na sezonu, a ne Livi? Nije isto, Livaković bi se definitivno vratio u Kataloniju, a Kotarski stiže da ga se - otkupi. On je Dinamov zalog budućnosti.
  • Crusades
    25.7k
    Top stvar, neki dan se zazivalo da se Boban oglasi. Isto je i na zimu napravio ako se ne varam.
  • Zg123
    4.5k
    Moram priznat da mi je malo cudna odluka da razmatramo Kolarika, a imamo Zebica
  • Noel
    24.2k
    Ovo da ne gleda utakmice čak ni doma mi je neshvatljivo. Mislim da tu baš sere, mislim da ih gleda i da doma svaki drugi tjedan kupuju novi namještaj ili tv jer ih brat uništava ko Varela kupaonice.
  • Tom Hanks
    5.7k
    A 30 :smile:
    Nikako zaboraviti i to,u vrijeme koje je bilo uvod u ovo danas
  • don
    21.4k
    Objasnio je da velike Dinamove utakmice često uopće ne gleda uživo jer ga emocionalno previše troše. Nerijetko ne prati ni rezultat.
    Umjesto toga vozi se automobilom ili šeta, a nakon utakmice snimku može pogledati više puta.

ja Bobana razumin u potpunosti. X puta san ugasia utakmicu jer bi me pojela i psihički i emocionalno ali da se to ovdje napiše uslijedila bi pljuvačina.
  • pešća
    1.9k
    Malnar nije bio na sprovodu Ševe jer mu je bilo pre emocionalno.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Prema sadašnjem planu Dinamo će završnicu sezone igrati u Kranjčevićevoj, zadnjih pet, šest utakmica. I to je ultimativno! Ali, sprema se spektakularan rastanak od Maksimira, još se ne zna hoće li to biti neka velika utakmica, koncert, nešto treće ili sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.