• masacusec
    8.2k
    Evo ja se nemrem odlučiti koji mi je koncert bio bolji, obljetnica 20 g ili 40 g grupe....
  • mlinchica
    7.2k
    Činiš me sretnim kad tužno je :heart:
    https://streamable.com/q32awv
    Ovi dečki trebaju postati redovni na svim proslavama, otvaranjima/zatvaranjima stadiona i bilo kakvim manifestacijama vezanim za klub.
    I hvala svima koji su omogućili i koji su sudjelovali u sinoćnjoj proslavi.
    :victory:
  • ZGV
    4.1k
    Hvala hvala :mask:
  • NORTE
    26.9k
    Evo ja se nemrem odlučiti koji mi je koncert bio bolji, obljetnica 20 g ili 40 g grupe....masacusec

40 je daleko ispred po svemu.
  • Mikina lijeva kopačka
    931

Meni 40 bolji od 20 za nekih 15-20%, ne više

Edit: sibjektivni dojam, možda i žal za mladošću ima tu udjela
  • NORTE
    26.9k
    Meni je možda i do sjećanja, ali gledajući sve u globalu: puno veći broj ljudi, okupljenih simpatizera, baklje, jug, ambijent, godišnje doba, organizacija grupe danas (i tad je bila moćna), transparenti, sve u svemu daleko najbolje dosad.

Razlika od 20 godina svakako čini razliku, kao i 'promjena' datuma rođendana.

Grupa je kroz 90-e prolazila represiju i povratkom imena također izašla u silu, ali u ovo moderno doba nakon svih borbi i nedaća, opstati i izrasti na ovaj način, to je nagrada za jezgru koja je znala da će do ovoga doći i sanjala trenutak povratka.

Subjektivno, buldog je nikad jača zvijer.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Prema onome što se moglo čuti, Livakoviću je ponuđen šestogodišnji ugovor i cifra u rangu s Josipom Mišićem, koji je najplaćeniji igrač Dinama i takav će i ostati. Doživotni ugovor, dakle, međutim Livi se odlučio za Barcu, a Dinamo se okrenuo prema Kotarskom. Izgleda spremnije od svih nas zajedno, rečeno je, imao je par krivih momenata, no neke obrane su svemirske. Zašto on na sezonu, a ne Livi? Nije isto, Livaković bi se definitivno vratio u Kataloniju, a Kotarski stiže da ga se - otkupi. On je Dinamov zalog budućnosti.
  • Crusades
    25.7k
    Top stvar, neki dan se zazivalo da se Boban oglasi. Isto je i na zimu napravio ako se ne varam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.