• Pacho
    20.4k

Onda je valjda bolji sad, ali njihovi stari browseri su mi bili takav horor da nisam imao volje ni probati novije. Za Chrome se slazem da je isto bezveze.
  • Droljo
    31.6k
    Ovo se protivi mojim pravilima.
  • rokikaciga
    17.7k
    Daj molim te napravi za Firefox pa da neke clanove mogu ignorirati kak spada :grin:
  • BlueNinja
    743
    najbolje da ti pređeš na nekaj drugo i riješiš se ekipe koja te smeta :wink:
  • rokikaciga
    17.7k
    Nisu mi bas toliko iritantni da se vratim na Hrom :smile:
  • rioda
    18.2k
    Jesam sve dobro napravio?

zonad.png
  • Šteco
    2k
    Jesam sve dobro napravio?rioda

Jel to starter pack, dolazi uz instalaciju? :lol:
  • Sajla
    23.5k
    Instalirajte i podesite si ovo, pa nećete znati zašto smo neke ljude banirali. Win-win ;)
  • Droljo
    31.6k
    Bezveze mi je ovo. Tak preletiš ak te netko ne zanima. Ali kak se mene niš ne pita....
  • Pacho
    20.4k

Ovo je za labilnije i emotivnije kolege
  • Droljo
    31.6k

Baš. Potencijalno ne vidiš vrhunske stvari jer te netko naljutio pa si bijesan. :lol:
    Sve moram pročitati pa onda odlučujem što preskočiti itd.
  • Z brega sam
    411
    Droljo ima tu praf. Lepše je videti kak neko nekoga hpiči pa ovog drugog razjebe nek da vidiš da je neko samo tak razjeban :cool:
  • DerHerrKool
    1.7k
    u Brave radi preko linka za ChromeBlueNinja
    Dodao u Brave. Radi vrhunski.
  • BlueNinja
    743
    Nova verzija ekstenzije je vani. Za razliku od prve, koja je uglavnom živjela u alatnoj traci preglednika, ova dira i sam izgled foruma, dodaje par stvari direktno u temu.

Što je novo:

1. Prikaz poruke na koju se odgovara
    Umjesto linka na originalni post, sad se odmah vidi i sadržaj poruke na koju netko odgovara. Nema više skakanja gore-dolje po temi da uhvatiš kontekst.
    h7wqal.jpeg

2. Praćenje teme direktno s foruma
    Temu više ne moraš dodavati preko ekstenzije, klikneš unutar same teme i to je to.
    bj13nt.gif

3. Ignoriranje korisnika iz teme
    Iz izbornika kraj korisničkog imena, u jednom kliku, bez odlaska u postavke.
    pm6w4q.gif

4. Podaci o korisniku bez napuštanja teme
    Profil se otvara direktno u temi, pa ne gubiš mjesto na kojem si stao.
    vx9jtd.gif

5. Upload slika direktno s foruma
    Više ne moraš ići na druge sajtove, odabereš sliku, ekstenzija je uploada na catbox.moe i sama ubaci link u poruku.
    mu4bp7.gif

Download link

Ako nešto ne radi kako treba ili imate prijedlog za sljedeću verziju, javite ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.