• vlatkomarkovic
    4k
    Ovako sto se tiče Europske lige.

Očekujem rang 8-13 bodova. Po FMD simulatoru u pravilo je 13, ja sam to spustio zbog širine ekipe, prodaja itd. Po meni sve iznad 13 je spektakularni rezultat, sve ispod 8 je teška sramota. 8-13 je od ajde minimalano smo napravili do jako dobar rezultat, ali unutar granica očekivanog i toga ću se držati. Poučen prošlogodišnjim poučkom očekujem određene kolege koji će jedva čekati da spuste kriterije i objašnjavati kako je to sve dio procesa i tako dalje. Njima poručujem no pasaran. Prošle godine smo doživjeli pad u Europi, ok, ajde imamo objektivne situacije, najavilo se da ćemo svake godine biti samo bolji ili jednaki. Prošle godine je bilo 10 bodova, ove godine sam da ne bi bilo “teški zdrijeb” priča spustio na 8, ispod toga ne idem. Unaprijed sam napisao očekivanja i smatram da se možemo svi složiti da su vrlo realna i očekivana, ako ne i konzervativna. Sada sam ovo napisao i držati ću se toga. I ovo nije negativno predviđanje ili provociranje, ovo je vrijedi i za top rezultat isto, kojem se kao navijač Dinama najviše nadam.
  • pešća
    1.9k
    objašnjavati kako je to sve dio procesa i tako daljevlatkomarkovic

Proces je vječan :cool:
  • vjeko1701
    28.7k
    Lijepo je to složiti ali na kraju dana puno će ovisiti i o rasporedu i ostalim okolnostima. Nitko recimo ne očekuje bodove protiv Leverkusena ali ako oni ovdje dođu iz kojeg god razloga sa B ekipom, opet onda moraš uhvatiti barem bod. Bezveze primjer ali valjda očarava poantu. Svašta se još pozitivno ili negativno može izdogađati od razine da smo sretni i sa 7 bodova do toga da smo nezadovoljni sa 15.
  • Ličani1986
    1.4k
    Prve 3 tekme nismo mogli izabrat bolji raspored, odma ćemo tu znat di smo i kaj smo
  • vlatkomarkovic
    4k

Ja fkt ne vidim okolnosti pod kojima će mi manje od 8 biti ok, a onaj koji bude srao na vise od 13 ja ću ga osobno nazvati hejterom i mrziteljem svega, ali vidijeti ćemo, ovdje sam ovo napisao da me se može držati za riječ, da nemam napade ni s jedne ni s druge strane i napisao sam ono sto držim realnim.
  • Maximo
    1k
    Uf, ove 2 jake zaredom, oni taman uhvate formu,tu bi moglo bit plakanja
  • vlatkomarkovic
    4k
    Pitanje, da li smijemo u Bukurešt ili ne?
  • crophantom
    7.2k
    kako 2, pa 3 su jake u nizu, kaj si Rennes izbacio?
  • Maximo
    1k

A da,još bolje, tu ako bilo kaj uzmemo je top
  • miro
    9.7k
    Znači protiv Anderlechta odrađujemo kaznu s pola Sjevera dolje zatvoreno?
  • DerHerrKool
    1.7k
    Pitanje, da li smijemo u Bukurešt ili ne?vlatkomarkovic

Zakaj nebi smjeli?
  • vlatkomarkovic
    4k

Pa nerko je tu napisao da od ove sezone iz sigurnosnih razloga uopće nema navijača na izr tekmama
  • DerHerrKool
    1.7k

A daj me nemoj jebat, već sam kupio avionsku kartu. A ništa, idem na izlet u Bukurešt.
  • Sajla
    23.3k
    Protiv Sabaha su dozvolili samo navijače koji su kupili kartu preko Hapoela u Izraelu. Uživaj u "Parizu Balkana" :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.