• ElDorado
    13.9k
    Ivanušec je htio u Italiju ali mu je očito sve propalo
  • Jima
    1.9k
    A njegova ambicija, pred penziju, bi bila da posloži omladinski pogon jednog kluba u Hrvatskoj. Nakon CV-a koji ima i financijskih uvjeta koji mi nudimo. Pokupi najbolje trenere iz ZG klubova, digni im plaću 50% i to je to. Pa onda sam ja lud. Zvoni je trebala desna ruka i on je taj. Samo se mi grbavimo i neznamo tko vodi politiku kluba. Zvone, Dabac, Capellas... Da li se tko uopće objavio ovo ljeto?
  • crophantom
    7.2k
    Pokupi najbolje trenere iz ZG klubova, digni im plaću 50% i to je to.Jima

Ti fakat mislis da je reorganizacija škole samo to?
  • Maki2
    1.1k
    Ivanusec mi u ovoj situaciji ima najvise smisla. Prednost je velika sto je polivalentan jer nama fali igraca u veznom redu. Jasno nam je svima da necemo dobit igraca koji je otisao od nas, ali ako bi raskinuo ugovor i dosao na realan okvir sto se tice place bih pristao.
  • crophantom
    7.2k
    kakav mi se karakter čini, propalo mu sve, dolazi odigrati jednu postenu sezonu pa da proba vani jos neki ugovor uhvatiti uz obavezne suze. Mozda dušu grijesim
  • Maki2
    1.1k
    Nisam ni ja daleko od takvog stajalista, ali za ozbiljna krila moras ulozit i ozbiljne novce koje mi nazalost vise nemamo. U situaciji smo do srijede da uhvatimo najbolje od onog sto mozemo na krilnim pozicijama.
  • ElDorado
    13.9k
    Da ne bi ispao Orša broj dva. Jel igrao opce kaj u Paoku?
  • Jima
    1.9k
    Pa nismo bili na razini Bednje. Doveo si svoje ljude, zadržao dobar dio trenera i idemo dalje. Dinamo škola je top 10 u Europi zadnjih 20g, ne moraš sve mijenjati iz korijena. Sigurno je on od jutra do mraka u organizaciji naše škole. Pa će sa 65g natrag u Barcelonu.
  • Nogo
    12.6k

Da se ne čuva dres s brojem 7 za Ivanušeca. Hm..
  • crophantom
    7.2k
    pa dobro, jel shvacas da je to sam tak da ti ne trebaju 3 covjeka dovedena za to?
    Pa nije akademija mali pogon i ne možeš to promijeniti samo tako.

Offtopicarimo tu, ali reko bi da jako banaliziraš tu reorganizaciju.
  • ElDorado
    13.9k
    A kaj bi on kod nas igral?
  • Olmic
    5.9k
    Slab sam na ivanuseca i volio bi da dode i igra lijevo krilo
  • Paggini
    97.4k
    kaj bi on kod nas igralElDorado

A valjda osmicu isturenu

Respect ako je istina za raskidanje ugovora i dolazak za dž, aj 5% mi se više omilio
  • hanibal
    186
    Bez obzira na njegovu lošiju formu nakon Dinama, za mene je to no brainer uvjeren sam da je bolji od svih naših krila i za poziciju 8-ice u veznom redu bolje rješenje od Zajca i Kačavende.Sunja86

svijetlo na kraju tunela
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.