• Ivan0302
    2.1k
    Ljudi nama trenutno je najbolje krilo Hoxha, pa svatite koliko je to loše. Mi nemamo poštenog krila da ide 1 na 1 kako Bog zapovjeda za krilo
  • ElDorado
    13.9k
    Capellas ne kroji politiku ali ga Boban respektira i sluša savjete. Jedino mi Tabinas nije nikako jasan a očito je njegov izbor
  • OsamŠest
    8.3k
    @Jima nek sjedne sa frendom Guardiolom i dogovori mu izazov karijere. Debelo ispod cijene, naravno..
  • Jima
    1.9k
    Prije bi dao sportsku politiku kluba Capellasu nego Dabcu. Ne kužim šta je tu loše. Doveo si čovjeka, situiranog, pred penziju iz Barcelone i šta si mi obećao?! Da će tražiti limače po Zagorju. Kako da ne. Samo toga trebamo biti svi svjesni i idemo dalje.
  • crophantom
    7.2k
    pa nije skaut da nikoga traži. Direktor je akademije, valjda se bavi organizacijom akademije.
  • FazeN
    8k
    ali moramo biti svjesni tko kroji sportsku politiku kluba. To je vjerojatno Capellas i super.Jima

Fun fact,
    Ponuđen nam je Luka Ivanušec, ne znam tko vodi politiku, ali ako Capellas kao što ti kažeš hoće li prihvatiti tu opciju?
    Ivanušec je spreman na rezanje primanja i čak raskid ugovora u Nizozemskoj samo da dođe.
  • Sunja86
    1.3k
    To je nešto na novo odnosno zadnjih par dana?
  • FazeN
    8k
    To je nešto na novo odnosno zadnjih par danaSunja86

Da, hoće doći ili ne, ne znam.
    Ali je ponuđen
  • Jima
    1.9k
    Ne treba ti tu 5g organizacije. Posložio si trenere, stavio sistematizaciju škole, angažirao skaute i sve to posložio. Pa normalno da onda ideš prema seniorima. Capellas je prvi operativac našeg kluba i vjerujem da je to istina. A sad, vrijeme će pokazati. I mi se sad bunimo. Pa čovjek dolazi iz škole nogometa jedne Barcelone. Hvala Bogu pa je tako.
  • Sunja86
    1.3k
    Bez obzira na njegovu lošiju formu nakon Dinama, za mene je to no brainer uvjeren sam da je bolji od svih naših krila i za poziciju 8-ice u veznom redu bolje rješenje od Zajca i Kačavende.
  • crophantom
    7.2k
    Al to je samo tvoja vjera koliko shvaćam.
    Uostalom, ako je posao direktora akademije tolko kratkotrajan i jednostavan onda valjda ta pozicija nebi ni postojala u klubovima, uzmeš vanjskog konzultanta sa ti odradi tih godinu dana reorganizaciju :sweat:
  • mosad
    3k
    Dolazak Almene u dinamo zvuči kao skrivena kamera
  • crophantom
    7.2k
    ne vjerujem da smo bas cijeli prijelazni rok čekali da na kraju dovedemo Ivanušeca da mu spašavamo karijeru.
    Normalno da je ponuđen kad je 5 do 12, a ocito je tam otpisan.
  • don
    21.4k
    Da, hoće doći ili ne, ne znamFazeN

oće
  • Orc123
    16.9k
    Ja sam bio skeptican prema Ivanusecu ali kad nam vidim krila Ivanusec i Almena su za njih avion i helikopter u jednom.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.