• hardek
    12.4k
    Šunta baš razocarenje protiv Orijenta. On bi tu trebao biti glavni kreator.ElDorado

Uvijek je nezahvalno to seljakanje iz prve u drugu momčad. Šunta je u treningu ali nema minuta pa nema match fitness
  • Dinaminjo
    2.4k
    Nadamo se rastrosnim Arapima, Xoxha za 5+
  • Yovitssa
    1.1k

Pisao sam već o ovom prijelaznom roku, slažem se da je čudnjikav jer ne znaš koju kvalitetu smo doveli.
    Za europu je po meni sasvim solidan roster, drugi par rukavica je kaj trener to ne zna posložiti. Evo, neki dan nam ona "Footbal meets data" stranica predviđa 13 bodova ako se dobro sjećam. Imamo godinu dana stariju momčad i svakako bi trebali prebaciti lanjsku godinu u europi. HNL sam sigurniji nego ikad da osvajamo, tim više što Hajduk igra europu, a ostali fakat izgledaju smiješno...
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Koliko umara ovo konstantno povlačenje paralela između ex-yu klubova..OsamŠest

Ne znam jel ovo išlo radi slike, stavio sam radi Belje i Stojkovica, zaboli me kurac za Vukotica i Ugresica.
  • Nemrem99
    81
    Gdje je Galešić? Valjda nece i on trazit transfer..
  • Masto
    2.2k
    ozlijeđen, nista strašno valjda
  • scooniepenn
    7.3k

I ja gledao i istog sam dojma za Suntu. Mikic nesto bolje, ali isto bi to trebalo biti bolje ako je to igrac koji bi trebao redovno igrati za prvu momcad u 1. HNL. Ni Zebic nije briljirao, nekoliko neforsiranih pogresaka od kojih je jedna skoro rezultirala gol Orijenta, ali je bio neuspio pokusaj lobanja Znuderla. Sve u svemu ocekivao sam puno vise od njih trojice.Taylor jako zanimljiv u ovo malo vremena sto je igrao.
  • FazeN
    8k
    Ni Zebic nije briljirao, nekoliko neforsiranih pogresaka od kojih je jedna skoro rezultirala gol Orijenta, ali je bio neuspio pokusaj lobanja Znuderla.scooniepenn

To je bilo dodavanje drugog štopera Orlića.
    Furaju sličan friz pa je moguće da si ih zamjenil
  • Crni86
    24k
    Roki bu naaam ljut

Ovo je bomee iz vedrog neba
  • Diavollo094
    286
    Koje metanje Hajduku ako je istina hsshahha
  • ElDorado
    13.8k
    Uopce nisam sretan
  • fakin
    6k
    Po meni almena nije ni blizu kvaliteta Dinama. Nadam se Barjaktarevicu iskreno
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Bolje da nikog nisu uzeli nego Almenu, pa konkretniji je Topic.
  • Paggini
    97.4k
    Ako je istina, brijem da je to to od Topića
  • Crusades
    25.7k
    Lisica, Topić, Rodriguez, Almena... čemu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.