• 433
    26
    Nebih prodavao stojketa, niti mislim da hoćemo ali njegova cijena po meni ne ide preko 10m. Možda nepopularno mišljenje ali jednostavno u svakoj europskoj utakmici on se borio sam sa sobom i svojom glavom, protiv Vikinga mi je izgledalo koda će sranje napravit svaki čas za crveni.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Dolazi Barjaktarević?
  • Mali Zeus
    22.1k
    ne izmišljaj.
  • Majki2111
    4.3k
    Zebić nema 10 seniorskih utakmica. Ne možeš s njime napadat EL.
    Prodaj Hoxhu, Topića, Mudražiju. Jok, ide se prčkat po obrani koja je sigurna i koja je temelj ekipe.
  • Mali Zeus
    22.1k
    kome ne vjeruješ, upravi ili novinarima koji su prenosili takve stvari, a koje možda uopće nisu bile istina.
  • Mali Zeus
    22.1k
    zečić je 4. stoper onda i kao takav dovoljan. A da je baš jako sigurna i nije
  • JMastermind
    1.8k
    nije to FM sa stisnes sell i evo love.

Jel bi ti platio 2-3 milijuna za Mudrog da si sportski direktor?

Stvarno si autističan.
  • nkdz
    1.3k
    Prodaj Hoxhu, Topića, MudražijuMajki2111

Moraš biti mađioničar da njih troje uspiješ nekome u ovih par dana prodati za deset milja koliko nam fali cca.
    Nije ovo football manager, a i tamo bi to teško prošlo
  • hardek
    13.1k
    Al ovi padobranci na Zoni sa svojim filozofijama čim su dočekali neki kiks uprave/trenera...
  • Mali Zeus
    22.1k
    ne vjeruju ništa upravi.
  • Majki2111
    4.3k
    Da ne prodaš Sergija, Imaš Sergi-Scott; Radelja-Galešić. Znači poduplan na svakoj poziciji. To jako dobar stoperski četverac u najmanju ruku. Vjerujem da bi se s tim četvercem dalo napast EL.

Ti prodajem Sergija prodaješ stopera koji ti omogućuje da stisneš ekipu u njihovih 16 i koji je u rangu Marešića, ako ne i bolji u progresivnim dodavanjima. A i ostaješ na 3 stopera sa seniorskim iskustvom u prvoj ekipi. Što ako se desi situacija pa moramo biti prinuđeni igrat s 3 nazad?
  • ElDorado
    15k
    Ja ću dobit gangrenu mozga
  • Majki2111
    4.3k

Nisam ni rekao da je. Ali po temelju ekipe se ne dira. Sagradio si kvalitativno i kvantitativno obranu jako dobro prošle sezone. Suludo je mijenjati sad nešto. Obrana je temelj.
  • Mali Zeus
    22.1k
    si ti upravo usporedio Domingueza i Marešića?

Ako ćemo morati igrati s 3 iza ćemo. Ne znam.. igrati s 3 iza?

I što znači napasti EL?
  • vjeko1701
    29.6k
    koji je u rangu Marešića, ako ne i boljiMajki2111

Hej, hej, nemojmo pretjerivati. Kakav rang Marešića. Ufff.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.