• Roky
    172
    Koja logika prodat Stojketa das mu 10 mislim da on ne bude otiso,a siguran sam da ce bit Hoxha i Dominguez
  • Maximo
    996
    a siguran sam da ce bit HoxhaRoky

Realno kog god izgubimo od krila nije nam neki hendikep...
  • BBB Sibenik
    6.6k
    Ako Baturina napravi transfer u gabaritima o kojima se piše pa onda ne tribamo nikog prodati(domingueza) ili?
  • Dzoni
    7.9k
    To neće biti ove sezone, eventualno iduće
  • Ludovic IX
    12.6k
    Jučer objavili da je stojke nova 10-ka ( klub objavio službeno jer tek mu je danas prva sa tim brojem) a danas glupi novinar o javi da dinamo nema nist protiv prodaje.

I sad opet tu neki placu sto ako prodamo stojkovica. Stojkovic nama vrijedi barem 15 ali nitko neće ni 10 ponudit za njega tak da apsolutno nema šanse da ga prodamo sad i mislim da klub nema ni namjere ga prodavat niti razmišlja o tome.
  • DZG90
    376
    Prema informacijama koje prenosi danski medij, opcija otkupa iznosi četiri milijuna eura, dok će Dinamo za samu posudbu odmah platiti oko 400 tisuća eura. Ako Dinamo na kraju sezone aktivira opciju, cijeli posao mogao bi ga tako koštati oko 4.4 milijuna eura.
    Kotarski
  • Majki2111
    4.2k
    Jel oni nas zezaju il oni stvarno misle prodat Domingeza. Imaš stoperski četverac McKenna-Sergi; Radeljić-Galešić. Znači imaš temelj. Znači ništa ne dirat. Temelj ekipe imaš.

Kakve crve u guzici ima sportski sektor? Prodao si Bakrara s izvrsnim učinkom prošle sezone. OK. Prodao si Vidovića koji je bio starter na proljeće i imao doprinos na proljeće. OK, riskirao si s lovom jer si htio Livakovića, nisi ušao u LP. OK nije uspjelo. I sad još ideš prčkat o obrani koja je temelj. Tamo gdje si poduplan na svakoj poziciji?! Bit ću prost: Koji je**ni kur***?! Sve kaj si radio prošle godine ideš prčkat.

Šta dovodiš igrače za 1 sezonu u klub? Ako je Olmo mogao odigrati sezonu i pol i prvoj ekipi, kaj ovi ne mogu??

Volio bih vidjet sportski sektor pred novinarima nakon roka. Dabac i Boban. Čudan rok. :angry: :shade:
  • pešća
    1.9k
    Fali oko 10 milijuna eura za popunit budžet. Ajde ti napiši kako bi to napravio a da nije prodaja Domingueza? Imamo Zebića koji može upast unutra.
  • Niko1986
    8.7k
    Ne bi dali Stojkoviću desetku pa ga prodali pet dana kasnije. Barem mi to nalaže logika
  • Danko
    3.4k

Samo kaj si naš sportski sektor i logika nisu baš dobri v zadnje vreme.
  • austrijanac
    13.5k
    Prodaja Domingueza je bila vjerojatna i prije LP. Sad je sigurna.

Nemamo grad iza sebe pa 10M mozemo namakat oprostom dionica i dugova.

Ne kuzim čemu čuđenje.
  • Mali Zeus
    22k
    nemaju crve u guzici nego moraju pokriti rupu od 15 milja. Ne piši bezveze. Kaj bi ti radije da prodaju Stojketa?
  • mrgud
    866
    Isto je bilo tako da neće biti prodaje prije kraja kvalifikacija pa su se prodali Bakrar i Vidović tako da im više ništa ne vjerujem
  • Mr Anderson
    21.7k
    Jel oni nas zezaju il oni stvarno misle prodat Domingeza. Imaš stoperski četverac McKenna-Sergi; Radeljić-Galešić. Znači imaš temelj. ZnaMajki2111

A koga bi ti prodao ako nekog moraš prodati za cca 10 milja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.