• Noel
    24.1k
    Fruk na toj poziciji i u našem sustavu ti dođe ko i MudražijaCrusades

To se slažem al mislim da bi se sa njim taj sustav promjenio u 4 2 3 1. Mišić i Rus bi bili dvije 6ice a Fruk čista lutajuća 10ka.
  • Maximo
    997
    Neće se Stojković prodavati, nisu toliki debili u klubu.Paggini

Teško mi je opće procjenit s obzirom na njegov talent, ali opet s druge strane to neko taktičko divljanje, koju cijenu bi nam mogli ponudit za njega i koja bi opće bila prihvatljiva...
  • Paggini
    97.4k
    Jedino logično za nas u ovom trenutku je prodaja Sergija i Hoxha/Topić, što prije ukljucivanje Kirila, Nsokija i Danija od prinova, po mojem misljenu i Zebića, Šunte i Mikića i nadam se eventualno dolazak ozbiljne osmice. HaughElDorado

S ovim možemo zaključati ovu temu, sve rečeno više manje :up:

Uz Kotarskog, jel.
  • dMilan
    11
    otkud sad priča o fruku? Mislim da sam nešto propustil
  • Maximo
    997
    otkud sad priča o fruku? Mislim da sam nešto propustildMilan

Navodno je već sve dogovoreno, Fruk dolazi ako uđemo u LP....
    Ček, koji je danas dan?
  • ElDorado
    13.8k
    Stojke je u ovom trenutku, s obzirom na potencijal, jos uvijek prejeftin. Ali to je procijena sportskog sektora koji mu je prostor za napredak. Sljedećeg sličnog mi u klubu trebutno nemamo.
  • Paggini
    97.4k
    druge strane to neko taktičko dviljanjeMaximo

Koje točno taktičko divljanje, dečko je jako taktički napredovao u Dinamu, u napadu jako dobro izlazi u trokute na 16m s bekovima/krilima, kretanjem između linija i probijanjem istih, a u obrani jedini u vezi može pratiti presing i tempo, a i obrambeno je stvarno odgovoran.
  • ElDorado
    13.8k
    e njega zaboravih da naravno
  • Noel
    24.1k
    otkud sad priča o fruku?dMilan

Mir. Predviđanje i civilizirana rasprava što ako ode Stojković i tko bi mogao bit zamjena. Čitati raspravu sa razumijevanjem.
  • dMilan
    11
    aha dobro onda ne znam zašto ga se danas uopće spominje haha
  • Maximo
    997
    aha dobro onda ne znam zašto ga se danas uopće spominje hahadMilan

A valjda nema igrač koji se nije spomenuo na ovoj temi tu....
  • Mr Anderson
    21.7k
    Ma, nema tu previše razmišljanja, ako se nekog mora prodati, Dominguez je najbezbolnije i najlogičnije rješenje. Sad prodati Stojkovića ili Belju bi bio zločin prema klubu, u rangu s nekadašnjim Mamićevim prodajama.
  • dMilan
    11
    nsokija još nisam vidil ali vjerujem da će on biti zamjena za stojkovica, nemogu si zamislit da ćemo se stojkovica rješiti ovo ljeto
  • hb1
    820
    Gdje si sada Adriano Jagušiću, pomisliš li nekada na nas i što smo mogli biti.
  • Maximo
    997
    nsokija još nisam vidil ali vjerujem da će on biti zamjena za stojkovicadMilan

Kad pomislim da nam je zamjena za Stojkovića samo 50% od transfera jednog dana....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.