• Olmic
    5.9k
    tak nebitno, to neki japanac novi? :)
  • marcio amoroso
    53.5k
    Vjerojatno će ući Kačavenda umjesto Zajca i to je to.
  • Crusades
    25.7k
    Ne treba previše rotirati, sad do Gorice za tjedan dana nema ništa. Stignu se odmorit.
  • OsamŠest
    8.2k
    Vjerojatno će ući Kačavenda umjesto Zajca i to je to.marcio amoroso

Ma meni je ovo apsurd ako napravi.

Ja sam isto za da većinski prva momčad počinje, ali imamo i primjer Stojkovića koji je jedva disao protiv Vikinga. Čovjek u 30. minuti nije mogao odradit povratni sprint kod kontre Vikinga. Ne daj Bože ozljede.

Bilo je još sličnih detalja..

Kovačeviću u njegovoj glavi sigurno gori pod nogama ako izgubi danas i samim tim si vjerojatno u pravu kad kažeš da će izaći s prvim sastavom. Iako mislim da bi ga danas baš ta odluka mogla koštati.
  • ShanKu
    2.3k
    Ne dirajte Mišića makar najlošiji bio :strong:
  • vjeko1701
    28.7k
    Ako je Kravtsov fizički spreman, krenuo bi danas sa Mišić-Kravtsov-Zajc a Stojke i Kača bi bile zamjene po potrebi. Stojke zato jer je načet i treba mu pošteda a Kača zato jer mislim da bi Zajc barem prvih 60 minuta trebao biti opasniji po gol.
  • marcio amoroso
    53.5k

Nema šanse da će Kravtsov odmah u prvih 11
  • vjeko1701
    28.7k
    Znam da nema, posebno jer se vjerojatno gleda da je danas bitno ne kiksati. Samo meni Stojke siguno ne bi startao radi rizika od ozlijede kaj onda ostavlja ili Mišić-Kača-Zajc ili Mišić-Kravtsov-Zajc. Slične varijante u kojoj bi onda radije vidio kaj može Rus od prve minute.
  • CerealKiller
    786
    Bilo bi dobro da Kravtsov i Nsoki uđu u drugom poluvremenu ako rezultat bude povoljan. Stvarno jedva čekam da ih vidim. Moguće je da u njima imamo ta pojačanja koja očekujemo
  • Praskaton
    6.2k
    Mišić igra svaku i samo čekamo ozljedu da bi pričali kako je bilo potrebno dovest zamjenu.Stojković i Zajc načeti ozljedama,očito nespremni riskiraju dugotrajniji izostanak.
    Okreneš se prema klupi kad tamo Mudražija i Kačavenda.

Svaka čast zaslužnima za ovo stanje.
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    Meni je nejasno da ljudi žele stavit danas ili Stojketa ili Zajca od prve, a oba očito ozljeđeni i načeti žešće. I to nakon kvalifikacijske utakmice koja je odigrana prije tri dana. Čak ni Mišića možda ne bi bilo dobro od prve, ali nemamo drugog pa jbg...

I kad se onda neko ozljedi bilo bi kako to...
  • Crni86
    24k
    Nadam se rusu bar 30 minuta danas.

Vidjet bar malo na dijelu nas buduci vezni red misic, kvarcov i stojke

Isto tak moramo pocet davat krilima kontinuiteta. Oba krila su nam u banani, ajmo odabrat na svakoj strani jedno i davat im sad redovno tekme, a ne svaku tekmu rotirat. Ocito im minute nasusno trebaju da udu u formu.
  • ElDorado
    13.8k
    Mišić peta, Stojke zglob, Zajc koljeno. Zašto se bojati staviti Ruju od prve?! Lik ce gristi i energetski bit na visokoj razini.
    Čudi me da netko misli da nam ne treba jos jedna motoricna osmica.
  • rakurs
    3.3k
    Čudi me da netko misli da nam ne treba jos jedna motoricna osmica.ElDorado

Meni je ovo jedna od bitnijih stvari. Ako ostanemo na Stojković, Mišić, Zajc, Kačavenda, Kravcov, Mudražija, bit ću najblaže rečeno užasnut i neću imat nikakva očekivanja od sezone.
  • Ludovic IX
    12.6k
    Pa da, kad igra njih 5 istovremeno pa treba minimalno 10 ih bit. Imamo ih 7 a nsoki je isto 8-ica. Neki misle da je vodjenje kluba ko footbal manager. Dovedeš koga god želiš skoro a kad treba prodaš koga treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.