• deda
    47.8k
    Treba imat 40 igrača na lageru prve, svi trebaju igrat, a obavezno i juniorima dat šansu.
  • crophantom
    7.1k
    Mislim da to nitko ne očekuje, samo smo očekivali da otpisani Mudrazija nije bas uza rotacija u vezi.

Kaj se tice Istre, iako rosterom ulazimo slabiji u sezonu nego kaj smo bili lani, u HNLu protiv juniora Istre me ne zanimaju nikakvi izgovori.
  • Paggini
    97.4k

I ne zaboravi da moramo imati U PLANU svake godine finale LP minimalno
  • ElDorado
    13.8k
    a ti misliš da s pet veznjaka mozes pokriti sezonu?! Di ih je 10 daj nabroji. Samo ne spominji Mudražiju, on nije osmica. Treba ti točno 6 veznjaka za sezonu. Nsoki ce igrati krilo.
  • dzggzd
    375
    Stoperski par na utakmici Istra 1961 - Dinamo trebali su biti Niko Galešić i Stjepan Radeljić. Međutim, na posljednjem treningu ozlijedio se Galešić, ništa strašno, radi se o malo jačem udarcu. Ipak, za vjerovati jest da će zbog toga u paru s Radeljićem zaigrati Sergi Dominguez
  • rakurs
    3.3k
    Ok je ekipa, niti sam rekao ovo što je Deda napisao niti ovo što je Paggini, ali popularno je stavljat drugima riječi u usta očito.

Ja s ovim kadrom veznjaka nisam zadovoljan ni malo, izrekao sam upravo to, a ne da trebamo imat 40 igrača niti da moramo osvojit LP. Nije u redu to sprdanje kao da smo svi s drugačijim mišljenjima debili.

EDIT: Kriva tema jbg, sad sam skužio tek.
  • ElDorado
    13.8k
    ali je onda popularno pisati kak Kova kad se okrene prema klupi nema kog staviti, kak nemremo igrati visoki intenzitet jer Zajc steka itd itd. I da rijesimo vise tog Mudraziju koji nemre u nasoj koncepciji igrati nista osim mozda desnog krila pored uzasnih Topica i Lisice. On bi mozda nekog i predriblao. To je cak i u Loksi igrao. Ali nas trener se tolko dogmatski drzi nekih pozicija i igraca bez imalo kreativnosti.
    Imamo 5 veznjaka: Misic, Stojke, Zajc, Kiril i Kač. Nedovoljno. I jos se prica o prodaji Stojka ali to bi mi bilo suludo.
  • Netkos
    214
    Imamo 6 igrača za 3 pozicije u vezi, 7 s Šuntom. To bi bi trebao biti dovoljan broj. Drugo je pitanje njihove kvalitete, ako neki nisu dovoljno dobri ni da uđu s klupe onda ih se treba riješiti a ne samo dovoditi nove.
  • ElDorado
    13.8k
    za tri pozicije imamo 5 igraca. To je realnost. A za jednu poziciju (6) trenutno imamo jednog igraca dok ne vidimo kae s Kirilom.
  • Netkos
    214
    Koje 3 pozicije ako ne računaš DM? Imaš samo dvije osmice?
  • ElDorado
    13.8k
    ok ajmo reć za osmice imaš Stojka, Zajca, Kača. Za sesticu Mišića. Treba vidit kaj planiraju s Kirilom. Jos uvijek nije jasno. Ili ces Šuntu bacit u ozbiljnu rotaciju ili ti jedan fali.
  • Netkos
    214
    Pa nisu doveli Kravcova na razgledavanje, očito se na njega računa. Znači imaš Mišić, Kravcov, Zajc, Stojkovic, Mudražija, Kačavenda i Šunta. To je 7, ako netko od njih nije dovoljno dobar treba ga se riješiti. Zato kažem, imamo dovoljno igrača za vezu, jedino je upitna njihova kvaliteta ali oni su zasada tu.
  • ElDorado
    13.8k
    frende nekad se osjecam ko gluha svinja kad tu pisem. Mudrazija nije upotrebljiv na osmici. Da li stvarno netko misli da on moze u EL igrati protiv Sunderlanda npr ak se Stojke ozljedi ili ima zuti. Ak brojis Šuntu onda mozes i jos pet juniora. Nije jos u nikakvoj ozbiljnoj rotaciji. Pricamo ne o kvaliteti nego o ozbiljnim minutama i ukljucenosti u rotaciju. Dapače trenutno ih imamo 4 dok Kiril ne počne igrati. A čuva ga se ko Kohinor.
    Ne bi vise o tome tko misli da smo ok s veznjacima sve pet.
  • Crusades
    25.7k
    Ja isto računam petoricu u rotaciji za vezni red.

Miške, Stojke, Zajec, Kač, Kiril

Šunta (a tako i Zebić) može protiv Gorice, Rudeša, Slavena... Mislim može i protiv ostalih, ali protiv ovih im se treba dat više minuta.
  • Thor
    3.8k
    Bu konacno taj rus igral da ga vidimo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.