• Masto
    2.2k
    Čekam da olivari najavi prvih 11
  • vlatkomarkovic
    4k
    Reci ću nešto sto će zvučati kao “nebo je plavo”, ali ću dati kontekst.

Protiv ove Istre nema opuštanja, ovo moramo što prije zabiti i zabijati i kontrolirati utakmicu do kraja…. Mladi su, nabrijani, talentirani, željni dokazivanja, igraju ofanzivno jako, imaju dobrog trenera…. Meni osobno igraju najatraktivniji nogomet ove sezone. Oni će gristi i neće stati ni u kojem trenutku, osobito ne protiv nas jer vjerujem da mnogi žele dogodine, ako već i na zimu igrati u našem dresu…. Bit će jebeno….
  • Georginho
    847
    Idealno:

Nevistić
    Gale Sergi Radelja MPV
    Stojke Kravcov Kač
    Lisica Beljo Nsoki

Našalost očekujem opet da mi prokrvare oči s Tabinasom na desnom beku
  • antecacic
    507
    Nevistić - Vinlof- Dominguez - Mckenna - Galešić - Mišić - Kačavenda - Stojković - Hoxha - Lisica - Beljo.

To očekujem. Dakle, jednu stopersku promjenu, uz prisilno startanje Kačavende, samo zato jer Zajc ne može. Eventualno Oršić prije Hoxhe, ali Arber je u puno boljoj formi i da na klupi nije kvazi trener, izgledao bi i on bolje.

Da me se pita, šokirao bih s 4-5 izmjena da se pojedinci zapitaju za pozicije. Prije svega zarotirati oba stopera, a potom lagano prema naprijed. Ali to sam samo ja i očekujem siguricu od našeg trenera.
  • Olmic
    5.9k
    mislim da ce obranu igrat kao u svakoj dosad u HNL

Goda Radelja Gale i Tabinas
  • antecacic
    507
    Ne znam. Idemo kod Istre koja igra pravi run and gun, potentna je, brza i mlada. Protiv Belupa i Rudeša doma bih se uvijek okladio na tu četvorku. Na Drosini, ne znam.
  • OsamŠest
    8.2k
    Uzet ću u obzir da druga momčad igra na Krimeji, pa neću ubacivat Mikića (inače bi):

..Oršić.......Prevljak......Nsoki.....
    .....Kačavenda.....Kravtsov..........
    ....................Mišić........................
    MPV...Radeljić....Galešić....Lisica
    ..................Nevistić....................
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Svi - Nsoki je lijevo krilo ili 8ica.. Zona - Nsoki desno krilo.
  • OsamŠest
    8.2k
    Svi - Nsoki je lijevo krilo ili 8ica.. Zona - Nsoki desno krilo.Efes Pilsen

Ideja ispred populizma!
  • BBBaranja
    5.1k
    Koliko sam cuo Nsoki ne kotira bas toliko dobro u klubu kao na zoni,tesko ce on do nekih ozbiljnijih minuta dok se malo ne prilagodi na seniorski nogomet..
  • Masto
    2.2k
    neko čuo da je odličan na treninzima a neko čuo da nije baš
  • BBBaranja
    5.1k

Rus je dobar,Dani se zeljno iscekuje..
  • OsamŠest
    8.2k
    Evo sa više strana vijesti s treninga Rujo je odličan, jak, super se uklopio. Nsoki brz ko strijela, dribler, vižljast.ElDorado

Koliko sam cuo Nsoki ne kotira bas toliko dobro u klubu kao na zoniBBBaranja

Kome sad vjerovati? :smile:
  • BBBaranja
    5.1k

Brz je i lagan,ali mu fali duel igre.
    Jedno je igrati juniorski a drugo seniorski nogomet.
    Daj Boze da dobije priliku i iskoristi je..
  • austrijanac
    13.5k
    Neva
    Vale gale radeljic mata
    Misic
    Stojke kac
    Tak nebitno Beljo Orsic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.