• Crni86
    24k
    Svaki put kad krene usporedba s nama od danas im samo treba pustit snimku doceka za kvalifikaciju u miki maus ligu. Danas su samo potvrdili koliko je njihov klub zapravo malen

Jednom klubu je to sramota, a drugom sedmo nebo. Jos jednom dokaz da je razlika medu nama ne normalna.
  • NerminB
    1.9k
    Kakav klub takvi i navijaci. Nule.
  • znajdatevolimja
    2.2k
    O tome koliko je žalosno (novo) mazanje očiju tovarskog puka od strane PR-a njihovog kluba pomoću organiziranja patetičnih dočeka, puštanja balona i opće mobilizacije uvijek spremne medijske mašinerije zbog ulaska u ligašku fazu konferencijske lige govori činjenica da su u istom natjecanju kroz proteklih nekoliko godina nastupili:
    -Čukarički (Srbija)
    -Petroclub (Moldavija)
    -TNS (Wales)
    -Borac Banja Luka (BiH) *prošli dalje i igrali 1/8 finala*
    -Hamrun (Malta)
    -Shkendija (Makedonija) *prošli dalje i igrali 1/16 finala*
    -Drita (Kosovo) *prošli dalje i igrali 1/16 finala*
    -Egnatia (Albanija)
    -Inter Escaldes (Andora)

Naravno da je meni, a i svima nama jasno zašto to rade. Stvaraju euforiju koja je njihovo najjače oružje i pomoću iste maskiraju sve ono loše kaj se događa unutar i oko njihovog kluba, a čega su i sami svjesni, a neki tek lagano postaju. Klupko se počelo odmotavati, a ovime su si kupili malo vremena. Teško je sezonu proglasiti neuspješnom ako si napravio nešto što nisi 16 godina ma koliko to zapravo nije toliko senzacionalno kao što predstavljaš. Naravno, nastup u konferencijskoj ligi će im biti i vrlo dobro opravdanje za eventualni neuspjeh u HNL-u koji bi se vrlo lako mogao desiti.

Ono što mi nije jasno je kako njihovi retardirani navijači uvijek padnu na iste trikove. Tovari su kao mama koja si neće priznat da joj se sin drogira.

Također bih htio naglasiti da je Dinamo na putu do osvajanja "kupa skladištara" (barem to oni tako zovu) pobijedio Juventus koji je sezonu prije osvojio talijansko prvenstvo, Eintracht koji je sezonu prije bio četvrti klub prvenstva Zapadne Njemačke te u finalu Leeds koji je sezonu prije bio četvrti klub Engleske.

Nek' se narod veseli!
  • vjeko1701
    28.7k
    Pa dobro, jel zbilja potrebno toliko isčuđavanje njihovoj reakciji? Pa nisu igrali europsku jesen 16 godina. Prije toga isto tako nisu igrali 16 godina. Znači imaju dvije europske jeseni u zadnje 32 godine. Ovim tempom, sljedeći nastup će im biti 2042. godine.

Pa naravno da slave i nek slave, barem će neko vrijeme malo skinut nogu s gasa po pitanju nas a i ostatka lige. Doslovce se već tri dana ovdje nabraja kaj sve rade radi toga. Pa da su golim rukama srušili Poljud i raskopali cijelu rivu radi ovog ne vrijedi toliko pažnje i vremena.

Zbilja ne razumijem toliku opsesiju tolikog broja forumaša ovime. Kaj je zbilja neke ovo ovoliko pogodilo?
  • Zg123
    4.4k
    ja bih rekao da ce im ova sezona itekako biti uspjesna. Rijesili su se vecine pretplacenih i skupih igraca, doveli su se sve igraci za dzabe i puno manje place i jos su zaradili dodatno ulaskom u KL i plus prodaja Sigura i Pukstasa ce im biti i vise nego dovoljno da financijski zivnu. U HNL-u nemaju ionako nikakve sanse biti prvaci, ali ce u Europu uci sigurno, mozda ih i kup potrefi. Jos ako budu imali solidan plasman u KL imaju sanse i biti nositelji iduce sezone u PO za KL
  • znajdatevolimja
    2.2k

Nije mene ništa pogodilo nego samo dajem svoje viđenje situacije jer ovakva proslava ne priliči veličini kluba kakvim oni sebe drže. Vjerujem da bih mogao naći puno primjera gdje su klubovi ulazili u europska natjecanja možda i prvi put pa se nije ovako slavilo.

Ne razumijem što sam krivo napisao?
  • vjeko1701
    28.7k
    Nije išlo tebe osobno nego je općenito kulminacija tri dana realno offtopic postova na ovoj temi nakon moja dva upozorenja.
  • The Undertaker
    10.1k
    To su latentni simpatizeri Hajduka. Nema drugog objašnjenja.
  • don
    21.4k
    hajduk:
    15 October 2026 18:45 AFC Ajax (H)
    22 October 2026 21:00 FC Thun (A)
    5 November 2026 18:45 Lincoln Red Imps FC (A)
    26 November 2026 21:00 K. Sint-Truidense VV (H)
    10 December 2026 21:00 FC Nordsjælland (H)
    17 December 2026 21:00 FC Midtjylland (A)

znači 10.11 (subota) ili 11.1(nedilja) par dana prije Ajaxa derbi na poljudu.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    znači 10.11 (subota) ili 11.1(nedilja) par dana prije Ajaxa derbi na poljudu.don

I 17.12 idu Midtjylandu u goste pa nama dolaze vjerovatno 20.12 na Maksimir.

Mislim da je taj tjedan eksluzivni tjedan Konferencijske pa samo oni igraju, a LP i Europska odmaraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.