• vjeko1701
    30.3k
    4 milje za Kotarskog je realna cijena ali to je Ničota prepisao od Olivarija tak da ne kuzimzakaj se kacite za to. Olivari je napisao jos se ne znaju uvjeti i to je istina. — ElDorado

Olivari je napisao 600k posudba i onda obavezan otkup za 3,3M, al to je kao bilo pod uvjetom da se plasiramo u LP.
  • rakurs
    3.4k
    Zasto bi slali Raula na posudbu ako gledamo stopere — CastAway1986

Raul je lijevi stoper di smo popunjeni. Ovaj sportski sektor na to pazi, očito se za lijevog stopera traže ljevaci, za desnog dešnjaci. Tak da njegov odlazak nema veze s time.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    upravo to sam i ja napisao , a sad kao 4 mil. Ma nisu normalni. A izgleda jedino ono što olivari napiše ima neki smisao i najbliže je istini. Definitivno mislim da je jedini koji ima informacije od kluba i realno piše. Me pljuje po svemu što radimo . Moliti nebo dao ni na presice da dolazi niti da se približi Dinamu . Pa će se naučiti pameti
  • vjeko1701
    30.3k
    Ma Ničota je priča za sebe, njega više nemam volje ni komentirati. Općenito srpski Germanijak.
  • ElDorado
    15.7k
    to je napisao ujutro u prvom clanku. U drugom nakon pet sati kad je napisao da je dogovor pao i da Kotarski dolazi da se tocni uvjeti ne znaju.
  • vjeko1701
    30.3k
    Da, al ne vjerujem da su se promjenili tako da je transfer još skuplji.
  • ElDorado
    15.7k
    ha pa naravno. Mislim to kaj Ničota pise nema veze s vezom. Ja samo pokusavam tu ljudima objasniti da nema smisla ispisivati stranice i stranice na osnovu njegovih debilana

Edit: Ali ne prima se
  • Zvonkec
    690
    Ničota nadam se lupa, dovođenje zamjene za domingeza nikakvog smisla nebi imalo, vrijeme je za zebića u hnl-u,
  • Crni86
    25.1k
    slazem se da orsa nije nista bolji trenutno, ali od Hoxhe ovakav nogomet gledamo vec 9 mjeseci.

Orsa je ipak tek doso i vratio se u skroz novu ekipu na koju se ipak treba prilagoditi. I ako vec procijenimo da su trenutno jednako losi, rade bi dao prednost orsi da se uigra s ekipom.
  • emilperska
    18.9k
    Generalno ovaj rok su svi novinari, pa cak i Olivari kojem valjda klub povremeno baci kosti, fulali skoro sve.

Ovo za Kotarskog i tih 3.3. mil EUR KLAUZULE ako uđemo u LP nije imalo smisla nikad.
    Posto se znalo da ce Kotarski doc nakon play offa, onda se svakako ne bi ugovarala klauzula buduci da vec znas jesi usao ili nisi u trenutku transfera. Jednostavno bi platili transfer odmah. I dodatno, sto da nismo ušli onda je cijena 40% popusta.
    Mislim kakvi debili svi redom
  • dd29
    1.1k
    https://sportsport.ba/fudbal/esmir-bajraktarevic-gnk-dinamo-posao-psv/528420

Žele ga na posudbu

Dinamo radi sve da do kraja prijelaznog roka dovede Esmira Bajraktarevića!
  • ElDorado
    15.7k
    Sport.ba?! Bilo bi čudo da je istina.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ali ako ima istine mali je brutalan ,brutalan
  • Crni86
    25.1k
    Mali je desno krilo gdje smo doveli danija.

Nekako mi ovo ne drzi vodu.
  • Istok 2018
    0
    Očito se ne računa vise na Lisicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.