• vjeko1701
    28.6k
    4 milje za Kotarskog je realna cijena ali to je Ničota prepisao od Olivarija tak da ne kuzimzakaj se kacite za to. Olivari je napisao jos se ne znaju uvjeti i to je istina.ElDorado

Olivari je napisao 600k posudba i onda obavezan otkup za 3,3M, al to je kao bilo pod uvjetom da se plasiramo u LP.
  • rakurs
    3.3k
    Zasto bi slali Raula na posudbu ako gledamo stopereCastAway1986

Raul je lijevi stoper di smo popunjeni. Ovaj sportski sektor na to pazi, očito se za lijevog stopera traže ljevaci, za desnog dešnjaci. Tak da njegov odlazak nema veze s time.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    upravo to sam i ja napisao , a sad kao 4 mil. Ma nisu normalni. A izgleda jedino ono što olivari napiše ima neki smisao i najbliže je istini. Definitivno mislim da je jedini koji ima informacije od kluba i realno piše. Me pljuje po svemu što radimo . Moliti nebo dao ni na presice da dolazi niti da se približi Dinamu . Pa će se naučiti pameti
  • vjeko1701
    28.6k
    Ma Ničota je priča za sebe, njega više nemam volje ni komentirati. Općenito srpski Germanijak.
  • ElDorado
    13.7k
    to je napisao ujutro u prvom clanku. U drugom nakon pet sati kad je napisao da je dogovor pao i da Kotarski dolazi da se tocni uvjeti ne znaju.
  • vjeko1701
    28.6k
    Da, al ne vjerujem da su se promjenili tako da je transfer još skuplji.
  • ElDorado
    13.7k
    ha pa naravno. Mislim to kaj Ničota pise nema veze s vezom. Ja samo pokusavam tu ljudima objasniti da nema smisla ispisivati stranice i stranice na osnovu njegovih debilana

Edit: Ali ne prima se
  • Zvonkec
    598
    Ničota nadam se lupa, dovođenje zamjene za domingeza nikakvog smisla nebi imalo, vrijeme je za zebića u hnl-u,
  • Crni86
    23.9k
    slazem se da orsa nije nista bolji trenutno, ali od Hoxhe ovakav nogomet gledamo vec 9 mjeseci.

Orsa je ipak tek doso i vratio se u skroz novu ekipu na koju se ipak treba prilagoditi. I ako vec procijenimo da su trenutno jednako losi, rade bi dao prednost orsi da se uigra s ekipom.
  • emilperska
    18.2k
    Generalno ovaj rok su svi novinari, pa cak i Olivari kojem valjda klub povremeno baci kosti, fulali skoro sve.

Ovo za Kotarskog i tih 3.3. mil EUR KLAUZULE ako uđemo u LP nije imalo smisla nikad.
    Posto se znalo da ce Kotarski doc nakon play offa, onda se svakako ne bi ugovarala klauzula buduci da vec znas jesi usao ili nisi u trenutku transfera. Jednostavno bi platili transfer odmah. I dodatno, sto da nismo ušli onda je cijena 40% popusta.
    Mislim kakvi debili svi redom
  • dd29
    1.1k
    https://sportsport.ba/fudbal/esmir-bajraktarevic-gnk-dinamo-posao-psv/528420

Žele ga na posudbu

Dinamo radi sve da do kraja prijelaznog roka dovede Esmira Bajraktarevića!
  • ElDorado
    13.7k
    Sport.ba?! Bilo bi čudo da je istina.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Ali ako ima istine mali je brutalan ,brutalan
  • Crni86
    23.9k
    Mali je desno krilo gdje smo doveli danija.

Nekako mi ovo ne drzi vodu.
  • Istok 2018
    0
    Očito se ne računa vise na Lisicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.