• rakurs
    3.3k
    Ma jedna od milijun njihovih gluposti. Ako će otići ovog ljeta, otići će negdje u Poljsku, Češku ili slično, od tamo je već postojao konkretan interes.
  • GOAT
    9.2k
    Ovo za HoxhuOmake

Nisam vidio, gdje ide?
  • BlueDD
    60
    Prodaja Hoxhe (za 3+ mil), Domingueza (za 10+ mil), te rješavanje Mudražije, Nevistića i Filipovića uz neke manje odštete, a dovođenje fizički moćnijeg hibrida 6/8 za prvih 11 + ako se ubode neko lijevo krilo koje je negdje u razvoju zapelo, a ima potencijal, za mene bi to bio jako dobar prijelazni rok. Ostalo bi pitanje back up-a na desnom beku, ali osobno mislim da Mikić (a ne Tabinas) već sada u HNL-u može bez problema pokrit rotaciju i dobit 1000+ minuta u sezoni...što se tice golmana to sam računao da je Kotarski valjda rješen...
  • crophantom
    7.1k
    dobro i ko ti je drugi golman ak se obojice rijesis? :sweat:
  • Nogo
    12.6k

My man Zagorac :)
  • scooniepenn
    7.3k

I to sve mislis u oba smjera rijesiti do 3.9? Ides!
  • BlueDD
    60
    Ja pričam što bi hipotetski za mene bilo jako dobar prijelazni rok, svjestan sam da neće bit takav, jer između ostalog odlasci igrača ovise o drugim klubovima i samim igračim i agentima...ali što se tice dolaznih transfera o navedene dvije pozicije se špekulira još od ljeta da ih ciljamo i poprilicno sam siguran da se ušlo u ligu prvaka da bi dovela 6/8, a ovisno o prodaji Hoxhe i neko krilo.
  • CastAway1986
    6.3k
    Hoxha je i dalje najbolje lijevo krilo u ekipi mozda i sveukupno nase najbolje krilo..Ovi sto su u startu uvjereni da je Nsoki bolji nek se prekrste..
  • Crni86
    23.9k
    Hoxha je najstetnije krilo za nasu igru u ovom trenutku. Zadnjih 8 mjeseci toliko skrtosti u zivotu nisam vidio.

Sili, usporava igru, skrt je. Samim time narusava i atmosferu u ekipi.

Po nekim atributima je nase najbolje krilo, al kaj je u glavi pitaj boga.
  • Masto
    2.2k
    Zna on tu i tamo odigrati al mozda je bolje jos nesto dobit za njega dok se može
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Dinamo ima 4 igrača koji su trenutno nezamjenjivi i nemremo ih zamijeniti u ovom roku, sve ostalo vise manje, iako fali rotacije. Ta 4 su:

1. Beljo - tu produkciju nema šanse da nađemo ovako brzo
    2. Stojke - jedini igrač koji može u Europi napraviti razliku, a u HNLu najbolji za razbijanje bunkera, znamo svi mane i fkt se nadam da su ovo za rasizam gluposti. Takvo nešto možda imamo u juniorima, ali nemamo sada ništa za zamijeniti, a kupiti nije tako nemoguce kao Belju trenutno, ali opet jako tesko da će to biti velika razlika u cijeni između prodaje Stojketa i kupnje zamjene
    3. Mišić - za njega neuspješno tražimo rotaciju već godinama, mislim da nema se šta vise dodati, čovjeka očito čeka još jedna rekordna sezona po broju minuta. Njega možemo samo zamijeniti promjenom sustava i načina igre
    4. McKenna - Iako nije možda najbolji nas stoper njegovo liderstvo, iskustvo i snaga su nešto bez čega bi mogli teško nastradati u Europi

Ostali su vise ili manje bitni, ali bi se dalo podnijeti.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Koliko govana ovaj Germanijak može nastati da to nije normalno. Ovog puta nisu ni potpisali članak. Jučer su isti napisali da me prihvaćamo otkup od 3,3 mil a sad da prihvatimo 4 mil. I da ,da Kopenhagen ima otkupnu klauzulu od 7 mil Dortmundu za Ramaja . Veze sa vezom nema ni to. Otkupna je 4 mil crno na bijelo, a znaju da 4 mil nemogu dobiti od Dinama . Mada je to super cijena ako sljedeće ljeto uđemo u ligu prvaka, ako ne nešto se i spusti vjerojatno.
  • OsamŠest
    8.2k
    Hoxha da igra glavom, bio bi u Juventusu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.