• dMilan
    9
    Ja se duboko nadam da nece pustit zebica za taj Sitnis. On mora bit projekt Kluba.
  • joesimunic
    510
    Joj što bih dao da Dani proigra i da se sačuva od ozlijeda pa da ušutka bar na neko vrijeme ove koji jednom dnevno moraju napisat da nemamo dobro pravo krilo.
  • Hrvatski Gradjanski
    319
    Ako Zebić kao naš najperspektivniji mladi branič iz škole ne može igrati HNL sa skoro 20 godina i biti dobra zamjena Galešiću onda nešto stvarno nije uredu s nama kao klubom.

Ne vidim potrebe ni za Tabinasom. To može igrati i Mikić.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    galesic je zamjena domingezu, a ovaj zamjena galesicu. Nije problem mogu li ili nemogu ali korisnije im je 30 utakmica druge lige po 90 minuta, nego 15 minuta prve lige 15 puta
  • DiddyGuela
    6.7k

Opcenito bi s obzirom na situaciju ove sezone trebali imati nekakav imperativ razvijanja nasih klinaca kroz HNL.

Ne zanima me +20, ne zanima me pisanje po zgadiji i nekakvo izivljavanje po HNLu. Zanima me razvojni plan za nase klince, zelim vidjeti poneki start Šunte,Zebica, Mikica, koga god... i naravno krajnji rezultat u HNLu u skladu sa kvalitetom igrackog kadra u odnosu na ostatak lige.

Ja sam siguran da mi uz trenutni igracki kadar (+ -) mozemo i moramo istrpiti nase klince u domacem prvenstvu. Jednostavno mi nema logike da ti decki prakticki ne dobivaju priliku pa cak i kada je povoljan rezultat ne vidim nekakav plan da im se daju minute (15-20-30).

Dinamo B? Super, sjajno, odlicno. Ali ako ce Dinamo B biti svrha samom sebi... onda ne vidim smisao svega.
  • CastAway1986
    6.3k
    Ako prodamo Sergija i Zebic ce imati dosta minuta ! Za Šuntu nisam siguran a Mikic bi mi prije Tabinasa uvijek startao..
  • pešća
    1.9k
    Ja bi baš volio da ne prodamo nikoga pa nek si misle otkud nam novac za preživljavanje. Zadržimo igrački kapital ove godine, iduće godine sjedaju i bonusi od prodaje Sučića i Baturine, iznivelirat će se to.
  • Masto
    2.2k
    Ho ho turci, cijedi ih imaju oni para
  • SanctaSanctorum
    540
    Nadam se da nije patka
  • Masto
    2.2k
    grijat ce klupu s obzirom da leao ide tamo
  • Dzoni
    7.9k
    Leao i Hoxha na istoj poziciji u istom klubu. Nestvarno
  • don
    21.3k
    i šta bi bez Hoxhe? Ostali na jednom livom krilu, a to je ni manje ni više nego neprepoznatljivi Oršić.
  • Masto
    2.2k
    nsoki moze igrat, a na desnom cemo imat tri igrača kad i ako se dani oporavi, tako da jedan moze uletit na lijevo ako bude potrebno
  • crophantom
    7.1k
    pa valjda ce de dovesti jos netko onda za lijevo krilo, necemo uci u Europu s Orsicem samo :grin:
  • SanctaSanctorum
    540
    Govori se da se Nsokija gleda ko 8 pa neznam jel bi ušao on u obzir za tu poziciju lijevog krila. Možda neko drugo rješenje da dovedemo na tu poziciju, ali mislim da je stvarno vrijeme za promjenu od Hoxhe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.