• Archangel
    398
    Možemo se nadati kiši tih dana pa da domaći stadion bude saveznik kao protiv Monaca :D
  • don
    21.8k
    jesi li ti realan? top 8? imamo po meni s ovim ždrijebom 3 do 4 sigurna poraza, s tim već nisi u top 8.

za mene osobno, sve iznad 6 bodova će biti šok i iznenađenje. prolaz ne očekujem
    crophantom

jesi ti realan? Pročitaj opet post, ovaj put do kraja. Sa Kovaćevićem ne očkujem ni top 24, odnosno očekujem ispadanje.
  • Archangel
    398
    Realno trebat će nam barem 10 bodova i solidna gol razlika ako želimo dalje. Dobili smo gadne protivnike, nebi rekao da smo imali sreće u ovome.
  • crophantom
    7.7k
    ok, ni s Kovačevićem ni s Mourinhom ovo nije ždrijeb za top 8
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Pa da, al nije nemoguce… Mislim sve u svemu, prosjek neki…
  • Jima
    1.9k
    Za europski Dinamo, kakav i jesmo, u svim ovim utakmicama možemo se nadati bodovima. Ne srljati u gostima, a doma ćemo nadam se pametnije igrati. Prošli smo prošlogodišnju školu i dječje bolesti na Maksimiru (zaboravimo Thun i Viking). Nakon ovog ždrijeba baš sam optimist i očekujem 12+ bodova
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Igraju u Bukureštu tako da sumnjam
  • emilperska
    18.5k
    trebaju nam 3 pobjede i 1 nerijesen ishod. tucemo anderlecht, sturm i hapoel i otkinemo bod jednom od nizozemaca i to je 10NoSkillan

Ova 3 šta imaš i ova 2 šta nemaš su 3.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Jebena gostovanja. Vjerojatno nepopularno, ali osobno sam presretan što nema gostovanja na koja se može doći kroz par sati autom (Celje, Salzburg) i što nije opet San Siro jebeni.

Ajmo majku mu jebem
  • don
    21.8k
    ok, ni s Kovačevićem ni s Mourinhom ovo nije ždrijeb za top 8
    4m
    crophantom

meni je, jebiga.
  • NORTE
    27.2k
    meni je dobar ždrijeb, prolazan za top 8don

Budimo realni, top 24 je upitno kao i u prošloj sezoni.
  • Mikina lijeva kopačka
    960

Treba odmah odustati, prepustiti rijeci mjesto i odigrati trofej Marjan.

Mi tu možemo imati od 6-15 bodova, vidli bumo, da smo igrali playoff za upasti u EL i prošli tu bi sad pričali o 21 bodu od euforije, ovak nakon ispadanja smo za kurac
  • don
    21.8k
    pročitaj i ti post do kraja.

zadnji put: Sa Kovačevićem očekujem i ispadanje.
  • Zagreb1992
    3.8k
    Olako se već upisuju pobjede protiv Sturma i Anderlechta ....mi ako ne sredimo obranu bit će svaka zajebana
  • sammir
    67
    Koje je po vama najisplativije gostovanje? Financijski i logisticki?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.