• Noel
    24k
    Odigrat će tih 6 utakmica u modernom intertoto kupu, u HNLu završit između 3 i 5 mjesta i sljedeće sezone opet ostat bez Europe. Odgođen je kolaps za par mjeseci.
  • crophantom
    7.1k
    mislim da ce rijeka bez europe bit druga lagano.Fatos Beqiraj

Rijeka kad/ako ode Fruk im tešku rupu od rostera, dapače, tovari čak imaju širi roster.
    Je Kek majstor, ali nije čudotvorac, Rijeci prognoziram da 2 godine u nizu gledaju Varaždinu u leđa.

1. Mi
    2. Varaždin
    3. Hajduk
    4. Rijeka

Da se moram kladiti, na ovo bi stavio popriličnu svotu novaca.
  • vjeko1701
    28.6k
    mislim da ce rijeka bez europe bit druga lagano.

A samo da nadodam nek jos neko od novinara, podcastera i slicnih napise trebamo se ugledat na poljsku oni ulazu u nogomet bla bla stadioni ovi oni. Klub im od hajduka ispada
    Fatos Beqiraj

Graf istovremeno slavi i na aparatima je.
  • Zg123
    4.4k
    Meni su apsurdne te usporedbe s Poljacima i dizanje njih u nebesa i konstantno spominjanje famoznog intenziteta koje pogotovo tovari forsiraju u medijskom eteru. Poljaci samo vise ulazu u nogomet i to je to, niti proizvode igrace niti su im treneri bolji od nasih. Jedan Lodz je prosle sezone ulupao 20 milijuna eura u pojacanja, pa toliko smo jedva mi ulozili kao financijski najjaci klub u Hrvatskoj
  • Noel
    24k
    Kakav intezitet pa ovima je ljenivac i pijanica Emreli glavni igrač. :lol:
  • IceMan
    4.5k
    Otvoriš portale, od 11 vijesti 10 o Hajduku… koja euforija brate mili :rofl: :rofl:

Mene čudi kak Plenković još nije Rafale dignul kaj ih doprate s Poljske..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.