• marcio amoroso
    53.5k
    Vidim da svi imaju neke želje za ždrijeb pa ću i ja izraziti svoje. Leverkusen vani iz prvog pota, grčki cigani doma. Drugi mi je svejedno jer su realno svi tu negdje. Iz trećeg i četvrtog pota najslabije moguće protivnike.
  • NORTE
    26.8k
    S navijačke strane sad je dobra prilika da izvučemo Bešiktaš doma.
  • Ludovic IX
    12.6k
    bjelica je ispao od young boysa na sličan način. Brainfart od dvij3 minute u zg nam odnesle..

Ja očekujem napredak u stavu prvo jer lani je to meni bilo loše protiv celte, betisa, lillea, mittyilanda.ako on bude bolji, bit će i koji bod vise
  • Bryan
    139
    Ja bi samo da iz slabijih potova ne izvučemo klubove iz liga 5-ice ko lani. Jbm mu ako smo u 2 od 3 pretkola morali igrat s najtežim mogućim protivnicima daj malo ohladi s tim ždrijebom
  • Noel
    24.1k
    Mislim da nije toliko bitno koga ćemo izvuć koliko je bitan raspored utakmica.
  • pjetlić
    476
    Ja bi neku spanjolsku vani, doma sta Bog da i sreca junacka.
  • Chess96
    299
    https://ibb.co/S4FTR2zD
    Ispravljeno, ali ovo izgleda užasno.
  • Crusades
    25.7k
    Pa kak ti je zvezda tu? Jučer ispali u konfarans ligu
  • Chess96
    299
    A krivo je, ostala simulacija od jučer
  • Ivanmtk
    2k
    Ne pruža mi nikakvu utjehu nakon ispadanja iz LP. Naravno da će me proć i da ću opet navijat, pratit i bit lud, ali trenutno me totalno nije briga koga ćemo izvuć jer nama ovdje nije mjesto i nismo trebali biti da to sami nismo toliko željeli i sve uradili da budemo tu. P. S Ako se uđe u top 24 i onda ispadne od nekog Alkmaara i to nam budu predstavljali ko uspjeh onda idemo u totalno krivom smjeru.
  • joesimunic
    509
    Samo daj četvrti pot bez hoffenheima, bešiktaša, neca i da nema engleza iz trećeg i ja sam ispunjen.
  • skener
    9.2k
    Samo se nadam da neće krenuti priče nakon ždrijeba o osvajanju 15+ bodova
  • Zg123
    4.4k
    zasto ne Besiktas? Pa ja bih uvijek igrao protiv Turaka u Europi, nema boljih protivnika od njih. To sto oni trose nenormalne kolicine novca je druga stvar, u Europi su uvijek bezveze
  • joesimunic
    509
    sve to stoji da su u prvom ili drugom potu, kao prošle godine fener, ali sad bi mi draži iz četvrtog pota bili drugoligaši iz portugala ili bugari.
  • vjeko1701
    28.6k
    Ne pruža mi nikakvu utjehu nakon ispadanja iz LP. Naravno da će me proć i da ću opet navijat, pratit i bit lud, ali trenutno me totalno nije briga koga ćemo izvuć jer nama ovdje nije mjesto i nismo trebali biti da to sami nismo toliko željeli i sve uradili da budemo tu. P. S Ako se uđe u top 24 i onda ispadne od nekog Alkmaara i to nam budu predstavljali ko uspjeh onda idemo u totalno krivom smjeru.Ivanmtk

Samo mi molim te objasni po čemu je nama mjesto redovno igrati Ligu prvaka? Po budžetu? Infrastrukturi? Posjeti?

Mi u 35 godina HNL-a imamo 9 nastupa u Ligi prvaka. Ako se gleda od novog sustava, u 19 godina imamo 6 liga prvaka. Sve se to više-manje vrti oko prosjeka jednom u 3 sezona. u Ligi prvaka nismo nikada prošli grupnu/ligašku fazu. Za bilo kaj više od toga, klub se treba dići na svim razinama barem još dvije stepenice.

Na stranu navijačna subjektivnost, mi smo klub razine EL koji se svake treće sezone probije u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.