• Efes Pilsen
    16.7k
    Koliko? Koje kvalitete? O cemu ti trabunjas? Jel tebi jasno da njima novac treba za pokrit dugove i tekuce poslovanje?
    Eno Trabzon je dao Salahu 20 mil. € da ispadnu od Ferencvarosa. Daj se umij.
  • austrijanac
    13.4k
    Nit sam gledo nit me boli kurac.

Jedino zanimljivo u vezi njih je da su im palete i dalje iza gola.
  • Paggini
    97.1k

Pa argument 2x tjedno počiva na tome da navijamo da uđu jer će gubit bodove u HNLu, a s obzirom na uzorak od zadnjih 4, 5 sezona, jako je lako moguće da će suci biti blagonakloni prema hajduku koji jadan igra dvije tekme tjedno pa im dati jos laksi penal, ajde necemo crvene bas udarati, pa ovo pa ono.

Protežiranje, ja predviđam, će biti još par puta gnjusnije, a mediji će to latentno opravdavati jer hajduk je europski, treba ih pogurat za dobrobit hrvatskog nogometa da budu drugi i iduće godine uđu u KL jer to je dobro za hrvatski nogomet, pa ćemo mi suci pomoći.
  • Warrior
    187
    Mislim da njih trenutno zaboli za prvenstvo. Znaju da prvi ne mogu i nece bit, a liga je toliko losa da se za biti drugi ili treci ne trebaju niti posteno oznojiti. Ne bi ih usporedivao s Rijekom od prosle sezone koja je imala jako tanak roster i stvarno su junacki izgurali Europu.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Vidim po komentarima ispod članaka da ih masa ljudi sprda radi tolikog slavlja i dočeka radi ulaska u Kornfleks ligu. I ja sam dao svoj doprinos još jučer i naravno izazvao revanje tovara, ali i reakcije domaćih pizdeka u stilu "Ja sam Dinamovac, ali..."
  • emilperska
    18.2k
    Pa argument 2x tjedno počiva na tome da navijamo da uđu jer će gubit bodove u HNLu, a s obzirom na uzorak od zadnjih 4, 5 sezona, jako je lako moguće da će suci biti blagonakloni prema hajduku koji jadan igra dvije tekme tjedno pa im dati jos laksi penal, ajde necemo crvene bas udarati, pa ovo pa ono.Paggini

Pa opet ti ne stoji. Ako bi bili u HNLu dobri s 2 utakmice tjedno, s 1 mogu samo bolji bit. Ne mogu suci baš toliko krast za njih. Nisu ni za vrijeme trubadura mogli do te razine biti povlašteni.

Sportski me intrigira na što će to ličiti. A i ako smo bili na 90% šansi za naslov, sad smo na 98%.

To je i primarni cilj Dinama.

Uostalom, ne moramo se slagat oko sveg.
  • DiddyGuela
    6.7k
    tovari su pogodili sa trenerom i igrom slucaja stali iza njega i sada im se to vratilo. Eto koliko je malo potrebno za dohvatiti skupine KL. Da nisu potpuni debili, mogli su ovo napraviti puno prije. Spanjolac je uspio u relativno malo vremena okrenuti stvari naglavacke, izgradio je sustav u kojem je bitan kolektiv a ne Livaja i upravo je Garcia sada najveca zvijezda njihove momcadi. Mislim da im igranje na dva fronta nece stvoriti vece probleme, dovest ce jos kojeg igraca do kraja PRa a momentum koji Europske utakmice donose gurat ce ih kroz HNL. Dakle ocekujem da zavrse drugoplasirani na -15 od nas. Od Rijeke su bolji i poslozeniji.
  • Diavollo094
    276
    Kao što kažu kolege najviše bode u oči ja sam Dinamovac ali ti si znaš šta a ne
  • markoli
    2.2k
    Livaja je u 23 europske utakmice za Hajduk zabio 1 gol (i to iz penala) i 1 autogol.
  • Paggini
    97.1k

Bratko, nemoj ti mene krivo shvatiti, ja ni u jednoj sekundi mislim da je naša pozicija i dominacija ugrožena, ali mišljenja sam da će ih se tek sad gurati maksimalno koliko je moguće, što od sudaca, što od medija, pa će biti još blaži, još benevolentniji u nadi da taj europski hajduk koji igra dvije utakmice tjedno, da poguraju jer imaju razumijevanja za tu bol igranja dvije utakmice tjedno jer mediji iz dana u dan to provlače.

Mislim, sad samo nagađamo, ali sjetit ćeš se mojih riječi u prosincu pa me citiraj tad slobodno!!!!
  • Mr Anderson
    21.7k
    Njima je otišao Pukstas koji im je najvažniji igrač i oni takvog igrača ne mogu kupiti, a vjerojatno ide i Sigur. Dovesti će još pokojeg slobodnog igrača i to je to, dovoljno za vrh u HNL-u. Druga je stvar što će ih ove prodaje i tih par milijuna od Kornfleks lige financijski konsolidirati za neko vrijeme. No poznavajući njihovo poslovanje, brzo će to razjebati.
  • Warrior
    187
    Moram primijetiti da se Šutalo vec odlicno uklopio u tovarluk. Šotiček djeluje puno rezerviraniji i kao strano tijelo.
  • NKDZ86
    9.5k
    Razlika između njih i naših igrača :

Pukštas: Htjeli su da dođem prošli tjedan, nisam mogao napustiti braću.

Dok naše legende dinamovci i veliki igrači traže prvo lovu, mjesto u 1. 11 i nez kaj da bi došli.
  • Zg123
    4.4k
    Precijenjujete jako ovaj odron od nase lige, cuj tovari nece biti u top 4. Nego tko ce ih zamijeniti? Istra? Lokomotiva? Osijek? Ajde necemo se zajebavati, bit ce oni i drugi bez problema za to im treba 60 bodova a ne vidim u kojem scenariju to nece skupiti
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    mislim da ce rijeka bez europe bit druga lagano.

A samo da nadodam nek jos neko od novinara, podcastera i slicnih napise trebamo se ugledat na poljsku oni ulazu u nogomet bla bla stadioni ovi oni. Klub im od hajduka ispada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.