• crophantom
    7.1k
    Meni je najjace kod ovih iz Mičilanda kaj i na ukupnih 6:1 idu u kost i traže jos.
    Moraš im skinuti kapu
  • Masherano
    11
    i uskoro će Dinamo kretati u kvalifikacije početkom 7 mjeseca jako pametno.
  • KtcGoat
    7.4k
    Borac prosao
  • eol12
    1k
    Nema tovara koji jučer nije gusta na poraz Dinama, kome se ove budale dodvoravaju s komentarima čestitke, nema čestitke ništa, šta ja imam slaviti njihove uspjehe jebote, ajd da ste dobili zvezdu, to je nešto iznad rivalstva, to je agresor, ali ovo, taj sklop treba maknuti
    Di vidiš njihovog balavca da otide u Dinamo, zadnji izbor u karijeri, a vidi naše mulce Brekala, Soticeka, problem karijere i bez problema obuku dres, hoću reci, vjerujte mi mrze nas iz dna duše i da moramo biti bolji i iznad toga, ne trebamo mi njih mrziti al bogami čestitati i dodvoravati im se po njihovim stranicama je sramoćenje Dinama i ne želim vise o ovoj temi, obećajem!
  • Paggini
    97.1k
    Velik dan za "bilo bi dobro da hajduk uđe u KL" ekipu :heart:
  • Diavollo094
    276
    Komentar večeri više vrijedi naša konferencija nego liga prvaka haahah
  • KtcGoat
    7.4k
    Isti oni koji su me jebali tijekom sp-a s bosnom i navijanjem za njih, to sad rade s tovarima
  • NORTE
    26.8k
    i uskoro će Dinamo kretati u kvalifikacije početkom 7 mjeseca jako pametno.Masherano

Je, eno samo što ne zaplačem ako se i dogodi da umjesto 21.7. krenemo u europi 8.7. protiv nekih jazavaca.

dinamo je osvojio kup i tako pomogao najvećim rivalima izboriti europsku jesen.

Navijači dinama koji navijaju za hajdug u europi su totalni idioti.
  • Noel
    24k
    Koje će se laži i mitomanije sad morat slušat. Evo već je Raci najbolji stoper u povjesti a Graf najbolji sportski direktor Europe a konferencijska liga najveće natjecanje koje postoji u modernom nogometu.
  • Ljubo
    1.7k
    Nema te sile koja će me ikada natjerati navijati za Hajduk, jednostavno neću nikada. Nije mi jasno kako neki navijač Dinama to može…
  • vjeko1701
    28.5k
    Ima jedna tema u kojoj se 90% postova vrti oko Hajduka, ne treba još jedna.
  • Masherano
    11
    "htio bih poručiti Robertu ti si klaun" B.P ili je možda i on idiot, a ti i ostala većina pametni?
  • Orc123
    16.9k
    necemo moc zivjeti do prve tekme u Europi.....oni sada imaju para, a mi u banani i tako dalje....bolesno.
  • rokikaciga
    17.5k
    Ajmo Getafe, igrajte taj svoj odvratan nogomet i pospremite i druge srbe doma
  • Pacho
    20.2k
    Odvratan sportski tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.