• striko
    3.8k
    ako se dosad nije smijenilo Kovu šta ćemo sadavlatkomarkovic
    Trebao je biti bivši nakon Malmo-a. Zar ćemo i za dvije godine isto ponavljati ako ga nismo do sada neka ga?

Nastavit ćemo prosipati europski ugled i iskupit će se naslovom u HNL-u?
  • Blueshadow86
    5.5k
    Slažem se da Kova nije kapacitet za Dinamo, ali najmanji krivac za ono jučer je trener.
    Nije on kriv što nam je klupa žali Bože. Koga da ubaci umjesto Hoxhe? Koga da ubaci umjesto Lisice? Kojeg veznog igrača može uvesti u nastavku da nas malo probudi?
    Rupetina Nevistić ti brani u najvažnijoj utakmici u sezoni, ali on nema koga staviti umjesto njega! Možda dobrog duha svlačionice Zagorca da stavi? Kelavu?
    Čovjek ima na raspolaganju to što ima. Nemamo igračku kvalitetu i točka.
  • Dudu
    3.4k
    Nek čovjek uživa, svi znamo da nakon Dinama može samo trenirat eventualno Maribor od nekih iole respektabilnih klubova
  • striko
    3.8k

Zaboravio si i Zajca. Ako vidiš da on i Lisica nisu došli na utakmicu radi brate nešto. Ne možeš sve ostaviti isto i očekivati drugi ishod.
  • LukaLukic
    3
    Ja ne mogu vjerovat kako nema napretka u obrani otkad je došao Kovačević. Primamo golove od svakog europskog kluba protiv kojeg igramo. U HNLu ne primamo golova toliko jer se liga srozala skroz iako i tamo obrana propušta.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Slažem se da Zajc nije na potrebnoj razini. Eto, uveo je Kačavendu u nastavku umjesto njega jer ni nema koga drugoga uvesti i ok. A je li on neka prevaga? Pa realno, nije. Puno još žganaca Kačavenda mora pojesti. Nije ovo HNL.
    Dolazimo opet da toga da čovjek naprosto nema materijala, nema igrača, pretanak roster ima na raspolaganju, a on za to zasigurno nije kriv.
  • Big Daddy
    1.8k
    Muci te nesto? Petka sam izazvao i bocnuo, za kaj me masa podrzala
  • striko
    3.8k
    Nije isto ući na aktivnom rezultatu i kad se baca u vatru da gasiš požar. Kačavenda je ušao kada je svaki naš igrač imao moral na 0,1%. Imao si 1:1 i morao si detektirati da ti slijedi potop ako ovako nastaviš. Ali džaba ćoravom namigivati i gluhom govoriti.
  • Pacho
    20.2k
    Svaki bod u Europi nam je veselje. No ajde barem su mu dali iPad kao gospoda na mom jucerasnjem letu svom nervoznom trogodisnjaku pa se moze malo umiriti konstantnim buljenjem u isti usred napadaja panike i hiperventiliranja.
  • antecacic
    487
    I posljednje što ću napisati na temu aktualnog trenera, jer sigurno ne mislim secirati pobjedu protiv Istre, kad izraubanih istih prvih 11 gurne tri dana nakon europske utakmice i to bude izgledalo za kurac, pa na poluvremnu uvede trojicu koja su trebala početi i na kraju uzmemo tri boda.

Nemojte molim vas, za ime Boga, govoriti kako pod Kovačevićem "loše igramo u obrani". Nogomet je kolektivan sport i momčad se brani baš tako, momčadski, od Belje do Nevistića. To što on nije u stanju izvaditi ili preskočiti Zajca jednu utakmicu, pa mu ostaju krateri na sredini od po 20-30 metara gdje protivnik dolazi s viškom igrača, nije posljedica ničeg drugog osim neznanja i loše pripreme utakmice/trenažnog procesa.

Kako se to može biti dobar naprijed, a loš u obrani? Pa ne igramo rukomet da mijenjamo. Naprijed stihija, nazad stihija, eto tako igramo. Samo što prema naprijed imamo nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji su u stanju nešto iznuditi, a nazad je to goli prosjek kojem na otvorenom prostoru odmažu njihove kolege iz veze i napada s povratnom "trkom".
  • Praskaton
    6.2k
    Ako se htio realizirati neki profit na igračima ne znam zašto se nije prodalo Domingueza da se da injekcija financijama, a ostavilo ovu trojicu.Mali dioničar

Evo ne znam al pojedinci ovdje tvrde kako su Vidović i Bakrar inzistirali na odlasku pa ih je bilo nemoguće zadržat.
  • Fan
    2.7k
    Kova sigurno ne ide nigdje ovu sezonu, osim u slučaju ogromnog HNL pada, a taj scenarij, samo zbog slabosti konkurenata, ne vidim.
    Da smo ga se htjeli riješiti, napravili bi to na kraju prošle sezone kad se vidlo da napretka nema. Ne kažem da je sad kasno, ima raznih primjera gdje novi trener odmah sve pohvata i dogodi se renesansa, ali nekako sumnjam da mi imamo u ovom trenutku taj "zov" gdje bi netko takav došao, bez da se u miru upozna s ekipom, odradi pripreme, da do znanja koji profil igrača mu treba - ne treba.
    Htjeli to ili ne, zapeli smo s njim do kraja ove sezone. A nakon Europe ćemo vidjet ima li napretka ili ne, bez obzira ima li ili nema dovoljno kvalitetne igrače jer i sa onim manje kvalitetnim igračima ti možeš u Europi protiv nominalno jednakih ekipa igrati nogomet i napraviti određeni rezultat.
  • Yovitssa
    1.1k
    A jebiga, nakon prospavane noći ništa se bitno nije promijenilo... IMHO Mario nije kapacitet za Dinamo. I točka.
    S druge strane, kako smijeniti trenera koji je ostvario oba zadana cilja - HNL titulu i plasman u EL?

Ukoliko ga se riješimo, kopkaju me i druge stvari poput kontinuiteta (kak' ćemo zanti krije li se u njemu novi Sir Alex ako mu nismo dali priliku), zamjene (fakat ne znam koji je trener garancija uspjeha - Šteta što je Riera u Zvezdi, a Valdas nakon podviga vjerojatno trajno nedostupan).

Nemam pojma, ne znam ni sam kaj bih napravio da sam na Bobanovom mjestu. Imaš trenera koji ne zna, pa malo pokaže da kao zna, pa opet ne zna, nemaš kontinuitet koji zagovaraš, nisi mu doveo (prijeko potrebna) pojačanja...

Mislim da će ga ostaviti i neka mu bude, ali znam da budem opet dobio popizditis kad nam s druge strane u EL bude malo kvalitetnija momčad...
  • Paggini
    97.1k
    Pa neće ga se micati, vodit će nas u EL i po tome će mu se suditi na zimu/proljeće. Toliko je jednostavno, jebiga.

Ako odigramo fantastičan EL, ostvarimo ogromne skalpove, odemo duboko na proljeće, bravo Mario, svaka čast. Ako odigramo dosta bolje nego prošle godine, ali ne odemo duboko ala Tottenham, također će biti bravo Mario jer napredak postoji. Ako ne odigramo opet EL na razini na kojoj mislimo da trebamo igrati, da nas taracaju Betisi, Celte, Midtyllandi, mislim da će biti dobro već za ljeto računati novog trenera da preuzme, ako ne i ranije.

Neće se dogoditi dramatični otkazi, rezanja, ovo ono što je možda i bolje, ali na zimu će sve biti kristalno jasno jer ako ti ne možeš dignuti Dinamo do razine barem kompetitivnosti u B natjecanju Europe, onda jbg.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Kovačević je tu da klima glavom i ništa više. Bit će tu dogod to odgovara Bobanu . Bjelica je potjeran od strane bivših klošara jer je odmah rekao ko je za a ko nije za Dinamo. Odmah rekao ko mu treba , i lagano ga najurili. Kova neće nigdje jer njemu svi dobri. Ne treba mu ni krilo,ni golman . Dovode mu se mladi igrači a on je poznat da im daje šansu i da ih izbacuje u elitu. Jakir ,Živković, Zebić, Šunta, Vrba,Pavić ,Mikić svi su oni prošli ili prolaze kroz njegove ruke. A nema ih nigdje . Daj bože da bude drugačija sa ovim koji su došli, Dani, Ultra,Fuzy , Nsoki
    Živi bili pa vidili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.