• Denle
    715
    I to su igrači koji bi ti trebali donijeti nešto? Gale ako nije igrao od početka, nema previše smisla ga uvoditi kad ganjaš rezultat.Mr Anderson

Koristis ono sto imas na raspolaganju. Ne treba ici daleko u proslost da se sjetis limitiranog Topica protiv Thuna u Zagrebu.

Galesic, za cudjenje, ima puno bolji pregled igre i sposobnost dodavanja od Valincica. To sto je Valincic radio jucer (dodavanje prvom do sebe, bez postenog centarsuta) je mogao komotno i Galesic napraviti.

Na kraju nije ni bitno koji igrac bi usao umjesto kojeg. Zamjene su se trebale puno ranije napraviti.

Da smo se drzali tvoje logike, ne bi nikoga nikad mijenjali jer su igraci na klupi kvalitetom losiji od onih na terenu. Na kraju ne bi ni Thun prosao
  • rokikaciga
    17.5k
    Prevljaka kao drugog napadača je uveo u prvoj utakmici. Da se vratimo na reakcije Zone u to vrijeme ili bolje ipak ne? :zip:rioda

A Zona inace poznata kao trust mozgova koji je uvijek racionalan, objektivan i nije impulzivan? :grin:
  • ElDorado
    13.7k
    Vice je napisao sve što treba reći o nama, našoj igri, našim igračima i našem treneru.
  • Noel
    24k
    Možda nam se ukaže novi Mesija koji će trgat majice na aerodromu i kitit tamburaše dok jebe mater svima oko sebe - to nam paše izgledamiro

Ajmo poslat na kraju sezone sportskog direktora zbigenacnog u odjelu na HRT u stadion da smjelo i otvoreno laže i priča floskule. Jebo te Mamić i Duhaček i svi isprdci i psihički bolesnici. Dinamo živi neke nove dane, nema više tih stvari, rješili smo se Bogu hvala tih pošasti, trenutno su problemi neki drugi. Najbolje da svi plješćemo na poraze.
  • NitkoBitan
    38.5k
    Sprdamo tovare a gori smo od njih. Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP zbog momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta. Log out do daljnjeg. Ja cuvam svoje zdravlje.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    zbog momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode GlimtaNitkoBitan

Znači Rijeka koja je osvojila HNL dok smo mi te sezone pobjeđivali Milan,Slovan,Red Bull je ultra brutalna momčad koja se dokazala sljedece godine u europi ili čisto solidna momčad kao i Viking koja je iskoristila što im konkurent igra europi i zbog toga kiksa u domacem prvenstvu.
  • Crusades
    25.6k
    koja je iskoristila što im konkurent igra europi i zbog toga kiksa u domacem prvenstvu.Str1nger Bell

zato je i ove sezone u bod s njima u prvenstvu.

Gdje je Rijeka bila s nama prošle sezone?
  • Denle
    715
    Sprdamo tovare a gori smo od njih. Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP od momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta. Log out do daljnjeg. Ja cuvam svoje zdravlje.NitkoBitan

Ovo je relativizacija.

Viking igracki nije bolji od nas i prakticki smo bili bolji 3 od 4 poluvremena. Ispalo je tako kako je ispalo.

Ali pretvarati se da je sve u redu i s Europskom ligom mi je apsurdno. Istina, glupo je razmisljati samo o novcu, ali trenutno smo u situaciji u kojoj novca za neki ozbiljniji iskorak nemamo, a ogromnu financijsku injekciju smo propustili jucer. Mogli smo popuniti budzet za 2 sezone, a ovako cemo iduce sezone opet slusati kako je minimum ulazak u EL, pa onda prodaja igraca, da bi se popuno budzet pa nakon toga opet dovoditi poluproizvode i onda se opet cuditi kad ne uspijemo pobijediti Thun, Viking ili mozda iduce godine to bude Sabah.

EDIT: jos sam zaboravio spomenuti i troskove B momcadi, pa jos i skupljanje sredstava za nogometni kamp. Ovih 40 milijuna eura od LP je moglo jako pomoci.
  • hardek
    12.3k
    Sprdamo tovare a gori smo od njih. Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP od momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta. Log out do daljnjeg. Ja cuvam svoje zdravlje.NitkoBitan

Ja jučer nakon tekme odlučio ne ići na Zonu da ne doživim moždani. Ali vidim pretoćilo se i na danas.

Ja stvarno ne znam zašto mora biti tako, nitko nije sretan što se ispalo ali jebemu život igra se Liga prvaka i dogodine.

Sad se tu skida omalovažava i šikanira sve što hoda u i oko Dinama. Ne valjaju igrači, ne valja trener, ne valja uprava. Sve zbog 1 poraza. Pa jel smo stvarno toliko nisko pali?

Nažalost Zona se uhvati za nekoga i ne pušta. Kova, Lisica i Sergi mogu odigrati/voditi vrhunskih 5 utakmica ali prva sljedeća di odigraju ispod razine biti će istaknuta debelim slovima. McKenna je s druge strane spektruma npr. može odigrati 5 loših utakmica u nizu ali "on je naš braveheart"
  • Chempers
    1.5k
    Imamo li mi navijači strpljenja i razumijevanja za višegodišnji proces kako to npr Norvežani rade?Frizura Robija M

Je, za 5 godina napadamo osminu finala LP sa Beljom, Stojkovićem i Nsokijem. Takav proces koji spominjes u Dinamu nije moguć i samim tim nameće se odgovor na tvoje pitanje koji je pristup bolji.
  • Str1nger Bell
    3.8k

Screenshot-2026-08-27-at-10-14-00-NORVE-KA-Eliteserien.png
    Screenshot-2026-08-27-at-10-13-36-NORVE-KA-Eliteserien.png
    Screenshot-2026-08-27-at-10-13-23-NORVE-KA-Eliteserien.png
    Screenshot-2026-08-27-at-10-13-10-NORVE-KA-Eliteserien.png

Specifično prvenstvo sa puno klubova koji su katastrofa, svake godine 2 ili 3 kluba budu u par bodova, to što im se potrefio naslov jednom u 10 godina ne potvrđuje da su neka brutalna momčad.

Što se toga tiče nema nitko gori od naše lige po tom pitanju.
  • Ljubo
    1.7k
    samo baci pogled koliko tih 5,6 klubova troši na pojačanja svake godine pa to usporedi sa HNL-om. Dobronamjeran savjet.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Nemojmo se lagati oko naše kvalitete. Imamo lošu ekipu i to je to. A o rotaciji da ne govorim. Osim obrambenih igrača, nama je klupa žali Bože. Takvu klupu Dinamo nije imao ni prije 20 godina kada su nas u Europi šamarali svi redom.

Nije se igrala 1 utakmica, imali smo više od 180 minuta za dokazati se da smo bolji od Vikinga. Nismo ispali na penale, nismo ispali na guzove, nismo ispali s 1 razlike nego smo ispali s 2 razlike i 5 komada u našoj mreži, i zasluženo smo tu di jesmo.

Europska liga je, nažalost, naš trenutni plafon i treba se pomiriti s time.
  • Fan
    2.7k
    Ja ne kužim ljude koji smatraju da je u ovom trenutku na zoni kataklizma, kolko su ti ljudi osjetljivi.
    Ljudi komentiraju nezadovoljstvo, ne vidim baš (osim možda kojeg padobranca) zazivanje ostavke uprave, trenera, rasprodaju cijele ekipe jer ne valjaju (nego jer moramo)...
    Jbt, najbolje da se sad veselimo jer nam je ekipa takva kakva je, jer nam fali nekoliko ključnih igrača, jer igramo EL umjesto LP izgubivši protiv objektivno dosta slabijeg protivnika.
    Treba sad počet radit kak spada jer se potratilo cijelo ljeto na krive ciljeve. Vjerujem da će jezgra ostat (osim Domingueza koji prirodnu zamjenu ima, bez gubitka.kvalitete), a nakon što završi rok u većini liga nam se otvara prilika da besplatno/jeftino pokušamo dovesti igrače za ključne pozicije (golman, bar jedno krilo, zamjena za Mišića).
    Kova će sigurno trener ostat do kraja sezone (osim ako u HNLu bude baš debakl, ali u to ne vjerujem ni najmanje), a onda bih volio da se napravi kompletna analiza njegove kompatibilnosti i razvoja ekipe pod njim i da se odmah nakon zadnje utakmice odluči je li i dalje dugoročan trener ili idemo po drugoga.
    Uprava je zaslužila, ponovno, osim u slučaju ogromnog HNL debakla, mandat do kraja i tu trenutno nema rasprave ni najmanje.
  • Mr Anderson
    21.6k
    Zamjene su se trebale puno ranije napraviti.Denle

Nije ih trebalo uopće raditi kad se već nema koga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.