• Fan
    2.7k
    Ja ne kužim ljude koji smatraju da je u ovom trenutku na zoni kataklizma, kolko su ti ljudi osjetljivi.
    Ljudi komentiraju nezadovoljstvo, ne vidim baš (osim možda kojeg padobranca) zazivanje ostavke uprave, trenera, rasprodaju cijele ekipe jer ne valjaju (nego jer moramo)...
    Jbt, najbolje da se sad veselimo jer nam je ekipa takva kakva je, jer nam fali nekoliko ključnih igrača, jer igramo EL umjesto LP izgubivši protiv objektivno dosta slabijeg protivnika.
    Treba sad počet radit kak spada jer se potratilo cijelo ljeto na krive ciljeve. Vjerujem da će jezgra ostat (osim Domingueza koji prirodnu zamjenu ima, bez gubitka.kvalitete), a nakon što završi rok u većini liga nam se otvara prilika da besplatno/jeftino pokušamo dovesti igrače za ključne pozicije (golman, bar jedno krilo, zamjena za Mišića).
    Kova će sigurno trener ostat do kraja sezone (osim ako u HNLu bude baš debakl, ali u to ne vjerujem ni najmanje), a onda bih volio da se napravi kompletna analiza njegove kompatibilnosti i razvoja ekipe pod njim i da se odmah nakon zadnje utakmice odluči je li i dalje dugoročan trener ili idemo po drugoga.
    Uprava je zaslužila, ponovno, osim u slučaju ogromnog HNL debakla, mandat do kraja i tu trenutno nema rasprave ni najmanje.
  • Mr Anderson
    21.6k
    Zamjene su se trebale puno ranije napraviti.Denle

Nije ih trebalo uopće raditi kad se već nema koga.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Mozda je sudbina. 60g nakon natjecanja koje smo osvojili...Boycie

Slavne '67 smo i Eintracht izbacili u polufinalu u Frankfurtu. Na istom stadionu na kojem se igra ovosezonsko finale :grin:
  • Hnlovac
    7.7k
    najgori presjek navijača nekog nogometnog kluba u krugu od 300 kilometara
  • crophantom
    7.1k
    Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP zbog momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta.NitkoBitan

Gdje vidis kataklizmu? Nije svaka kritika automatski kataklizma
  • Marc
    1.3k
    Predlazem moderaturi da se uvede filter, tako da si mogu isfiltrirat normalnu ekipu jer ovo je postalo psihijatrija.
    Trust the process ekipa! Nista ne dolazi preko noci pa tako i LP i momčad i sve. Jebiga boli poraz i razocarenje je. Ali vjerujem da je ovo sve stvar procesa i treba vremena i jer se ipak gradi nešto veliko što se za sada tek pomalo vidi.
    Nasim klubovima u HNLu je uspijeh stići do play offa konferencijske, a nama je neuspijeh ne proci u play offu Lige Prvaka.. tako da.. HNL nas jebeno al baš jebeno koči..
  • Dinamo Sarajevo
    206
    bravo za komentar...vrlo stručno, nadasve građanski, kosmopolitski...a Kovačević nije Bosanac? Jebote ta priča
  • Jurki
    27.6k
    tako da.. HNL nas jebeno al baš jebeno koči..Marc

Da citiram Šafarica kojeg bas i ne šmekam prevec.. ali je čovjek bio jebeno u pravu kad je opral Garciju.. al to vrijedi jos vise za nas.
    Najbolji smo u drzavi, imamo najvise novaca, najbolju momcad.
    Dinamo mora postaviti standarde, a ne nekakvi Rudeši, Gorice itd.

Liga je spora.. ok, pa ko nam je kriv kaj se ne ubrzamo, kaj ne trcimo vise? Tko nam je kriv kaj igramo u leru?
    Natrpaj svakome 10 komada i bok. Ne vidim u cemu je problem.

Mi bolikurcinom, nezalaganjem na terenu smo kočničari samih sebe.. a ne jadna Loksa ili Belupo.
  • flexXy
    3.4k
    Kako nas hnl nije kocio kad smo mljeli po Europi, prije je do nekvalitete igraca
  • eol12
    1k
    Evo dan nakon mišljenja sam da se moglo proći, falilo je sreće, ali prije svega i kvalitete u kadru, mi ne znamo igrati obranu, ali da se ne ponavljam, hrpa upisa je ovdje gdje su opisani problemi.
    Imamo tu EL i tu treba doći do poboljšanja, mora se vidjeti napredak, ne želim da nas napucavaju svi olako i moramo uzeti barem jedan skalp osjetno skupljoj momčadi iz lige petice il bliskih liga.
    Ukoliko to nismo u stanju napraviti i ponove se celte, lille i slični privest sezonu kraju uz osvajanje duple krune i razmislit ozbiljno o promjeni trenera.
    Da, uprava nije odradila ovaj prijelazni rok, odnosno možda se ti dovedeni igrači i pokažu pojačanja do kraja sezone, ali nije takva drama da sve treba rastjerati.
    Smiješno mi je podcjenjivanje Vikinga, momčadi koja pretrči 9 kilometara vise od tebe, prosječan veznjak pretrči 10-11 km na utakmici, dakle oni gotovo da su imali jednog igrača vise kroz utakmicu.
    Kako god, idemo dalje, ja se nadam da će momčad dobro reagirati, ako se mora prodati netko, nek se proda Dominguez, nikako Stojković il Beljo.
  • Marc
    1.3k
    sorry, al upravo je u tome i problem kaj mi svakome mozemo zabit koliko hocemo. Uostalom vidjeli smo proslo proljece. Problem je upravo nedostatak podražaja i zona komfora. Dokle god smo u zoni komfora mi ćemo teško napredovat. Pa upravo taj podražaj i natjecateljski nepodražaj, mišljenja sam, je jedan od krivaca za sinoćni posrtaj. Norvežanima je taj podražaj normalan osjećaj i znaju se nositi sa podražajem i pristiskom i kako reagirati.
    Opisati ću najbanalniju stvar kao primjer. Recimo igraš PES, FIFU, NBA stalno na Levelu Amater i pobjeđuješ stalno lagano sa po tri, cetiri razlike. I onda prebaci na level pro i nemozes dva dodavanja spojiti jer su ti mehanizmi i fizicki i psihicki te refleksi podeseni na skroz nizi level, brzinu i podrazaj. Mozda glup i banalan primjer ali definitivno sam misljenja da ima u tome istine. Evo rado me uvjerite u suprotno.
    P.S. Nije Europska liga tako loša i upravo nam je i potrebna da bi izbrusili sve na vecem levelu i uvijek prije biram Europsku ligu od Konferencijske. Pa uostalom i Nenad je morao izgubiti od Young Boysa da bi stigao u EL i tamo prvo napravio povijesni uspijeh. Tako da.. polako i trust the process!
  • don
    21.2k
    kroz par dana će na Zoni bit narativ da je EL uspjeh zapravo.
  • Jurki
    27.6k
    Smiješno mi je podcjenjivanje Vikinga, momčadi koja pretrči 9 kilometara vise od tebe, prosječan veznjak pretrči 10-11 km na utakmici, dakle oni gotovo da su imali jednog igrača vise kroz utakmicueol12

Sve je do trenera i mentaliteta.
    Ne mozemo u bitnim utakmicama trcati jer sviramo kurcu u hnlu.
    Jbg znaju se prosjecne brojke pretrcanih kilometara po utakmici nekog srednjeg intenziteta u ligama petica i/ili lige prvaka.

Nisu ispostovane brojke, trcali bi oni meni kak se veli "na suho" nakon utakmice.

kak smo prijasnjih godina uspjevali dobro igrati Europu?
    Najgora je stvar prebaciti krivnju sa sebe.
    Za kolicinu trke, zalaganje i obrambenu igru je zasluzan/kriv trener i strucni stozer.
    Slab im je podrazaj? Pa nek igraju međusobno. Ima dovoljno kvalitete i napadackog potencijala gdje nasa navala moze stisnuti obranu.
    Raditi treba a ne nakon posrtanja traziti opravdanje.
  • Crni72
    239
    LP se igra i dogodine.
    Ako budemo prvaci...
  • Mr Anderson
    21.6k
    kroz par dana će na Zoni bit narativ da je EL uspjeh zapravo.don

Nije uspjeh, ali sigurno nije ni tragedija i kataklizma kakvom je dobar dio ljudi prikazuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.