• Orc123
    16.9k
    daj Boze. . .
  • Noel
    24k
    Uopće nije sramota ne plasirat se u LP. Nije sramota izgubit od puno lošijeg protivnika. Nije sramota doživjet neuspjeh. Sramota je način na koji se dogodilo. Sramota je način na koji se vodio ovaj transfer rok. Sramota je šutnja predsjednika. Možda može opet poslat Dabca na HRT da uvjerava u maniri HDZovih ministra kako neće bit prodaje prije kraja playoffa. Čemu laganje? Sve mogu shvatit ali čemu laganje?
  • Kruno
    1.6k
    Valjda ce se uprava oglasiti ili ce biti zakon šutnje.
  • crophantom
    7.1k
    a kaj ce tocno reci?
    Cilj koji su komunicirali je ispunjen, nece se sigurno oglasavati prije idućeg clanskog, nadam se da cemo tad imati bolja pitanja.
  • Gringo
    1.2k
    Boban nije smio dozvolit da nama u kljucnoj utakmici pocinju Nevistic i Lisica koji ocigledno trebaju sportsku psiholosku pomoc,austrijanac

Ovdje možemo dodati i Valinčića.
  • Kruno
    1.6k
    Najprije uspjeh udovođenju igraca, ovo je slicno Maricu.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Dobro i ako su zasrali i sve stoji, treba napomenuti nove slacionice kod pomocni terena, uredi za cijeli klub, budzet b momcadi su ozbiljni troskovi naspram prosle sezone sigurno nekih 5 6 miliona. S tim parama smo se mogli ozbiljno pojacat
  • Ljubo
    1.7k
    Nakon jutra dobio inspiraciju podijeliti jedno mišljenje sa vama. Cilj je dugoročno razvijanje kluba. Druga Momčad košta. Nama trebaju ogromni novci za izgradnju kampa. Pretpostavljam da je plan osigurati prvo sve preduvjete da budemo normalan klub, sa novim stadionom i kampom. Tek nakon što bi uložili u temelje koji nam trenutno fale bi mogli napraviti iskorak. Jedan korak unatrag, dva koraka unaprijed. Druga stvar su prihodi. Mi previše ovisimo o transferima i plasmanom u Europu. Nemamo stabilnih prihoda, to također trebamo dovesti na razinu više. Na kraju naš najveći problem je liga u kojoj igramo. Užasno je teško napredovati kada ostalih 9 klubova protiv kojih igraš svaki vikend nazaduje, da ne govorim koliko je teško dovesti igrača za razumne novce kada vidi protiv koga i na kakvim stadionima bi igrao. Žrtvovao bi ovu Ligu Prvaka odma, ako bi mi do kraja ove sezone krenuli u izgradnju kampa i povećanje prihoda nevezanih za transfere i Europu.
  • Brusa
    4.2k
    , da ne govorim koliko je teško dovesti igrača za razumne novce kada vidi protiv koga i na kakvim stadionima bi igrao.Ljubo

Ja ne znam zašto se stalno ovo ističe kao razlog kod dovođenja igrača?
    Stvarno mi nije jasno.
    Pa jeste vidjeli one stadione u arabiji? Prašina bez gledatelja.
    Ako daš dovoljno love boli kurac igrača kakvi su stadioni.
  • Ljubo
    1.7k
    pročitaj još jednom što sam napisao. Razumne novce znači max plafon koji možemo ponuditi. Recimo igrač dobije par istih ponuda iz Norveške ili Češke. Misliš li da će on izabrati nas prije Boda ili Slavije. Neće sigurno. Jača lige, jače utakmice=veća gledanost i bolja buduća prodaja. Da ne govorim kako ima osiguranu Ligu Prvaka/Europsku Ligu. Istina, ako daš dovoljno love igrača boli kurac. Samo mi tu lovu nemamo. Nadam se da sam ti pojasnio malo bolje što sam napisao.
  • joesimunic
    500
    Za mene je Boban trenutno na 1:1, prošle godine je napravio remont, vratio stabilnost u momčad i uzeo duplu krunu, ispadanje iz PO mu je prvi poraz.
    Postoji ona izreka koja kaže da smo izgubili bitku, ali dobit ćemo rat tako da se ja nadam da jednom kada i ova “Bobanova era” završi, mi ćemo ovu utakmicu gledat s manjom tugom jer su ljepši dani ispred nas. Jebiga tako su se stvari posložile moglo je i trebalo bolje, ali nije bilo, ali opet i dalje vjerujem da taj dan kad Boban bude odlazio, imat ćemo duplo jači Dinamo nego kad je dolazio.
  • rioda
    18.1k
    Sad se treba pomirit s prodajom Hoxheaustrijanac

S tim ću se bez problema pomiriti
  • Jaro
    12.5k
    Samo mi tu lovu nemamoLjubo

klub troši točno duplo više od vikinga recimo
  • Ljubo
    1.7k
    istina, samo je Viking par sezona prije ove napravio sjajan posao sa domaćim igračima i time su nadomjestiti kvalitetu. Pogledaj prvih 11 od jučer i vidjeti ces da su napravili sjajan skauting. Par tih igrača će otići za puno veće novce. U prijevodu manjak love su nadomjestiti tako sto su godinu ili dvije prije pogodili sa jeftinim igračima. Isto ko i mi nekada prije sa Petkovićem i Oršićem.
  • Dudu
    3.4k

pa nemamo mi od ove godine proračun 60-70 milijuna eura, tako je zadnjih 5-6 godina, pa te priče o nedovoljno budžeta padaju u vodu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.