• Gemišt86
    653
    Ne mogu se sjetiti niti jednog njegovog cak niti pokusaja driblinga ili bar pretrcavanja igraca 1 na 1, ne razumijem zakaj ne zeli niti probat probit igraca i to sad vec u puno utakmica. Mozda mu nije forte i ok, ali da bas nikad ne pokusas 1v1, nego je to uvijek povratna lopta ili "centarsut", pa nemrem to shvatit nikak. A i nemrem shvatit da ga se ne ohrabri malo da napravi tak nekaj. Pa nek i pogrjesi jebemu, grijese i drugi, nije me ni briga vise oce li proc, bio bih sretan samo sa pokusajem, da vidim da je spreman probati. Ovak kifla.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    543
    Daj kakva mononukleoza, prebolio je to pred pola godine. Lik je jednostavno limitiran i jedna solidna sezona ga lansirala u Dinamo kojem nije dorasao. Igra jedino zato što na svojoj poziciji ima još lošijeg (po meni kompletnijeg al fizički nedoraslog zahtjevima - Topića). Ja ga iskreno ne mogu gledat više od tih nenogometnih poteza i grešaka, a sezona je tek počela...
  • Fan
    2.7k
    Srce me boli koliko je pao i kako on sad izgleda. Prošle godine u ovo doba je izgledao vrlo dobro. Ne odlično jer se vidjelo da ima itekako mjesta za napredak, ali je baš izgledao vrlo dobro koji je u paru sa Valinčićem igrao kombinatorno, bio RELATIVNO brz i imao odlične ubačaje. Sad sve upućuje na to da je tada jednostavno bio u formi, koristio ona boost prelaska u Dinamo, a bio sam dojma da je next big thing...kakva šteta.
  • Plava 9ka
    81
    Jel ima netko video one situacije di smo bili 2 na 2 pa je sam sebe predriblao i gurnuo loptu u gol out?
  • austrijanac
    13.4k
    Ne znam sto bi me trebalo natjerat da tu muku oper pogledam.
  • Paggini
    97.1k

Još je rano, iskreno, ali zabrinjava me jako on.

Ima sve predispozicije za sjajno moderno krilo, dobar u obrani, ubrzanje je dobro, primanje i kontrola lopte je na ok razini, atletičan je, ima dobar udarac s obje noge, ubačaj vrhunski, zna kombinirati sitni vez, sve to mu se može pripisati, ali ne može na jednoj utakmici imati sve to, da ga jebeš.

Čini mi se da mu je nogometni IQ na, zasad, jako niskoj razini. Bio je i prije, ali je bio toliko osvježenje da se mislilo da će nadoći, ali nije nadošao, čak je i regresiju napravio po tom pitanju. Uz to, nadodaj da mi se čini da mu je samopouzdanje u slobodnom padu i onda radi pizdarije kao ovo driblanje u gol aut jer se boji da ne sjebe i onda u tom strahu sam sebe blokira. To vidi svatko tko je bio u iole stresnoj sportskoj situaciji.

Već sam to prije pola godine valjda spomenuo, da bih volio da on i Topić imaju tu Bakrarovsku (pa čak i Hoxhinu) bolikurčinu, gdje Bakrar primi loptu na krilu, odluči valjda u milisekundi šta će napraviti (pokušaj probijanja beka pa ubačaj, udarac s 20 metara, vraćanje nazad Mišiću) i ne bi ga dragi Bog spriječio u tome što je on naumio, tako je i imao malih stotinu situacija gdje je kao bik nasilno probio bok i nabio loptu 10 metara iznad gola iako je imao Belju na povratnoj jer je jebiga, tako odlučio. Naživcira me, ali to isto tako rezultira i golovima na poljudu...

Taj dio fali Lisici, previše je u svojoj glavi, previše se boji da ne sjebe i od tog straha automatski sjebe. Jel to može riješiti psiholog je jako dobro pitanje, ali po nekom mom iskustvu igranja amaterskih kategorija sportova, s tim se rodiš ili ne rodiš, teško se to "korigira" u kasnijoj dobi.
  • CerealKiller
    782
    Kako može proći 1 na 1 kada nema dribling? On nije takav igrač. Čak i Hoxha ima taj bicikl koji dobro radi i može izbaciti obrambenog. Pa zar ne vidite kako Lisica "prolazi igrače"? Stane na mjestu i desnom nogom si gurne u for na ubačaj i nada se da će biti brži od beka. On je igrač na kontre koji treba autoput ispred sebe da nešto napravi i kada to dobije onda pokazuje Špikićevski nogometni IQ. Ono trčanje izvan terena u kontri je najbolji primjer.
  • Archangel
    266
    Nakon Špikića, Špikić :D
  • Big Daddy
    1.8k
    https://www.instagram.com/reel/DcjA8dct0iX/?igsi=YjN4OTM4YjRic2k2

Kaj je lik ovdje htio i koja je to zbunjola u glavi majko mila
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Ja sam očekivao upgrade na Spikica, dobili smo, čak bi rekao downgrade…
  • ElDorado
    13.7k
    Spojiš Špiku i Liju i dobiješ solidno brzo desno krilo s driblingom, centarsutom i udarcem
  • vlatkomarkovic
    3.9k

I dvije moždane stanice koje svađaju….
  • CastAway1986
    6.3k
    Moze pobjeci protivnickom igracu ali brate rjesi se lopte ili zapucaj nebu pod oblake a ne petljati po njoj da ode van ,nesto u stilu Špike ili Biuka..Opet gajim neku nadu da ce isporučiti nesto s vremenom jer cisto sumnjam da ce ga prodati
  • ElDorado
    13.7k
    Mislim da je on u neviđenom strahu od greške
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention