• ElDorado
    13.6k
    najvise me strah da ce ga koristiti samo kao zamjenu Mišiću
  • Ivan0302
    2.1k
    Nadam se da u europskoj ligi igramo sa Mišićem i Rusom kao 2 zadnja vezna gdje Mišić može ići malo više naprijed i stojketom ispred njih, i onda s klupe zajc, kača i Nsoki ako je zamišljen kao 8mica
  • OsamŠest
    8.2k
    Meni je ova momčad i više nego dobra da glatko nabije Thun ili Viking.

S druge strane, ova momčad je daleko od nivoa Lige prvaka. Odnosno, nije za Ligu prvaka.

@db-izbjeglica je vrlo dobro rezimirao. U europskom kontekstu, ni sa Musahom, Livakovićem i prime Oršićem, Mario Kovačević dugoročno ne bi odradio željeni i očekivani posao.

Mislim da je to problem od prvog dana.

Težimo nekom hibridnom stilu Barcelone, dovodimo u školu španjolske stručnjake, razvijamo takvu filozofiju i sustav, a prvu momčad u ruke damo Kovačeviću. Ništa osobno, naravno. Gledam isključivo sa sportske/nogometne strane.

Nadam se nekom rezu prije početka grupne faze EL.
  • Laugreano
    6k
    Pa u hnl vjerojatno i hoce, a u europi umjesto Zajca.
  • Olmic
    5.9k
    Cuj ovu glupost, sastanak nakon Istre…
  • Droljo
    31.4k
    Šta ovo znači suce ti jebem:
    'Sad ćete se sigurno pitati zašto onda zg-klub nije pristao na jednogodišnju posudbu Livakovića iz Barcelone? Zato što je to posve druga priča. Livaković je dugo bio u plavom domu, najbolji hrvatski vratar nije od onih koji se bilo kome mora dokazivati niti bi se trebao prilagođavati plavoj momčadi.'
  • Olmic
    5.9k
    iskreno ja mislim da ovaj Olivari lupa gluposti, isti K ko Lesicki , samo kaj je ovaj bio mamiceva kujica, a ovaj bi volio bit Bobanova
  • Masto
    2.1k
    show
    Ma da je do zime bio kod nas dosta bi bilo jer je nama golman prvenstveno trebao za kvale
  • Maximo
    992
    Iako u Maksimiru cijene kvalitete Kotarskog, ipak s njime moraju biti oprezni, vidjeti kako će se uklopiti u plavu priču. Ukoliko Kotarski dođe na jednogodišnju posudbu i opravda dolazak, onda bi se Dinamo odlučio na otkup ugovora, ali cifra koju bi mogao dati iznosi najviše oko milijun eura. Dinamo se ponaša poput dobrog gospodara, pozorno miksa sportsku i financijsku politiku. To je, dakle, cijela priča oko Dinama i Kotarskog. Idemo još malo pričekati.

Ko piše ovakve plaćene ulizičke člankove, dobar gospodar?

Sad će ova nesposobna uprava sjest nakon istre i vidit dal treba novog golmana, znamo da treba već od kraja prošle godine upravo, nemorate sjedat
  • NekiTamo
    97
    Stavili sliku Pandura, a ispod piše Kotarski :rofl: :rofl:
  • Droljo
    31.4k

Lik napiše da se kao pitamo svi zašto nismo pristali na posudbu livija i na to pitanje odgovori sa to je druga priča :lol:
  • Peškaman
    9.5k
    Meni sve ovo više ide na to da smo čekali hoćemo li ući u LP ili EL.
    Nevjerujem da ćemo dati za Kotarskog 3-4mil€ a još manje da će ga Kopenhagen dati jednogodišnja posudba + otkup 1mil€.

Već vidim da Nevistić/Filipović ostaju prvi/drugi izbor i ove sezone.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Pa kako stoje stvari s Kotarskim i njegovim mogućim dolaskom u Dinamo? Trenutačno - ne stoje! Kopenhagen je poslao svoju ponudu Dinamu, traži 600 tisuća eura za jednogodišnju posudbu, uz obvezni otkup ako se Plavi plasiraju u Ligu prvaka. Za taj otkup Kopenhagen je tražio 3,3 milijuna eura. Dakle, ukupno 3,9 milijuna eura. Možete pretpostaviti da je tu ponudu Dinamo odbio. Nakon toga više nije bilo nikakve komunikacije između zg-kluba i Kopenhagena. Tako da se želja Kotarskog o povratku zasad ne može ostvariti jer Dinamo nema nikakav odnos s danskim klubom.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Mislim da mogu ostat Filipovic i Nevistic ovu sezonu, ne treba se sad na silu ic po nekog golmana ako se vec dosad nije islo, mislim da se sad vise nema kaj za izgubit… Za HNL smo majka i s ovim kadrom a EL ce se igrat rekreativno
  • Orc123
    16.8k
    Nakon prospavane noci ipak je malo lakse. EL uopce nije losa. Ostaje zal za LP ali za to ipak treba dati puno vise. Mogli smo ali nismo, idemo dalje. Ova momcad se jos da posloziti fino za Europu, ima rezerva dosta. Nadam se da sad klub nece spustiti ambicije nego da ce ipak shvatiti ozbiljnost situacije i jos nadograditi ovu momcad. Ne znam kakvo je financijsko stanje ali sumnjam da mi moramo nesto puno prodavati da bi zatvorili budzet. Mislim da se mi mozemo skrpati ove godine i bez nekih krucijalnih prodaja. Bit cemo pametnoji kroz koji dan. Definitivno mozemo biti konkurentni u EL i treba teziti europskom iskoraku u odnosu na proslu sezonu. To ocekujem da bude cilj ove Uprave. Ako ce se Europu shvatiti ko usputno natjecanje samo, onda cu to shvatiti kao poraz sportske politike. Ajmo zapeti sad i napraviti uspjesnu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.