• Orc123
    16.8k
    nije, covjek je zdrav ali ga se dozira od kontaktne igre. Ne zele napraviti gresku ko s Bennacerom pa da ga posalju pre rano. Mozda sam nerealan ali nadam se da ce uskoro krenut konacno.
  • Noel
    23.9k
    ali ga se dozira od kontaktne igreOrc123

Zdrav je ali.. znači nije zdrav.
  • Orc123
    16.8k
    prenosim ono sto sam cuo. On je zdrav ali ga se špara, ajmo to tako rec. Ne zeli se ponoviti slucaj Bennaccer. On ne osjeca nikakve vise smetnje ali ga cuvaju jer ocito u njemu vide dugorocno rjesenje. Peoblem je sto mi krila trebamo sad odmah.

Sto se tice Nsokija, on je zdrav, igrao je za 2. Momcad Psg prije dolaska tako da i nije nespreman i sigurno moze odraditi 60 minuta, ali mu se mora dati prilika. Ovo s Orsom i Hoxhom ko da se natjecu tko je u losijoj formi.
  • i more je plavo
    1.3k
    Kak mi nemremo nači igrača poput Tripiča, nije skup a ubio nas u ove dvije utakmice.
    Dečko je borben, agresivan i zna s loptom.

A bojim se da već debelo kasnimo sa selekcijom igrača.

U ligama koje najviše plačaju, traže igrače koji osim lucidnosti, imaju brzinu, agresivnost i mogučnost beskonačnog ponavljanja, tamo če prodavati Skandinavci.

Kad je onaj Graf popljuval intenzitet naše lige, svi su popljuvali njega.

A Dinamo je danas ispao od ekipe koja nije kvalitetnija ali igra večim intenzitetom

Mi takvih igrača imamo malo, i zato mi više nismo dominantni skandinavcima, a za koju godinu če takvi biti i Poljaci, Slovaci, Česi..... pa i Slovenci nam više nisu dobar ždrijeb.......ostaju nam Malta, Litva, Latvija, Bjelorusija.

Ne mislim tu samo na Dinamo, nego cijelu našu ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.