• Zvone92
    145

Da, slažem se s tobom.
    E sad pitanje, da li je period od jedne sezone s ajmo rec prakticki istom ekipom (cca 45-50 utakmica + ove sezone 10 utakmica) dovoljan da se momčad probere, uigra, napravi prava priprema za ovakve utakmice? Ja samo nebi volio i necu biti zadovoljan ako se pomirimo sa porcijama sa "jačima" od sebe, a sa "slabijima" da bude šta se uzme, uzme se.. Dinamo mora uvijek protiv svakoga ići hrabro i na osvajanje bodova, pa tukli smo gigante u zadnjih 8 godina, jel se sad trebamo zadovoljiti s ovakvim stavom? Okej, nije ista ekipa, ali moramo težit uvijek boljemu
  • Ludovic IX
    12.6k
    da se smjena dogodila u 3 sezone, mozda bi bilo bolje. Ovako u samo jednoj smo promijenili 90% ekipe i sad očito treba iskustva kod nekih igraca ( lisica, valincic, Sergio pa i stojke) da opet dodje to na svoje.

Sutra cemo bit pametniji tj mi nećemo ali zvone mora biti jer sad ima 10 milja koje mora namaknut.

Nekuzim ove koji sad misle da će dva igraca otići. Max jedan i to je to
  • IceMan
    4.5k
    Meni užasno ide na živce, i jučer se pokazalo, teza da igrač želi ići - mora ići odmah i to sve oko nezadovoljstva ako ga se ne pusti.

Pa okej, Bakrar, Vidović možete ići al tek nakon kvalifikacija. Uostalom, imaju ugovor s nama. Meni nije jasno zašto se nije moglo pričekat još dva tjedna pa onda prodavat ako toliko žele ići.

Mogli smo komotno završit u ligi prvaka i bez njih, istina, al čini mi se da pogotovo Bakrar bi nam dušu dao za play off.

Za golmana je mislim da uopće nepotrebno trošit riječi, sve je već davno i debelo rečeno.
  • Brusa
    4.2k
    Koje je tvoje relevantno iskustvo u nogometu da dajes ocjene strucnim ljudima?NitkoBitan

Ako smiju pisati samo ljudi koji imaju "relevantno iskustvo" u nogometu, onda treba ugasiti forum , NAVIJAČKI FORUM ili ugasiti 95% tema a ostaviti: shop&webshop, shit of the day, šank i program vjernosti. Jer su to teme za koje su obični navijači relevantni
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Nadam se da ćemo jednom saznati što se pobogu događalo s Livakovićem cijelo jebeno ljeto. Bez obzira na izvedbe Filipovića i Nevistića, opet je to pitanje prvog golmana cijelo vrijeme bilo u zraku. Ta cijela situacija je granični fijasko.

Prodaja Bakrara...Kaj je njega opralo da tako želi otići iz Dinama? Dovođenje ozlijeđenih igrača...

Prošlo ljeto i ovo i način poslovanja što se tiče transfera - nebo i zemlja.

Dovoljno sam star da se sjećam ispadanja od Newcastlea, Milana, Arsenala, Werdera i Shakhtara, boljelo je uvijek, ali ispadanje od ovih...Šteta. Doduše, nema garancije da bi prošli ove da je Livaković bio na golu, ali ostaje upitnik jel se moglo bolje i više
  • don
    21.2k
    Koje je tvoje relevantno iskustvo u nogometu da dajes ocjene strucnim ljudima?

Fakat ljudi svasta zabriju preko tipkovnice pa i ocjenjuju jednog Zvonimira Bobana :rofl:
    NitkoBitan

jebote, jeste realni? Onda ih nemoj ni hvalit. Jer koje relevantno iskustvo u nogometu imaš da procijeniš da je nešto dobro nakon pobjede, isto kao mi da je loše posli poraza?
  • Hrvatski Gradjanski
    297
    Mislim da navijači Dinama zaslužuju da Boban objasni kaj se događalo s Livakovićem. Bio je označen kao meta, nismo kupovali jer se skupljala lova za Livija i onda to ovako završi. Boban treba reći šta je bilo. Dogovorili smo se ali je došla Barcelona, a Barcelona se ne odbija. Dogovorili smo se za 1 milijun plaće, pa je Bara odjednom tražio 2. Zašto nismo platili Feneru 2-4 milijuna eura koliko Livi vrijedi i nama bi vrijedio jer dobivamo pravog vratara za sljedećih 5-6 godina i to nije puno kad se tako gleda. Pa izlazi po novinama da nitko iz Dinama nije službeno ni kontaktirao Fener.

Ne da imamo nagađanja što se dogodilo.

Ako smo demokratski i narodni klub red je da nam predsjednik objasni što se dogodilo.
  • Jurki
    27.6k
    Zašto nismo platili Feneru 2-4 milijuna eura koliko Livi vrijedi i nama bi vrijedioHrvatski Gradjanski

Zato jer Dinamo odgovorno postupa s novcem. Zato smo i propustili zaraditi 15+ milijuna eura koje nosi liga prvaka u odnosu na EL.
    I ovo se ne odnosi samo na Livakovica, vec na kompletnu situaciju s golmanom.
    Kaj je najgore, spljugali smo kamion eura, a golmana cemo morati rijesiti ovak ili onak.

Da bi zaradio, moras uloziti.
  • Neron53
    2.7k

Jebiga , imali smo vodilju da novac kvari ljude . Zato smo se odrekli love iz LP :)
  • austrijanac
    13.4k
    Sad nešto hladnije glave.

Duboko sam razocaran odlukom da mi idemo u playoff bez golmana i krila, a Mario Kovacevic je još jednom pao europski test.

Treneru je momcad dvaput ostala bez plana, koncetracije i napravile teške osobne pogreške te nisam siguran koliko ga EL može izvući, pogotovo jer ce ovo biti jedna od najtezih ikad.

Boban nije smio dozvolit da nama u kljucnoj utakmici pocinju Nevistic i Lisica koji ocigledno trebaju sportsku psiholosku pomoc, dok na klupi nemas apsolutno nikakvi adekvatnu zamjenu.

Sad se treba pomirit s prodajama Domingueza i Hoxhe (a nebi se cudio jos nekog) te vidjet dalje što i kako.

Veliki minus te ce sad trebat zapet opet.
  • Droljo
    31.4k
    Treneru je momcad dvaput ostala bez plana, koncetracije i napravile teške osobne pogreške te nisam siguran koliko ga EL može izvući, pogotovo jer ce ovo biti jedna od najtezih ikad.austrijanac

Zato je, po meni, sada idealno vrijeme za promjenu. Da novi trener pohvata sve i u miru uigrava ekipu za sljedeću sezonu (zvuči brutalno, znam). Da ne upadnemo u rupu pa onda vađenje bla bla
    Sada imamo čistu situaciju u klubu. Europska liga i prvi u prvenstvu sa svim pobjedama.
  • masacusec
    8.2k
    Slažem se. Jbg, razno razne teorije, bapske priče, insajderske i izborničke floskule, kao i invazija novinarskih malicioznih pamfleta sada će pokušati unijeti nemir i razdor u klub, stoga bi klub trebao izaći u javnost oko slučaja Livaković. Kolektiv je snažan koliko je jaka i njegova najslabija karika. A naša najslabija karika je evidentno golman, nedorastao europskih utakmica. Jbg, Nevistića mi je čak i žao, popušio je to malo samopouzdanja kaj mu je ostalo, Filipović isto tako…..Bojim se da ćemo jako žaliti za Livijem koji je sušta suprotnost Petkoviću i ostalim „frajerskim“ drkedžijama za kojima ne žalim…
  • Orc123
    16.9k
    kome ces prodati Hoxhu frende? :worry:
  • Goran86
    263
    Užasna sportska politika Bobana i ekipe ovo ljeto. Osjećam se izdano, s obzirom da nikada lakše nismo mogli ući u Ligu prvaka, a ovako odraditi prijelazni rok...Kovačević ne smije da pisne o konkretnim stvarima, nije neovisam previše priča o zahvalnosti Bobanu i on mora otići iz našega dinama jer nam treba pravi fajter tipa Bjelica. Ovaj rezultat nas gura nazad, jer ćemo u Ligi Europa također biti kanta za napucavanje s obzirom kada vidimo koje nas ekipe čekaju. Ukratko što se desilo ovoga ljeta ne znam, ali klub je vraćen amaterske postavke transfer politike.
  • Masto
    2.2k
    vidim ga u poljskoj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.