• Dani Olmić
    2.3k
    A na temelju cega je Viking bolja ekipa od Celja? Zato sto su se sad po prvi puta plasirali u Ligu prvaka? Mislim da se za Celje vec duze zna u europskim smotrama, bilo to u EL ili KL

Mi smo prosli tjedan prokockali prolaz a danas su norvezani profitirali sto ih krasi vec mjesecima a to je da kod kuce ne znaju za poraz - a vrlo vjerovatno je umjetna trava jedan od tih razloga zasto je to tako, ne kazem da je jedini razlog ali dosta to znaci

Viking nije bolji od Dinama.
  • vjeko1701
    28.5k
    Celje se prvi put kvalificiralo u skupine bilo čega 24/25. Igrali su dva put KL, ove sezone su se prvi put kvalificirali u EL.

Znači
    Mislim da se za Celje vec duze zna u europskim smotrama, bilo to u EL ili KLDani Olmić
    Je zapravo dvije sezone u KL u koje su se kvalificirali jednom preko puta prvaka i jednom preko puta pobjednika kupa. Istina, skinuli su par solidnih skalpova kao Lugano i to je to.

Viking nije bolji od nas. Ne ispada se uvijek od boljeg.
  • Ludovic IX
    12.6k
    viking ovu pricu slaze par sezona. Mi tek malo vise od jedne. Tamo ne cmizdre ko mi nakon svakog poraza. Rade ljudi i nakon par sezona imaju ovo sto imaju.

Mi bi sve razbili, poterali ako nije odmah i sad
  • vjeko1701
    28.5k
    Nek slažu kaj god žele sa svojim hipsterskim trenerima-partnerima. Kao i svaki drugi klub, onog trenutku kad završi naša utakmica s njima me nije briga kaj rade skroz dok ih opet negdje ne izvučemo.

Ljudi su razočarani, to je razumljivo. Ovi nisu bili amateri ali nisu bili ni neprelazni. Tu smo di smo. Izuzev nekolicine frustiranih koji samo traže kako da to ispucavaju, većina razumno traži napredak u odnosu na prošlu europsku sezonu koja je bila sve osim bajne.

Okolnosti više nisu iste, ovo nije nova ekipa, igrači nisu klinci i sad je na njima da pokažu kaj mogu. Ako im je ovo kaj smo do sad gledali plafon, neke stvari će se morati promjeniti.
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    Ljudi i dalje nakon što nas je ekipa pretrčala u dvije utakmice 16 km, zabila nam 5 golova i izbacila nas u dvomeču u kojem niti u jednoj utakmici nismo uspjeli pobjediti govore o tome da Viking nije bolji od Dinama.

Razumijem navijačku subjektivnost, ali ljudi, ne budemo smiješni.

Na Maksimiru su ostvarili ono po što su došli, doma su ostvarili upravo ono što su htjeli. Nisu gubili glavu nakon 0:2 u prvih 10 min u Zagrebu, nisu gubili glavu nakon prvog gola sinoć. Bili su bolji, brži, konkretniji i spretniji.

Možemo se hvatati za promašene šanse, možemo govoriti o stativama, možemo pričati o umjetnoj travi ali to su sve gluposti. Ljudi su u dvije utakmice imali 19 udaraca, od toga 11 u okvir gola, zabili su 5 golova. Naša 43 udarca su u velikoj mjeri izgledali više kao Stojkovićev šut sa 40 m, Oršićevi pokušaji paljenja starog žara koji idu metrima od gola, Hoxhine bombe koje jedva dođu do gola. O umjetnoj travi me sram i govoriti, nije 1997. Mi imamo tri takva terena ispod Kacijana, o čemu pričamo? Kakve su to izlike? Pa ne radi se o živom pijesku.

Viking je bio bolji od Dinama. Zabio je više u dvije utakmice i bio je bolji.
  • Paggini
    97.1k
    nebitno, to je bilo prije skoro godinu danaDani Olmić

Slovan prosao u LP, Slovan kojeg smo napucali prije 2 godDani Olmić

:lol: :lol: :lol:

Kovačeviću najviše zamjeram što je aktivirao Olmića!!!!
  • Droljo
    31.4k
    Viking ce osvojiti 3,4 bodaDrRatoljub

Viking bude svaki gol slavio ako zabiju kao dinamo nekada. Eventualno ako ih posere neka ekipa kao mi iz trećeg ili četvrtog pota. Slovan i sl.
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Jel postoji neki plavi telefon ili nešto slično da se pomogne ovom olmiću? Pa dečko je teško ranjen
  • Dzoni
    7.8k
    Rekao sam već jednom, ponovit ću opet. Jedini način kako biti kompetentan u Europi za klubove s budžetom kao mi je imati godinama polako, ali sigurno građen sustav, stabilnog trenera i vodstvo i stabilnu kičmu ekipe. Od promjena trenera, potjerivanja svega neće biti ništa, pretakanje iz šupljeg u prazno kao godinama do sada.
    Dal će se događati ovakvi porazi? Da. Dal će boljet? Sigurno?
    Hoće li u budućnosti vrijedit? Apsolutno
  • Dani Olmić
    2.3k

Ne bi se cudio da Viking skine nekog velikana, isto kao sto je i Bodo ucinio prosle sezone
  • Droljo
    31.4k
    Ne bi se cudio da Viking skine nekog velikanaDani Olmić

Ja bi.
  • DrRatoljub
    1.4k

Kao sto sam ja i mnogi pisali vec nekoliko puta, većini nas nije sporan sustav koji moramo izgraditi, sporan je trener koji ne pokazuje da ima znanja i sposobnosti dovesti nas na višu razinu. Mozda me razuvjeri u grupi EL, ali do sada napretka nema, osim u HNLu, što nije nikad bilo dovoljno za Dinamo. Ni kad je Mamić harao pa ni danas.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    od stabilnog nema ništa do god imaš Kovačevića, ništa se ne stabilizira ,nikakav automatizam ,još uvijek ga školuju svi ,od onog trenera juniora iz Thuna do ovog sinoć. I niti jedna momčad nije bolja od nas. Kova je tu koliko dugo već? I šta se promijenilo u to vrijeme. Navedi jedan jedini automatizam? Pa on još uvijek ne mjenja ništa na terenu ni kad vodi no kad gubi. Prošlo je kroz njegove ruke par momaka koji su mogli odmoriti Mišića ,od Vrbe ,Pavića , Ljubičića, Vilara. Svi su oni potjerani jer im dotični nije našao ulogu i dao povjerenje. Pogubi se kad ima više od 15 igrača na raspolaganju. Sav respekt prema svemu,što se kao takav popeo do Dinama . Ali još jednom je pokazao da nije kapacitet za Dinamo. Mi smo kao namjerno otišli u ligu UEFA. Ne trebaju nam novci. A kad pogledam ,isti racku je i tamo. Sve jake momčadi koje su bez problema mogle biti u ligi prvaka. Lutamo preko godinu dana ,lutamo i ne nazire se kraj,da kažeš ovo je sad sve bolje. HNL bi mogao osvojiti i toplak sa ovom momčadi. Pravimo od momčadi debile , a imamo odličnu momčad. Par korekcija na par pozicija i to je mašina . Ljudi ovdje trube godinu dana da treba krilo , šestica i golman . Nemamo ništa od toga ni nakon godinu dana
  • Dzoni
    7.8k
    Pa sistem se ne gradi u godinu dana, sistem se gradi godinama.
  • Pacho
    20.2k

Ovaj trener i uprava koja ga drzi na klupi nas u Europi sigurno, ali mozda ne toliko polako, vode prema znatno manjim zaradama od Europe i losijen koeficijentu za par sezona. Jer prvi korak prema jacem Dinamu je valjda manje love i jaci protivnici u kvalifikacijama.

Ako pricamo o rastu u Europi, onda bi se za baseline trebalo uzeti gdje je klub bio u kontekstu europskih natjecanja i rankinga kada su ga preuzeli. Uostalom, ako se ne varam, prva tocka u programu im je bila rezultatska izvrsnost sto bi valjda znacilo barem odrzavanje zatecenog statusa i mjesta u Europi dok ne krenemo brati plodove poslozene akademije, B ekipe, novih stadiona, bolje posjete, itd. sto bi nas trebalo dici na visu razinu. Ako ce prvo uslijediti znacajan pad pa cemo se onda hvaliti rastom s te pozicije, to je poraz ovog vodstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.