• Ijayi Atiemwen
    6.3k
    A i tu je Tabinas da ga zamjeni :blush:
  • Olmic
    5.9k
    mozda sam on nece bit dovoljan, rekao bi preko 80% i on i stojke odlaze
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Stari moj, plakat ćemo mi za Vidovićem
  • Hebimir Strašni
    351
    Za njega nebu niko ponudio ni 2€
  • Georginho
    841
    Ajmo u realnost. Kome je tekma protiv Istre zadnja za Dinamo?

Misljenja sam da su to Stojkovic i Sergi
    Olmic

Sergi nek ide. Mislim da s tom prodajom možemo zatvoriti budžet. A njega najlakše i igrački nadomjestimo (Gale). Stojke i Beljo moraju ostati
  • Olmic
    5.9k
    Mislim da s tom prodajom možemo zatvoriti budžetGeorginho

Sve ovisi koliko nam fali. Plus 20% ide Barci od Sergija
  • Fan
    2.6k
    Ne treba bit panike, neće otić Dominguez, Stojković i Beljo, kaj vam je.
    Ja sam mišljenja da Dominguez odlazi (10m eura cca od kojih nama ide ajmo reć 7) i Hoxha za 3.5m i da bi to trebalo biti dosta za zatvoriti budžet.
    Ako baš nećemo bit dobri u EL, na zimu bi mogao otići još neki igrač ili se nadati da će se Sučić ili Baturina prodat što bi onda sigurno bilo dovoljno.
    Jedino se nadam da ćemo do kraja roka riješit bar golmana ako ništa drugo, a onda se molit Bogu da će Nsoki i Dani bit bar dobri na krilu.
  • Orc123
    16.8k
    hahaha koji si ti lik.....necu te vrijeđati ali izjaviti takvu glupost za igraca koji ti u top 3 trazenih u klubu i koji ce ti donesti sigueno dobre novce je smijesno, zalosno i idiotski.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Sad nam barem ne treba golman.
  • Masto
    2.1k
    moje misljenje je takvo ako se stojkovica proda i to za jeftine pare jer za njega sad ne mozes dobiti onoliko koliko on uistinu vrijedi a to je min. 20milki a nakon dobre europe i mozda repke 30 milki ko ništa
  • NVKOD
    13.7k
    Meni nešto nije jasno. Ako je rečeno da nema prodaje prvotimaca prije ligaške faze, odnosno da pomognu osigurati LP, zašto su se onda odmah prodala dva važna igrača za prvih 11/rotaciju - Bakrar i Vidović?

Pa dojma sam da samo mi uvijek idemo niz dlaku svima... igrač se nafrnji jer ne igra dovoljno, odmah prodaja. Nisam baš viđao da su u ostalim klubovima tako igrači silili van.

Čovječe, profesionalac si, a ne neka beba, odradi kaj se očekuje od tebe, pomogni ekipi i onda bok.

Jasno, jedni nude bolje uvjete, drugi pak osiguranih prvih 11, ali ne možeš prodavati važne igrače na prve hirove. Isto je jasno da mogu takvi igrači biti tempirane bombe, ali svejedno.. pod ugovorom si, nemaš 15 godina za takvo ponašanje. Sigurno postoji neki mehanizam da se Klub osigurava protiv takvih slučajeva.
  • Fan
    2.6k
    kaj se situacije sa Bakrarom tiče...tu smo žestoko zeznuli. Ne samo vezano za tu situaciju, nego i za sve buduće takve situacije dok jednom ne srežemo stvar ko npr Atletico za Alvareza.
    Želiš ići? Ok, ako dođe zadovoljavajuća ponuda. Forsiraš transfer? Ide kazna. Pa ako Atletico može odbit prodat igrača od 150m eura, onda i mi možemo za 4. Čak i po cijenu da nam transfer za 2, 3 tjedna propadne. Bar bi dali ubuduće do znanja da nema više zajebancije.
  • Orc123
    16.8k
    Ubaciti Nsokija i Rodrigueza u vatru protiv Istre. Gori od sadasnjih krila ne mogu nikako biti taman da nisu spremni jos. Mozda ispadne nesto i dobimo konkretna rjesenja.
    Barem se imamo cemu nadati, ovo s Hoxhom, Orsom, Lisicom i Topicem nema smisla od pocetka sezone. Ko rotacije da ali ko startna krila to je razina Hajduka, Belupa ili Lokomotive, a ne Dinama.

I da, Kacu umjesto Zajca koji je ocito nespreman radi sitnih ozljeda ili je u ogromnom padu forme. Moze i Kravcov startat.

Ne moze se moderan nogomet igrat sa takvim krilima.
  • Noel
    23.9k
    RodriguezaOrc123

Čovjek je ozljeđen..
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Ubaciti Nsokija i Rodrigueza u vatru protiv Istre.Orc123

Moze i Kravcov startat.Orc123

To bi bio fenomenalan potez, razjebati i poozljeđvati i to malo što smo doveli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.