• Shimano9
    62
    Ja bi samo unaprijed jebao malo majke medijskim govnima koji će zasigurno po treneru srati. Tri poklonjena gola krivim dodavanjem, penal koji nije bio... a u napadu amateri ne bi fulali toliko šansi kao mi. Što znači da je igra složena super ako ih tako izdominiraš i nadigraš, a to radi trener. Stvar je glave koja nije dovoljno zrela za velike stvari, panične reakcije i nedostatak mirnoće u završnici, ma ne kenjaj da trener tu mora nešto.

A opet, klupa tanja nego prošle godine, prodaja dva krila (bez obzira što Vida nije pravo krilo) koja su zabijali baš toliko golova koliko je trebalo danas dodatno. A doveli su igrače za budućnost i jednog iz prošlosti, onako, za narod populistički i za obožavateljice, sigurno ne za pojačanje. I ostaneš opet samo na Hoxhi koji bljesne tu i tamo, osim gola ništa.

Ma, ljut i ne kužim koji kurac se dogodilo da si igrački lošiji nego prošle godine, i da, jebem novinarima još jednom onako unaprijed. A sudac ko sudac, zajebo je jedan, al mi smo primili 5, tako da zajebi kmečanje oko toga
  • rob ljubavi
    1.1k

Mozemo pricat o dojmu tko je bio bolji (a smatram da smo mi i da smo nogometno za njih kao u odnosu na sredinu HNL-a), a imamo i cistu statistiku, vjerojatno sve moguce statisticke podatke + onaj graf momentuma u obje tekme.

Doslovno smo LP ispustili na Nevisticevim poklonima + debilane iz prve utakmice. Na to dodaj fulane zicere i bok
  • Niko1986
    8.6k
    Prošli tjedan sam pričao da kad rano u poluvremenu povedeš 2:0, to treba privest kraju. Mislio sam na ovo kako je Viking odigrao nakon gola za 3:1.
  • bbb medimurje
    5.3k
    ali je sramota ne dati sve šta imaš. Mi to danas nismo dali.marcio amoroso

Nebih se slozio
    Mislim da je svaki igrac dao maksimum ali jednostavno kvalitetom nije to dovoljno dobro
  • fakin
    6k
    Viking, Bode, Slovan, Aek, Fenerbahce, Lask, Sabah Baku igrat ce ligu prvaka. Dinamo Zagreb nece.
  • Thor
    3.8k
    Ma sve je zapravo @Droljo zacopro danas popodne kad je rekao da ima grc i eto,njegov grc je presudio i ispali smo. :joke: on je kriv :lol:
  • Thor
    3.8k
    ni Lion :grin:
  • Mr Anderson
    21.6k
    Moram pohvaliti Strupara....tako pozitivan lik koji je tako smiren, realan i normalan.....uzivam ga slusati. Odmah mi nekako lakse prihvatiti sve ovo danas.....zivot ide dalje.....ajmo izvuc maksimalno od Europske lige.....mozemo tamo biti jako konkurentni ako poslozimo to jos malo.....Orc123

Pa normalno, čovjek je igrao nogomet i govori iz iskustva. I pobjede i porazi su sastavni dio sporta, ne staje svijet kad se izgubi. Druga stvar je što tu na forumu i društvenim mrežama pišu idioti koji veze sa sportom nemaju, a sve bi zapalili kad nije onako kako su zamislili.
  • rakurs
    3.3k
    Jel nisi rekao još jedan post i gotovo? :lol:
  • Domi92
    122
    Jasno, ali tu moraš uzeti u obzi i slijedeću situaciju. Recimo Beljo i Stojković kao napadački trenutno najpotentniji igrači ostanu kod nas. Beljo će opet isporučiti golove do kraja sezone, Stojković će opet imati double-double učinak ako izbjegne ozljede. Za iduću sezonu ti moraš odmah na pripremama imati nove igrače u momčadi sa kojima znaš da napadaš LP. Ako nemaš, onda ne možeš zamjeriti dečkima ako odu u neku ekipu, po mogućnosti lige 5 koja igra LP, a platiti ih ne možemo puno više nego kaj plaćamo, barem u trenutnoj situaciji. Jebiga u ovim kvalifikacijama smo išli u rizik na jednu krajnost, možda ćemo u idućim trebati ići na drugu krajnost. Nema veze, nek naši mladi igrači eksplodiraju pa da i nitko ne dođe, neka oni budu prevaga (savršen scenarij za nas). Sve ovo ne znači da se sad moramo “popišati” po svemu i svima (ne ide tebe nego dobar broj komentatora ovdje danas)
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Jel nisi rekao još jedan post i gotovo?rakurs

Dani olmić je otišao spavati izgleda ali ovaj drugi karcinom je još uvijek budan i ne miruje :rofl:
  • IvanS
    556
    Puno se podcjenjuje ovdje Viking od početka, za razliku od nas bit će puno manja kanta za napucavanje u LP.eol12

Misliš??
    Ajd si zamisli da je umjesto Stojketa bio igrač nekog kluba iz lige petice u onom ziceru.
    Dalje, umjesto Belje i njegove situacije daj nekog Kanea ili sličnog igrača.

Daj ekipu koja će ih stisnuti 88 minuta. Pa neće se sastati s loptom.
    Mi ovakvi smo im držali loptu preko 70% u nekom trenutku utakmice.
    Imali smo preko 5 udaraca izvan 16 m koji su završili na tribini ili u gol autu daaaleko od gola.

Velika većina ubačaja je završila gdje??? Pogledaj snimak i uoči krila i njihov doprinos.
    Bez prisile, a lopta nikome.

I dodaj sumnjiv jedanaesterac, gol iz odbijanca i to ti je to.

Dakle, u LP će Viking biti kažnjen x puta za ovakve igre kao protiv Dinama.
    Mi smo to dobrano iskusili svih ovih godina.
    U LP se pokloni koriste na max.
  • Zagreb1992
    3.8k

Bodo, Aek , Fener i Lask su klubovi koji imaju bolji roster od nas.. Igraš dvije tekme za LP i igranje na velikoj pozornici i onda ti protivnik pretrči 15 km više ...nisi zaslužio proći i amen
  • miro
    9.7k
    oni ce fizicki parirati, organizirani su i igraju svoje sheme do iznemoglosti. Nogometno su slabi, ali moderni nogomet je 80% fizika
  • Endeavour
    713
    Nisam uopće imao taj dojam.
    Rekao bi da su svi bili na maksimumu trkački. Što i statistika potvrđuje (115km). Ali jbg, ovi su razina iznad. Ništa neočekivano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.