• Shimano9
    82
    Ja bi samo unaprijed jebao malo majke medijskim govnima koji će zasigurno po treneru srati. Tri poklonjena gola krivim dodavanjem, penal koji nije bio... a u napadu amateri ne bi fulali toliko šansi kao mi. Što znači da je igra složena super ako ih tako izdominiraš i nadigraš, a to radi trener. Stvar je glave koja nije dovoljno zrela za velike stvari, panične reakcije i nedostatak mirnoće u završnici, ma ne kenjaj da trener tu mora nešto.

A opet, klupa tanja nego prošle godine, prodaja dva krila (bez obzira što Vida nije pravo krilo) koja su zabijali baš toliko golova koliko je trebalo danas dodatno. A doveli su igrače za budućnost i jednog iz prošlosti, onako, za narod populistički i za obožavateljice, sigurno ne za pojačanje. I ostaneš opet samo na Hoxhi koji bljesne tu i tamo, osim gola ništa.

Ma, ljut i ne kužim koji kurac se dogodilo da si igrački lošiji nego prošle godine, i da, jebem novinarima još jednom onako unaprijed. A sudac ko sudac, zajebo je jedan, al mi smo primili 5, tako da zajebi kmečanje oko toga
  • rob ljubavi
    1.1k

Mozemo pricat o dojmu tko je bio bolji (a smatram da smo mi i da smo nogometno za njih kao u odnosu na sredinu HNL-a), a imamo i cistu statistiku, vjerojatno sve moguce statisticke podatke + onaj graf momentuma u obje tekme.

Doslovno smo LP ispustili na Nevisticevim poklonima + debilane iz prve utakmice. Na to dodaj fulane zicere i bok
  • Niko1986
    9.2k
    Prošli tjedan sam pričao da kad rano u poluvremenu povedeš 2:0, to treba privest kraju. Mislio sam na ovo kako je Viking odigrao nakon gola za 3:1.
  • bbb medimurje
    5.3k
    ali je sramota ne dati sve šta imaš. Mi to danas nismo dali. — marcio amoroso

Nebih se slozio
    Mislim da je svaki igrac dao maksimum ali jednostavno kvalitetom nije to dovoljno dobro
  • fakin
    6.9k
    Viking, Bode, Slovan, Aek, Fenerbahce, Lask, Sabah Baku igrat ce ligu prvaka. Dinamo Zagreb nece.
  • Thor
    4.5k
    Ma sve je zapravo @Droljo zacopro danas popodne kad je rekao da ima grc i eto,njegov grc je presudio i ispali smo. :joke: on je kriv :lol:
  • Thor
    4.5k
    ni Lion :grin:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Moram pohvaliti Strupara....tako pozitivan lik koji je tako smiren, realan i normalan.....uzivam ga slusati. Odmah mi nekako lakse prihvatiti sve ovo danas.....zivot ide dalje.....ajmo izvuc maksimalno od Europske lige.....mozemo tamo biti jako konkurentni ako poslozimo to jos malo..... — Orc123

Pa normalno, čovjek je igrao nogomet i govori iz iskustva. I pobjede i porazi su sastavni dio sporta, ne staje svijet kad se izgubi. Druga stvar je što tu na forumu i društvenim mrežama pišu idioti koji veze sa sportom nemaju, a sve bi zapalili kad nije onako kako su zamislili.
  • rakurs
    3.4k
    Jel nisi rekao još jedan post i gotovo? :lol:
  • Domi92
    127
    Jasno, ali tu moraš uzeti u obzi i slijedeću situaciju. Recimo Beljo i Stojković kao napadački trenutno najpotentniji igrači ostanu kod nas. Beljo će opet isporučiti golove do kraja sezone, Stojković će opet imati double-double učinak ako izbjegne ozljede. Za iduću sezonu ti moraš odmah na pripremama imati nove igrače u momčadi sa kojima znaš da napadaš LP. Ako nemaš, onda ne možeš zamjeriti dečkima ako odu u neku ekipu, po mogućnosti lige 5 koja igra LP, a platiti ih ne možemo puno više nego kaj plaćamo, barem u trenutnoj situaciji. Jebiga u ovim kvalifikacijama smo išli u rizik na jednu krajnost, možda ćemo u idućim trebati ići na drugu krajnost. Nema veze, nek naši mladi igrači eksplodiraju pa da i nitko ne dođe, neka oni budu prevaga (savršen scenarij za nas). Sve ovo ne znači da se sad moramo “popišati” po svemu i svima (ne ide tebe nego dobar broj komentatora ovdje danas)
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Jel nisi rekao još jedan post i gotovo? — rakurs

Dani olmić je otišao spavati izgleda ali ovaj drugi karcinom je još uvijek budan i ne miruje :rofl:
  • IvanS
    601
    Puno se podcjenjuje ovdje Viking od početka, za razliku od nas bit će puno manja kanta za napucavanje u LP. — eol12

Misliš??
    Ajd si zamisli da je umjesto Stojketa bio igrač nekog kluba iz lige petice u onom ziceru.
    Dalje, umjesto Belje i njegove situacije daj nekog Kanea ili sličnog igrača.

Daj ekipu koja će ih stisnuti 88 minuta. Pa neće se sastati s loptom.
    Mi ovakvi smo im držali loptu preko 70% u nekom trenutku utakmice.
    Imali smo preko 5 udaraca izvan 16 m koji su završili na tribini ili u gol autu daaaleko od gola.

Velika većina ubačaja je završila gdje??? Pogledaj snimak i uoči krila i njihov doprinos.
    Bez prisile, a lopta nikome.

I dodaj sumnjiv jedanaesterac, gol iz odbijanca i to ti je to.

Dakle, u LP će Viking biti kažnjen x puta za ovakve igre kao protiv Dinama.
    Mi smo to dobrano iskusili svih ovih godina.
    U LP se pokloni koriste na max.
  • Zagreb1992
    3.9k

Bodo, Aek , Fener i Lask su klubovi koji imaju bolji roster od nas.. Igraš dvije tekme za LP i igranje na velikoj pozornici i onda ti protivnik pretrči 15 km više ...nisi zaslužio proći i amen
  • miro
    10.3k
    oni ce fizicki parirati, organizirani su i igraju svoje sheme do iznemoglosti. Nogometno su slabi, ali moderni nogomet je 80% fizika
  • Endeavour
    742
    Nisam uopće imao taj dojam.
    Rekao bi da su svi bili na maksimumu trkački. Što i statistika potvrđuje (115km). Ali jbg, ovi su razina iznad. Ništa neočekivano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.