• DrRatoljub
    1.3k

A znam, imamo puno talentiranih igraca, vise nego oni, ali su nam slabe karike BAŠ slabe.
  • Xpert1992
    966

Istina. I opet cemo ako cemo zadrzat ovu ekipu na okupu jos dvije, tri godine. Jer ako ti Beljo ode, Stojkovic etc.. ti si opet na pocetku, rinse and repeat. Zadrzi glavne igrace jos koju godinu i nek igraju EL da steknu iskustva i dobar si. Ak ces kupovat i prodavat stalno jezgru kockat ces se iz sezone u sezonu. Pa to je valjda jasno.
  • Zvonkec
    593
    Stojkea je žešće prebacilo svaku puca ne gleda ko mu je u boljoj poziciji, on i mišić su izgubili ovo mišić s onom greškom u zg i autogolom tu, a stojke sa svojim soliranjem + valinčić, mckenna, domingez i neva umjesto mirne dve tekme i bar 3 razlike ukupno mi smo si sami 4 gola od 5 zabili i 5 mrtvaca zapucali
  • Wallace99
    114
    Stari moj, fizički su nas pregazili. Veze to nema s psihom.
  • Kristijan992
    798
    Najgore od svega kaj ćemo sad morat prodavati, potencijalno i nekog od skupljih eksponanata da zatvorimo proračun
  • Domi92
    122
    A mislim sad si u situaciji da moraš prodat Domingueza ako možeš dobiti dobar novac za njega. Meni iskreno ne bi bilo žao ni da se Hoxha proda jer ako prodaš njih dvojicu imaš riješenu financijsku računicu, pa ne moraš prodavati Belju, Stojkovića. Ali onda iduće godine moraš napraviti korak dalje i nadograditi momčad, odigrati rulet na drugu stranu, osim ako netko od novih mladih igrača do iduće godine ne eksplodira
  • CastAway1986
    6.3k
    Lani smo u Europskoj ligi primili 22 gola !!!!
    Ove godine u kvalifikacijama za LP smo primili 9 komada !
    Krila su nam ocajna , ali obrana nam je jos gora..
  • Thor
    3.8k
    Nemam kaj rec igracima.
    Trebali smo mijenjati na poluvremenu odmah jer bi time ih poremetili u nastavku, ne bi nam mogli napraviti pritisak jer bi se morali prilagoditi, a mi bi dobili stabilnost.
    Ne kuzim to kod Kovacevica i stozera.
  • fatalerror
    92

Prvak lige iz koje dolazi klub koji je u ligi prvaka izbacio jedan Inter je po tebi "razina Istre"??
  • miro
    9.7k
    govorim o nogometnom talentu

fizicki su 3 razine iznad i to je dovoljno za proc Dinamo i odigrat na noz u LP
  • eol12
    1k
    Puno se podcjenjuje ovdje Viking od početka, za razliku od nas bit će puno manja kanta za napucavanje u LP.
  • Sbkbbb
    501
    Jbt komentara, kao da smo ispali od zalgirisa a ne prvaka Norveske koji je prosle godine dobio Bodu 5-0 na ovom stadionu a znamo kako je Bodo igrao u ligi prvaka.
    Moramo svi bit svjesni da je EL maksimum ove ekipe jer smo limitirani na vecini pozicija. Ovo je najbolje sta se moglo dogoditi jer bi kanta bili u LP i pala bi vrijednost svim igracima. Ovako ako ce Domingueza prodat neka prodaju dovedu golmana i to je to.
  • fatalerror
    92

Bez zamjera al nadmašio si i Duhačeka i Zorka zajedno.
  • rob ljubavi
    1.1k

Ovo sa Istrom i atleticizmom tupim s kim god sam ne znam ni sam zasto usao u raspravu oko tekme.

Da ovi nesto znaju i da su nas nadigrali ne bi imao kaj reci, ali ljudi ni jedno poluvrijeme od 4 nisu bili dominantniji od nas
  • IceMan
    4.4k
    Psihološki ova momčad nije još spremna.

I to se može zamjeriti i treneru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.