• joesimunic
    486
    Vidim da se po drugim temama sere po igračima, a eto ja želim njega pohvalit FENOMENALAN danas, krasna igra leđima, opasan, svaka odluka na mjestu i nije uopće tip napadača koji je egomanijak nego uvijek traži suigrača, ako je taj u boljoj poziciji. Par puta se s pravom naljutio na Stojkovića jer ga nije ispoštovo nazad.
  • kajjaznam
    498
    Bog i batina od napadača, sam nek nam ostane. Apsolutno ga na vidiku niko nemre zamjeniti.
  • NVKOD
    13.7k
    Jbga, da, fulao je onaj zicer, ali je li moramo njega kriviti? Po meni ne. Da nismo napravili takve amaterske greške, ovaj zicer bi bio tek crtica u izvještaju.

Čovjek se cijelu tekmu borio lavovski, proigravao. Suigrači ga nisu u nekoliko navrata ispoštovali, a tu je prednjačio danas Stojković.

Danas pohvale za Belju!
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Meni danas neshvatljivo forsiranje udarca dok je Beljo u boljoj poziciji. Toliko toga je spustio, sacuvao, steta za onu sansu..
    Zivotinja, steta sto nema postenog krila
  • Masto
    2.1k
    jel ono bilo zaleđe gdje je falio stopostotni zicer jer ako nije bilo zaleđe trebao je biti korner jer je golman obranio

Svaka njemu čast al to mora zabit pogotovo u ovakvim trenucima ako je sve bilo regularno
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Bio bi gol sigurno da golman nije obranio, a mislim da je sudjen gol aut.
  • NVKOD
    13.7k

Mislim da čak i je bilo zaleđe. Ali nešto mi nije jasno... golman je dirao loptu, znači evidentan korner i sudac ne sudi, već daje gol aut. Pa gdje je tu VAR da kaže njemu da je korner? Pa kaj nije bilo govora da će se to suditi? VAR je ionako za 2 sekunde znao je li korner ili nije... konstantno nekakva nova pravila, a 90% toga se ne provodi.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    vidjelo se na usporenoj snimci da je golman skrenuo loptu u korner, ali nije smece sudacko dalo gol aut.
  • Masto
    2.1k
    E ako je gol aut sviran greška suca je to
    Al da beljo je to morao zabit sta drugo da kažem kad je najpotrebnije, okrenuli bi utakmicu siguran sam
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    @NVKOD @dinamozivivjecno

VAR ne moze dati korner ako je sudjen gol aut, samo obrnuto
  • joesimunic
    486
    o zemljo otvori se, jebo ih taj var protokol i te pizdarije, koje su to sve izmišljotine..
  • Maki2
    1.1k
    Beljo odlican danas, jako cesto je vezao igrace na sebe i nalazio se u dobrim prilikama. Necemo valjda sad decka antagonizirat jer je promasio jedan zicer, a zabio prosle sezone 40 golova?
  • jp23
    4.6k
    S obzirom kako se pisalo na temi utakmice, već se krenulo u masno antagoniziranje istog.
  • Olmic
    5.9k
    Da imamo krila koji znaju igrat ovaj gospodin moze 40+ golova bez problema
  • Orc123
    16.8k
    Bio sam ljur jer je promasio sto ne smije promasiti ali kad maknemo to sa strane on je plavi 9 kakav nam treba i donjet ce nam jos puno veselja i lijepih trenutaka. Izdominirao stopere Vikinga i da je bila drugaciji zavrsetak utakmice pricali bi o odlicnoj utakmici Belje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.